1. Hjem
  2. »
  3. Hundelufting
  4. »
  5. Drammen

Hundelufting, Drammen

En erfaren hundelufter plukker opp din hund i ditt hjem for en 30 minutters tur

Tjeneste
Plassering
Datoer
Pris (NOK)
Hvor mange kjæledyr?
Liten hund0-10kg
Medium hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Kjempestor hund+40kg
KattAlle
Små kjæledyrFugl, kanin, marsvin e.l.
Avanserte filtre
Alle bookinger dekkes av Pawshakes Kundeløfte. Ingen skjulte avgifter.
E

1. Wendy og Jørn Arild

5.4 km
NOK 200
/Luftetur
17 omtaler
5
Stamkunder

Varm Omsorg, Ansvar, Kos, Lek, Tur

Sist aktiv 7 dager siden
Bor med 1 hund
E

1. Wendy og Jørn Arild

Varm Omsorg, Ansvar, Kos, Lek, Tur5.4 km
(17 omtaler)
5 Stamkunder
Sist aktiv 7 dager siden
Bor med 1 hund
"Jeg er så glad for å ha funnet Wendy og Jørn som hundepassere! Samarbeidet fungerer utmerket, og jeg får rapport med bilder fra hver tur de har med min Ella. Vi hadde et introduksjonsmøte med Ella før de avtalte turene, og Ella ble raskt fortrolige med dem - noe som gjorde meg trygg på at dette ville fungere fint. De har tydelig godt lag med hunder! Det er godt å vite at Ella blir godt ivaretatt mens jeg har lange dager på jobb."
LDyreeier Elisabeth
NOK 200
/Luftetur

Pawshake tilbyr også hundelufting i

Hvorfor velge hundelufting?

Noen ganger kan livet bli travelt og det kan være vanskelig å finne tid til å gå tur med hunden din. Heldigvis er det enkelt å få kontakt med tusenvis av dyreelskere og finne en hundelufter i Drammen som er tilgjengelig og som ønsker å hjelpe deg - takket være Pawshake.

Alle våre hundeluftere blir vurdert individuelt og alle bookinger dekkes av Pawshakes Kvalitetsløfte slik at du kan slappe av mens de tilbringer tid med hunden din. I tillegg, kommer din Pawshake-hundelufter fra Drammen -området, og profilen deres inkluderer omtaler fra andre dyreeiere som har booket hundelufteren tidligere.

Å booke en hundelufter mens du er på jobb er en rimelig og flott måte å gjøre hundens dag litt mer interessant. Noen av hundelufterne våre går med flere hunder på en gang, så denne tjenesten er en fin måte for hunden din å sosialisere seg på og å møte andre lignende hunder på. Hvis hunden din foretrekker å bli luftet alene, kan du også finne hundeluftere i Drammen som bare går med én hund om gangen. På den måten kan turene være 100 % dedikerte til det hundene dine vil ha - enten det er en rolig tur rundt blokka eller en litt raskere fartsfylt spasertur; våre Pawshake hundeluftere vil gjerne hjelpe deg.

Dyreeiere booker hundelufting i Drammen på Pawshake. Over 40 dyreeiere i Drammen har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.98/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

Kopirett © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rettigheter reservert. Brukeravtale og Personverns- & Informasjonskapselspolicy.