Pawshake logo

Omtaler på Pawshake

Ekte tilbakemeldinger fra dyreeiere

starstarstarstarstar
Hundepass
Håkan, 30-05-2021
Basse virker å ha hatt det veldig fint. God kommunikasjon og hyggelige mennesker!
Les mer om Dyrenes Favorittpasser!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Chien-Yu, 19-05-2021
Aleksandra was great with my cats, she was very loving and did everything accordingly. very happy kitties after her visits, I highly recommend her and will absolutely come back to her again!!
Les mer om Aleksandra (nøstet)
starstarstarstarstar
Hundepass
Julie, 19-05-2021
Katten vår har vært godt ivaretatt hos Tamy, og hun har sendt bilder og små rapporter underveis i oppholdet, noe som var veldig koselig!
Les mer om Kjære Dyr
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Joakim, 18-05-2021
Vi reiste bort i 6 dager og Cecilie passet på pusen vår. Pus har hatt det kjempefint og Cecilie har vært super!
Les mer om Aktiv Og Omsorgsfull Dyrevenn :dog::cat:
starstarstarstarstar
Hundepass
Martin, 11-05-2021
Veldig trivelig! Zoco koste seg skikkelig!🙂
Les mer om Hundeglad Student Søker Turkamerat Og Selskap
starstarstarstarstar
Hundelufting
Signe, 06-05-2021
Anbefales!:)
Les mer om Jeg Trenger En Turvenn!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Line, 30-04-2021
Booket Elina til kattepass for en uke først. Hun svarte kjapt på forespørselen. På grunn av uforutsett hendelse underveis måtte jeg være borte 1,5 uke ekstra og Elina var svært fleksibel å tok den siste uken på strak arm. Hun har vært hos Henry (katten min) flere timer hver dag og hun har sendt dagl ...
Les mer om Ny I Byn~ Mye Kjærlighet Og Erfaring
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Michaela, 14-04-2021
Damla was again a wonderful cat sitter!! Everything was perfect. Damla is taking care of our cat very well and always informs us if something seems different. Veldig bra! Tusen takk Damla!!!!
Les mer om Damla's Walk And Care In Frogner And Løkka!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Andrea, 08-04-2021
Synne is a wonderful sitter! Our cat Betsy was instantly calm when he met her. She updated us on his daily activities and knowing he was doing well made our holidays great! She interacted with our cat by spending some time doing puzzles with him and this made our cat very happy! We would love to wel ...
Les mer om Dyrepass I Ditt Hjem
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Sandra, 06-04-2021
Kristine passet perfekt på min pus i påskeferien og fikk mange bilder og videoer som roet ned mammahjertet
Les mer om Ditt Dyr I Fokus
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Corey, 05-04-2021
Good communication. Sent pictures of our pet and routines we agreed upon. Great service.
Les mer om Animal Lover Who Enjoys Walking
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Anders, 02-04-2021
Wendy var innom på hjemmebesøk totalt sju dager, og tok vare på en rolig innekatt. Kommuniserte godt og sendte bilder og videoer av katten hver dag. Vasket til og med opp etter et uhell i forbindelse med kattens toalettbesøk. Sterkt anbefalt dyrepasser!
Les mer om Pålitelig Og Omsorgsfull Dyrepasser
starstarstarstarstar
Hundepass
Aurélie, 01-04-2021
Lanina passet våre to hunder Suki og Fuji. De hadde det veldig bra der og koste seg masse. Hun var flink til å oppdatere oss og sende bilder. Fuji likte veldig godt vindusplassen, så han kunne kikke ut på mennesker. Vi anbefaler denne hundepasseren og bruker henne gjerne en annen gang.
Les mer om Pet Boarding
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Erik Aursnes, 22-03-2021
Supre greier!
Les mer om Pålitelig Og Kjærlig Dyrepasser
starstarstarstarstar
Hundelufting
Monica, 19-03-2021
Fantastiske hundepassere!
Les mer om To Pålitelige Hundeelskere
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Claudia, 07-03-2021
Vi var kjempefornøyd med Margret. Hun var veldig interessert i hvordan katten vår fungerer og hva som må til at katten vår trives godt. Siden Margret sendte noen bilder, kunne vi se at katten hadde det bra. Hun har gjort en veldig god jobb. Vi kan bare anbefale Margret som dyrepasser
