Pawshake logo

Når og hvor trenger du hundebarnehage?

Pawshake on trustpilot
Last ned i App StoreTilgjengelig på Google Play
Pass på dagtid hjemme hos passer

Hundebarnehage

Kjærlig hundebarnehage når du er på jobb

Opptatt med jobb og trenger hjelp til hundepass? Du kan finne den perfekte dyrepasseren som tilbyr hundebarnehage i eget hjem her på Pawshake.

Pawshake vet at du ønsker den beste omsorgen for din pelskledde venn. Våre dyrepassere er svært erfarne og tilbyr hundepass i eget hjem når livet blir for travelt.

Hva er hundebarnehage?

Kjærlig og hjemmebasert pass av din hund

Ikke alle hunder liker å tilbringe dagen i overfylte hundebarnehager I stedet vil mange foretrekke et trygt og koselig opphold i et hundesikkert hjem.
Våre dyrepassere er ikke som tradisjonelle hundekenneler og -barnehager. Du kan i stedet håndplukke din egen dyrepasser, som vil gi hunden din nærhet og masse individuell oppmerksomhet. Går ikke hunden din overrens med andre hunder? Book hundepass hos en dyrepasser som kun tar én booking om gangen. Alternativt, kan hunden din få seg nye kompiser i hundebarnehagen, men det er sjeldent mer enn 2-3 hunder hos passeren på samme tid.

Hvorfor er en Pawshake-hundebarnehage perfekt for hunden din?

Hunder er svært sosiale dyr som trenger selskap, og de aller fleste av dem misliker å være hjemme alene. Å være alene over lengre perioder, kan gjøre hunder stresset og føre til sterk seperasjonsangst, men dette kan enkelt unngås ved å booke en hundebarnehage-tjeneste gjennom Pawshake. Din dyrepasser vil holde hunden din glad og fornøyd gjennom hele dagen med masse kjærlighet og kos!

5-stjerners omtaler

Les ekte omtaler fra fornøyde hundeeiere

starstarstarstarstar
Dagspass
Stine Lise, 01-02-2020
Evelyn passet valpen min på dagtid i to dager og det føltes veldig trygt å overlate hunden til henne. Hun tok med Kayaq på fine turer, og jeg fikk hjem en veldig fornøyd, rolig og sliten hund! Kan absolutt anbefale henne som hundepasser 😊
Les mer om Pålitelig Og Kjærlig Dyrepasser
starstarstarstarstar
Dagspass
Aurora, 15-12-2019
Super fornøyd med Vilde som hundepasser! Motar fine bilder underveis og Lilo er glad for å se henne når hun skal passes🤩🐕
Les mer om Turkompis ønskes!

Pawshake-forskjellen

Hunden din er i trygge hender

Pålitelig, verifisert og forsikret hundebarnehage

Våre dyrepassere er trygge, erfarne og manuelt godkjente og alle elsker hunder. I tillegg til hundepass kan mange Pawshake-dyrepassere utføre ekstra oppgaver ved forespørsel, som pelspleie og medisinering. Slapp av vel vitende om at ditt kjæledyr er dekket av vår Premium dyreforsikring gjennom hele bookingperioden.

Enkelt å søke

Skriv inn ditt gatenavn eller postnummer i søkefeltet på nettsiden eller i app'en, og velg "hundebarnehage" som tjeneste. Deretter kan du enkelt bla gjennom lokale dyrepassere som tilbyr personlig hundepass på dagtid. Bruk vårt nyttige søkefilter og velg perioden du ønsker pass for å kjapt finne en dyrepasser som passer dine behov.

Hundebarnehage uten dårlig samvittighet

En dedikert dyrepasser er et supert valg for hundepass når familie eller venner ikke har mulighet. Mange dyreeiere kan føle det vanskelig å spørre naboen om hjelp til hundepass. En Pawshake-dyrepasser vil mer enn gjerne hjelpe deg når du har behov. Pawshake-dyrepassere er genuint interesserte i dyr og nøler sjeldent med å bistå.

Finn hundebarnehage i våre mest populære byer

Hundebarnehage nær deg

Pawshake-garantien

Vi dekker både deg og kjæledyret ditt

Betryggelsesgaranti inkludert

I de sjeldne tilfeller hvor kjæledyret ditt blir sykt eller skader seg under en Pawshake-booking, dekker vi eventuelle veterinærkostnader. Betal trygt online for automatisk dekning under hele bookingperioden. Du er i trygge hender hos Pawshake.

Lokalt godkjente dyrepassere

Alle dyrepassere er nøye vurdert av vårt kvalitetsteam; mindre enn 20% av potensielle dyrepassere slipper gjennom nåløyet. Alle dyrepassere har en detaljert profil med personlig informasjon og ekte omtaler fra dyreeiere som du kan lese før du eventuelt velger å booke dem.

Garantert fornøyd

Våre lidenskapelige dyrepassere engasjerer seg for din katt, hund, kanin, fugl eller marsvin. Få daglige oppdateringer og bilder fra din dyrepasser under passeperioden, om det så er hundepass, annen dyrepass, hundelufting eller hjemmebesøk. Vårt kundesenter hjelper deg online.

