Pawshake logo

Finn en pålitelig hundebarnehage nær deg

Din hund tilbringer dagen sammen med passeren du velger

Hundebarnehage

Kjærlig hundebarnehage når du er på jobb

Opptatt med jobb og trenger hjelp til hundepass? Du kan finne den perfekte dyrepasseren som tilbyr hundebarnehage i eget hjem her på Pawshake.

Pawshake vet at du ønsker den beste omsorgen for din pelskledde venn. Våre dyrepassere er svært erfarne og tilbyr hundepass i eget hjem når livet blir for travelt.

Hva er hundebarnehage?

Kjærlig og hjemmebasert pass av din hund

Ikke alle hunder liker å tilbringe dagen i overfylte hundebarnehager I stedet vil mange foretrekke et trygt og koselig opphold i et hundesikkert hjem.
Våre dyrepassere er ikke som tradisjonelle hundekenneler og -barnehager. Du kan i stedet håndplukke din egen dyrepasser, som vil gi hunden din nærhet og masse individuell oppmerksomhet. Går ikke hunden din overrens med andre hunder? Book hundepass hos en dyrepasser som kun tar én booking om gangen. Alternativt, kan hunden din få seg nye kompiser i hundebarnehagen, men det er sjeldent mer enn 2-3 hunder hos passeren på samme tid.

Hvorfor er en Pawshake-hundebarnehage perfekt for hunden din?

Hunder er svært sosiale dyr som trenger selskap, og de aller fleste av dem misliker å være hjemme alene. Å være alene over lengre perioder, kan gjøre hunder stresset og føre til sterk seperasjonsangst, men dette kan enkelt unngås ved å booke en hundebarnehage-tjeneste gjennom Pawshake. Din dyrepasser vil holde hunden din glad og fornøyd gjennom hele dagen med masse kjærlighet og kos!

5-stjerners omtaler

Les ekte omtaler fra fornøyde hundeeiere

Hundebarnehage
Andrea, 29-09-2016
Jeg er så fornøyd med Camilla som hundepasser for min hund Leo! Hun var så god og kjærlig mot Leo, samtidig som hun har mye erfaring og god kunnskap om hundehold, så det føltes helt trygt å forlate Leo hos henne. Hun sendte flere bilder i løpet av dagen, og han så ut til å kose seg masse både i leil ...
Les mer om Kjærlig Dyrepass På St.hanshaugen
Hundebarnehage
Charlotte, 11-09-2017
Katrine er en fantastisk hundepasser! Hun er min faste "dagmamma" for lille valpen min, og jeg er alltid trygg på at han har det bra mens hun passer han. Hun er punktlig, nøye, ærlig, flink til å sende oppdateringer og svært fleksibel. Man merker godt at Katrine har en stor forkjærlighet for dyr, o ...
Les mer om Koselig Dyrepass!
Hundebarnehage
Peter, 11-06-2017
Senka er fantastisk god med hunder! Eiko har i utgangspunktet noe separasjonsangst og veldig knyttet til sine eiere. Etter første "barnehage" med Senka, måtte vi regelrett tvinge han til å bli med hjem igjen :) Senka er meget fleksibel, stiller opp på kort varsel og går så langt som å forandre henne ...
Les mer om Pet Care In My (or Yours) Home
Hundebarnehage
Aurora, 15-12-2019
Super fornøyd med Vilde som hundepasser! Motar fine bilder underveis og Lilo er glad for å se henne når hun skal passes🤩🐕
Les mer om Turkompis ønskes!

Pawshake-forskjellen

Hunden din er i trygge hender

Pålitelig, verifisert og forsikret hundebarnehage

Våre dyrepassere er trygge, erfarne og manuelt godkjente og alle elsker hunder. I tillegg til hundepass kan mange Pawshake-dyrepassere utføre ekstra oppgaver ved forespørsel, som pelspleie og medisinering. Slapp av vel vitende om at ditt kjæledyr er dekket av vår Premium dyreforsikring gjennom hele bookingperioden.

Enkelt å søke

Skriv inn ditt gatenavn eller postnummer i søkefeltet på nettsiden eller i app'en, og velg "hundebarnehage" som tjeneste. Deretter kan du enkelt bla gjennom lokale dyrepassere som tilbyr personlig hundepass på dagtid. Bruk vårt nyttige søkefilter og velg perioden du ønsker pass for å kjapt finne en dyrepasser som passer dine behov.

