1. Hjem
  2. »
  3. Hundelufting
  4. »
  5. Drammen

Hundelufting, Drammen

En erfaren hundelufter plukker opp din hund i ditt hjem for en 30 minutters tur

Tjeneste
Plassering
Datoer
Pris (NOK)
Hvor mange kjæledyr?
Liten hund0-10kg
Medium hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Kjempestor hund+40kg
KattAlle
Små kjæledyrFugl, kanin, marsvin e.l.
Avanserte filtre
Alle bookinger dekkes av Pawshakes Kundeløfte. Ingen skjulte avgifter.
A

1. Agata

2 km
kr 150
/Luftetur
Ny dyrepasser

Caring, patient, loving animals. Love to cuddle and walking

Sist aktiv 2 dager siden
A

1. Agata

Ny dyrepasser
Caring, patient, loving animals. Love to cuddle and walking2 km
Sist aktiv 2 dager siden
kr 150
/Luftetur
J

2. Joachim

0.8 km - Drammen
kr 100
/Luftetur

Katte og hundepass i Drammen

Kalenderen ble oppdatert nylig
Sist aktiv 5 dager siden
J

2. Joachim

Katte og hundepass i Drammen 0.8 km - Drammen
Kalenderen ble oppdatert nylig
Sist aktiv 5 dager siden
kr 100
/Luftetur

Hvorfor velge hundelufting?

Noen ganger kan livet bli travelt og det kan være vanskelig å finne tid til å gå tur med hunden din. Heldigvis er det enkelt å få kontakt med tusenvis av dyreelskere og finne en hundelufter i Drammen som er tilgjengelig og som ønsker å hjelpe deg - takket være Pawshake.

Alle våre hundeluftere blir vurdert individuelt og alle bookinger dekkes av Pawshakes Kvalitetsløfte slik at du kan slappe av mens de tilbringer tid med hunden din. I tillegg, kommer din Pawshake-hundelufter fra Drammen -området, og profilen deres inkluderer omtaler fra andre dyreeiere som har booket hundelufteren tidligere.

Å booke en hundelufter mens du er på jobb er en rimelig og flott måte å gjøre hundens dag litt mer interessant. Noen av hundelufterne våre går med flere hunder på en gang, så denne tjenesten er en fin måte for hunden din å sosialisere seg på og å møte andre lignende hunder på. Hvis hunden din foretrekker å bli luftet alene, kan du også finne hundeluftere i Drammen som bare går med én hund om gangen. På den måten kan turene være 100 % dedikerte til det hundene dine vil ha - enten det er en rolig tur rundt blokka eller en litt raskere fartsfylt spasertur; våre Pawshake hundeluftere vil gjerne hjelpe deg.

Dyreeiere booker hundelufting i Drammen på Pawshake. Over 30 dyreeiere i Drammen har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 5/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

Kopirett © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rettigheter reservert. Brukeravtale og Personverns- & Informasjonskapselspolicy.