Bookinggaranti

Hvis dyrepasseren du har booket plutselig kansellerer, vil vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg å finne en annen. Dette skjer svært sjeldent, men vi vil selvsagt bidra i søket.

Hvordan fungerer det?

Pawshake er enkelt!

1. Et gratis første møte

1. Et gratis første møte

Send en melding til en kjærlig dyrepasser og avtal et første møte uten noen forpliktelser.
2. Book online

2. Book online

Book og betal trygt gjennom Pawshake og få kundestøtte, bookinggaranti og eventuelle veterinærutgifter under bookingen dekket av oss.
3. Len deg tilbake og slapp av

3. Len deg tilbake og slapp av

Ditt kjæledyr er i trygge hender. Din dyrepasser vil holde deg oppdatert med bildeoppdateringer under hele passeperioden.

Første gang du vurderer hundebarnehage?

Slik fungerer det

Med et par enkle steg kan du finne din perfekte dyrepasser

Å velge den rette dyrepasseren

Skriv inn din by eller nærområde, samt datoer du trenger pass, og bla deg gjennom dyrepasserne som er tilgjengelige. Les alt om din potensielle dyrepassers tidligere hundepass-erfaringer på deres profil og se omtaler fra tidligere klienter. Hvis dyrepasseren ser ut som en bra match, send han eller hun en melding med dine dyrepasserbehov og ønskede datoer.

Det første møte

Avtal alltid et første møte med din potensielle dyrepasser før du gjør en offisiell booking. Bruk god til på å bli kjent med hverandre. Still dyrepasseren alle spørsmål du måtte ha, introduser hunden din og vurder huset slik at du på forhånd vet om dette er et godt valg.

Fullfør bookingen

Hvis det første møtet er vellykket, besøk nettsiden eller app'en på nytt og legg inn en booking for hundebarnehage. Dette vil aktivere vår Premium dyreforsikring, Pawshakes fornøydhetsgaranti og støtte fra vårt kundeservice-team gjennom hele bookingperioden. Betalingen vil også fullføres på dette tidspunktet og dyrepasseren vil bli betalt etter bookingen er over.

Pawshake-app'en - For dyrepass i lommen din.

Last ned Pawshake-appen helt gratis for å finne og booke din perfekte dyrepasser.

Last ned i App StoreTilgjengelig på Google Play

Vanlige spørsmål om hundebarnehage

Svar på dine spørsmål om hundebarnehage

Hva er hundebarnehage?

Hundebarnehage er en tjeneste du kan booke når du har lange dager på jobb eller er opptatt av andre grunner på dagtid. Pawshake-dyrepassere tilbyr pass av hunden din i eget hjem. Dra hjem til din potensielle hundepasser og se deg rundt i hjemmet. Bli kjent med vedkommende og still alle spørsmål du måtte ha. Avhengig av personen du velger, kan du velge om hunden din skal passes alene eller om hundepasser kan ta inn flere hunder (eller at de har egen), for hyggelig sosialisering.

Hvorfor vil hundebarnehage være bra for hunden min?

Hunder er sosiale dyr som trenger selskap. De aller fleste hunder liker ikke å være alene over lang tid. Å være alene i lange perioder kan føre til stress og til og med separasjonsangst, men dette kan lett unngås ved å booke hundepass-tjenester gjennom Pawshake. Hundepasseren din vil holde hunden din med selskap i løpet av dagen og tilby lek, turer og kos! Hunden din vil komme hjem sliten og lykkelig.

Hvordan kan jeg booke en dyrepasser for hundebarnehage?

Hvis du ikke har møtt eller booket dyrepasseren før, anbefaler vi dette:

  1. Ta kontakt med vedkommende, helt kostnadsfritt, via Kontakt-knappen på profilen deres.
  2. Så fort du får et positivt svar, avtal et første møte - ansikt til ansikt.
  3. Hvis dette møtet går bra, trykk på "BOOK NÅ" i meldingstråden deres.

Kan jeg betale dyrepasser via Vipps eller kontant?

Nei, du må betale via nettsiden eller app'en. På denne måten er du og dyrepasser begge dekket ved kansellering og begge har vårt fantastiske kundeservice-team som vil hjelpe dere hvis noe skulle skje eller hvis dere har spørsmål.

Viktigst av alt: Betal via plattformen og bookingen dekkes av vårt Kvalitetsløfte, hvilket betyr blant annet gratis veterinærdekning under bookingen. Takk for at du hjelper oss å bygge et pålitelig fellesskap av dyreelskere!

Hva vil hunden min trenge under bookingen for hundebarnehage?

Våre dyrepassere ønsker at hunden din skal være så fornøyd og komfortabel som mulig, så vi foreslår at du gir dem alt hunden din vil trenge under bookingen, for eksempel:

  • Mat og godbiter
  • Sele og bånd
  • Om nødvendig, en leke og/eller et teppe som vil hjelpe dem å slappe av i et nytt miljø

Fant du ikke svaret på det du lurte på?

Les våre FAQs

  1. Hjem
  2. »
  3. Dagspass