Hundebarnehage uten dårlig samvittighet

En dedikert dyrepasser er et supert valg for hundepass når familie eller venner ikke har mulighet. Mange dyreeiere kan føle det vanskelig å spørre naboen om hjelp til hundepass. En Pawshake-dyrepasser vil mer enn gjerne hjelpe deg når du har behov. Pawshake-dyrepassere er genuint interesserte i dyr og nøler sjeldent med å bistå.

Finn hundebarnehage i våre mest populære byer

Hundebarnehage nær deg

Pawshake-garantien

Vi dekker både deg og kjæledyret ditt

Betryggelsesgaranti inkludert

I de sjeldne tilfeller hvor kjæledyret ditt blir sykt eller skader seg under en Pawshake-booking, dekker vi eventuelle veterinærkostnader. Betal trygt online for automatisk dekning under hele bookingperioden. Du er i trygge hender hos Pawshake.

Lokalt godkjente dyrepassere

Alle dyrepassere er nøye vurdert av vårt kvalitetsteam; mindre enn 20% av potensielle dyrepassere slipper gjennom nåløyet. Alle dyrepassere har en detaljert profil med personlig informasjon og ekte omtaler fra dyreeiere som du kan lese før du eventuelt velger å booke dem.

Fornøydhet er garantert

Våre lidenskapelige dyrepassere engasjerer seg for din katt, hund, kanin, fugl eller marsvin. Få daglige oppdateringer og bilder fra din dyrepasser under passeperioden, om det så er hundepass, annen dyrepass, hundelufting eller hjemmebesøk. Vårt kundesenter hjelper deg online.

Bookinggaranti

Hvis dyrepasseren du har booket plutselig kansellerer, vil vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg å finne en annen. Dette skjer svært sjeldent, men vi vil selvsagt bidra i søket.

Hvordan fungerer det?

Pawshake er enkelt!

1. Et gratis første møte

Send en melding til en kjærlig dyrepasser og avtal et første møte uten noen forpliktelser.

2. Book online

Book og betal trygt gjennom Pawshake og få kundestøtte, bookinggaranti og eventuelle veterinærutgifter under bookingen dekket av oss.

3. Len deg tilbake og slapp av

Ditt kjæledyr er i trygge hender. Din dyrepasser vil holde deg oppdatert med bildeoppdateringer under hele passeperioden.

Første gang du vurderer hundebarnehage?

Slik fungerer det

Med et par enkle steg kan du finne din perfekte dyrepasser

Å velge den rette dyrepasseren

Skriv inn din by eller nærområde, samt datoer du trenger pass, og bla deg gjennom dyrepasserne som er tilgjengelige. Les alt om din potensielle dyrepassers tidligere hundepass-erfaringer på deres profil og se omtaler fra tidligere klienter. Hvis dyrepasseren ser ut som en bra match, send han eller hun en melding med dine dyrepasserbehov og ønskede datoer.

Det første møte

Avtal alltid et første møte med din potensielle dyrepasser før du gjør en offisiell booking. Bruk god til på å bli kjent med hverandre. Still dyrepasseren alle spørsmål du måtte ha, introduser hunden din og vurder huset slik at du på forhånd vet om dette er et godt valg.

Fullfør bookingen

Hvis det første møtet er vellykket, besøk nettsiden eller app'en på nytt og legg inn en booking for hundebarnehage. Dette vil aktivere vår Premium dyreforsikring, Pawshakes fornøydhetsgaranti og støtte fra vårt kundeservice-team gjennom hele bookingperioden. Betalingen vil også fullføres på dette tidspunktet og dyrepasseren vil bli betalt etter bookingen er over.

Alle dyrepasser-tjenester

Finn dyrepassertjenesten som passer dine unike behov.

Pawshake-app'en - For dyrepass i lommen din.

Last ned Pawshake-appen helt gratis for å finne og booke din perfekte dyrepasser.

Dyreeier

Trenger du dyrepass, enten på dagtid eller over natta? Registrere deg på Pawshake og finn den perfekte dyrepasseren.
Registrer deg som dyreeier hos Pawshake

Dyrepasser

Ønsker du å hjelpe dyreeiere mens de er på ferie eller på jobb? Bli en dyrepasser på Pawshake; det er gøy, fleksibelt og gratis!
Bli dyrepasser hos Pawshake
  1. Hjem
  2. »
  3. Hundebarnehage