hundebarnehage

Hundebarnehage i ditt nabolag?

Finn en tjeneste som tilbyr daglig hundepass nær deg

 • Pålitelige, kontrollerte og forsikrede daglig hundepassfamilier
 • Omsorg skreddersydd til din hunds behov
 • Daglige bildeoppdateringer, Forsikring og 24/7 kundeservice
 • Massevis av gratis kos!

Doggie day care

Hundebarnehage på Pawshake betyr at hunden tilbringer dagen i hundepasserens hjem mens du er borte. Avhengig av avtalen vil enten eieren eller hundepasseren ta seg av hundens ”pendling” fra hjemmet til barnehagen.

Hvorfor hundebarnehage?

Travle dager - kjedelige dager:Hvis du jobber borte fra hjemmet hele dagen og hunden din er hjemme, kan det bli kjedelig eller ensomt. Noen hunder - særlig valper eller eldre hunder - må kanskje gå på do i løpet av dagen, men kan ikke det hvis ingen kan slippe dem ut. Dette kan være veldig stressende for de st akkars hundene. Hundedagpass er en utmerket løsning på dette problemet.

Hunder er sosiale dyr: Mange hunder liker seg ikke alene. Noen lider til og med av separasjonsangst, noe som gjør det vanskelig eller til og umulig å forlate dem alene. Med hundedagpass har de selskap hele dagen. Hundepasseren vil holde dem okkupert med aktiviteter som din pelskledde venn liker.

Hvordan fungerer hundebarnehage?

Gratis første møte: Det første skrittet er å søke etter en hundepasser i ditt område som passer dine behov og er tilgjengelig. Ta kontakt og avtal et personlig møte slik at dere kan bli kjent med hverandre og, hvis hundepasseren har en egen hund, introduser hundene for hverandre på en trygg måte.

Betal gjennom Pawshake: Hvis dere kommer godt overrens, book og betal trygt via Pawshake.

Gode tips for hundedagpass:

 • Hvis hundepasseren plukker opp og slipper av hunden din hjemme, husk å gi dem en nøkkel til huset eller leiligheten din.
 • Fortell dem hvor de kan finne eller huske på å ta med alt hunden trenger i løpet av dagen, f. eks. halsbånd eller seletøy, bånd, leker, teppe.
 • Fortell dyrepasseren om signaler hunden din kan, samt all relevant informasjon om det daglige livet til hunden din.
 • Gjør klare avtaler om hva din hundepasser skal og ikke skal gjøre med hunden din. Skal dagpassen inkludere en tur, noen form for trening? Hvilke aktiviteter likerhunden?
 • Hvis dyrepasseren tilbyr dagpass til mer enn en hund, pass på at alle hunder introduseres trygt til hverandre.

Få med deg hva Fido holder på med: Hvis du ønsker å få med deg hva hunden din gjør om dagen, kan hundepasseren sende deg tekst- eller bildeoppdateringer via nettsiden eller appen til Pawshake.

Hvorfor Hundebarnehage via Pawshake?

Pålitelig, kontrollert og forsikret: Hos Pawshake kan du finne pålitelige og kontrollerte hundeluftere i ditt område. Din hun dekkes av vår Kjæledyrbeskyttelse-forsikring under sitt opphold hos dyrepasserne.

Ingen grunn til å ha dårlig samvittighet: en dedikert hundepasser kan være et godt alternativ til å spørre naboen eller svigermoren din til å ta vare på hundet i løpet av dagen. Mange hundeeiere synes det er pinlig å spørre venner eller slektninger om å ta vare på hundene deres - en hundepasser fra Pawshake hjelper deg med glede!

Skreddersydd til dine hunders behov: Mens en kommersiell hundepasstjeneste tar inn mange hunder på en gang, vil de fleste hundepassere fra Pawshake kun passe en eller veldig få hunder. Dette betyr at hunden din vil få mer personlig oppmerksomhet og også mer hvile, siden det å være sammen med mange hunder kan gjøre enkelte hunder overopphisset. En hund behøver tross alt 14 til 18 timers søvn hver dag.

Går ikke hunden din overrens med andre hunder? Se etter en hundepasser som ikke har en egen hund og kun vil ta imot en hun av gangen.

Er hunden din veldig energisk og trenger lange turer? Avtal det med din hundepasser.

Hunden din trenger medisin jevnlig eller må mates i løpet av dagen? Din hundepasser kan ta seg av dette også.

Den morsomme og kjærlige hundepasstjenesten levert av dyrepassere fra Pawshake tar behovene til hvert individ med i beregningen!

Pawshake-garantien

 • Lokale dyrepassere
 • Toppforsikret
 • Ro i sjelen

Menneskene fra Pawshake er her for å hjelpe.

Kontakt oss