Les mer om Dyrepass Med Kjærlighet
starstarstarstarstar
Hundepass
Viggo, 04-03-2021
En perfekt hundepasser. Masse turer og kjærlighet, med to barn som liker hund. Full kontroll! Håper på nye oppdrag:)
Les mer om Dyrepasser'n I Bærum
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Bente Velle, 02-03-2021
Vi kom hjem fra ferie til en glad og fornøyd katt som hadde hatt besøk av Malin en gang om dagen. Vi fikk bilder da hun besøkte katten vår, og var trygge på at han hadde det godt. Malin kan anbefales som dyrepasser.
Les mer om Erfaren Hundepasser året Rundt!
starstarstarstarstar
Hundepass
Kristinn, 24-02-2021
Beste kattepassen jeg har hatt. Aldri opplevd at min stressede katt finner seg så fort til rette hos en kattepasser, så jeg kunne slippe å være stresset for hun mens Klimentina passet kattene mine. Koselig med bilder underveis og gode oppdateringer. Anbefales på det sterkeste!
Les mer om Dedikert hunde-, og kattepasser i vika
starstarstarstarstar
Dagspass
Fredrik, 22-02-2021
Det føles trygt og godt å overlevere hunden hennes til Hilde, veldig engasjert og omsorgsfull!
Les mer om Dyreglad Vestlending
starstarstarstarstar
Dagspass
Yukho, 21-02-2021
Utrolig trivelig hundepasser. Stilte opp på kort varsel og holdt Zuko med godt selskap mens jeg var på jobb. Både jeg og Zuko ble veldig tilfreds, han fikk seg en god tur og mye kos! Anbefales på det varmeste :)
Les mer om Dyrepass Sentralt I Oslo
starstarstarstarstar
Hundelufting
Vilde, 17-01-2021
Iida was the perfect dog walker! She went for a couple long walks with our dog and he was so happy about it. Super communication and great service! Highly recommended!
Les mer om Ny Venn Til Hunden Din!
starstarstarstarstar
Dagspass
Andrea, 10-01-2021
Virker som min valp Kami hadde det supert hos Ingrid❤ Veldig hyggelig og omtenksom. Kan anbefales!
Les mer om Er hunden din min nye turvenn? 
starstarstarstarstar
Hundepass
Idunn, 04-01-2021
Veldig fornøyd! 💕
Les mer om Alt For Våre Gode Kjæledyr
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Frida, 01-01-2021
Alice passet våre to katter i 10 dager mens vi var på ferie, og kattene stortrivdes sammen med henne! Alice sendte bilder og oppdateringer om kattene hver dag, og det var lett å se at de var i gode hender. Om vi skulle trenge noen til å passe kattene våre senere, kommer vi definitivt til å spørre Al ...
Les mer om I Love When Cats Purs
starstarstarstarstar
Hundepass
Balder, 17-11-2020
Hanne og familien hennes er strålende hundepassere. De tar veldig godt hensyn til hundens individuelle behov og gir hunden tid til å venne seg til nye omgivelser. Hanne er hyggelig og rask i kommunikasjonen, og anbefales på det varmeste!
Les mer om Hundepass På Skedsmokorset
starstarstarstarstar
Dagspass
Ylva, 17-11-2020
Lucie og Alban tar svært godt vare på hunden, og er ansvarsfulle og trygge. Det er tydelig hvor mye de elsker hunder, og det er så fint å se hvor glad hunden min har blitt i dem!
Les mer om Funtastic dog sitters
starstarstarstarstar
Hundelufting
Yus, 12-11-2020
Camila is amazing. Her communication straight away was flowing. She arranged to meet me and my dog prior to booking which she did in her own time. Lovely friendly girl. I booked and she turned to right in time and took my dog on a good walk, sent me pictures etc. amazing. She also showed concern th ...
Les mer om A Good Friend For Your Best Friend
starstarstarstarstar
Dagspass
Ane, 01-11-2020
Lakris har storkost seg sammen med Jørn Arild ,Wendy og resten av familien 😀 bedre hundepasser skal man lete lenge etter ❤❤
Les mer om Varm Omsorg, Ansvar, Kos, Lek, Tur
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Ingrid, 14-10-2020
Vi følte oss helt trygge og koste oss på tur mens Melissa passet kaninene våre. Hun svarte raskt på meldinger og sendte bilder og oppdateringer. Alt så fint ut, og kaninene var godt ivaretatt og like spretne og glade som alltid da vi kom hjem igjen. 😊
Les mer om Dyreelsker <3
1
2
3
4
5
...
11
next page
  1. Hjem
  2. »
  3. Omtaler på Pawshake