Pawshake logo

Hundelufting Drammen

En erfaren hundelufter plukker opp din hund i ditt hjem for en 30 minutters tur

location
HundeluftingHundelufting
closedContainer
Vennligst velg dine datoer
closedContainer
Kjæledyr
closedContainer
Avansert filter
closedContainer
Jeg ser etter
HundeluftingHundelufting
closedContainer
Nær
location
Datoer
Dine datoer
closedContainer
Kjæledyr
Kjæledyr
closedContainer
Fleksible kanselleringsregler for alle hundeluftningsbookinger. Kansellér innen kl 12:00 dagen før bookingen starter for full refusjon.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

200 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Victoria Elisabeth som favoritt.

Victoria Elisabeth

1 km -

Dyrevenn Med Lidenskap For Dyr

5
3 Stamkunder
Dyreeier Mia Boye:Svarer fort, fin informasjonsutveksling, og hunden fikk seg en fin tur mens vi var på jobb. Booker gjerne igjen ☺️ ...
Les mer
1

Pawshake tilbyr også hundelufting i

Hvorfor velge hundelufting?

Noen ganger kan livet bli travelt og det kan være vanskelig å finne tid til å gå tur med hunden din. Heldigvis er det enkelt å få kontakt med tusenvis av dyreelskere og finne en hundelufter i Drammen som er tilgjengelig og som ønsker å hjelpe deg - takket være Pawshake.

Alle våre hundeluftere blir vurdert individuelt og alle bookinger dekkes av Pawshakes Kvalitetsløfte slik at du kan slappe av mens de tilbringer tid med hunden din. I tillegg, kommer din Pawshake-hundelufter fra Drammen -området, og profilen deres inkluderer omtaler fra andre dyreeiere som har booket hundelufteren tidligere.

Å booke en hundelufter mens du er på jobb er en rimelig og flott måte å gjøre hundens dag litt mer interessant. Noen av hundelufterne våre går med flere hunder på en gang, så denne tjenesten er en fin måte for hunden din å sosialisere seg på og å møte andre lignende hunder på. Hvis hunden din foretrekker å bli luftet alene, kan du også finne hundeluftere i Drammen som bare går med én hund om gangen. På den måten kan turene være 100% dedikerte til det hundene dine vil ha - enten det er en rolig tur rundt blokka eller en litt raskere fartsfylt spasertur; våre Pawshake hundeluftere vil gjerne hjelpe deg.

Dyreeiere booker hundelufting i Drammen på Pawshake. Over 8 dyreeiere i Drammen har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 5/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Hundelufting
  4. »
  5. Drammen

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.