Pawshake logo

Omtaler på Pawshake

Ekte tilbakemeldinger fra dyreeiere

Hjemmebesøk
Oda, 04-12-2019
Yvonne var utrolig hyggelig og fikk god kontakt med katten vår med én gang. Hun kom og hilste på i forkant og sendte bilder til oss av katten mens vi var vekke. Det var trygt å vite at Yvonne passet på katt og hjem mens vi var vekkreist, og jeg kan varmt anbefale henne til andre.
Les mer om Voksen Og Ansvarlig Dyreelsker
Hjemmebesøk
Aleksandra, 25-11-2019
I believe our two cats like Linda. Although we had to communicate in different languages (Linda speaks Norwegian and I do speak. English) it was easy to find the common ground.
Les mer om Flink Dyrepasser Som Tar Godt Vare På Dyrene:slight_smile:
House Sitting
Elisabeth, 24-11-2019
Kjempefin hundepasser. Vil ikke nøle med å booke igjen senere.
Les mer om Når Jeg Er Med Dyr - Er Jeg Glad!
Hjemmebesøk
Silje, 22-11-2019
Anne Marie gjorde en kjempebra jobb med Dexter. Hun kom til avtalt tid og kommunikasjonen gikk veldig bra. Hun gikk turer med Dexter, trente og lekte. Hun sendte flere oppdateringer iløpet av dagen med bilder og fortalte hvordan det gikk. Det satt jeg veldig pris på! Jeg vil gjerne bruke Anne Mar ...
Les mer om Her Er Jeg
Hundelufting
Kai, 09-11-2019
Veldig bra! Ansvarsfull og punktlig. Kommer til å booke igjen :)
Les mer om Hundepasser Til En Billig Penge!
Hundeovernatting
Gentry, 05-11-2019
Marianne was a great sitter for our dog! He got to go a long walks around town and hang out with her roomates! He was never alone and we can tell that they took great care of our dog. Thank you!
Les mer om Turglade&hundevante+1.etg&bakgård
Hundebarnehage
Stine Lise, 02-11-2019
Emma er hyggelig, seriøs og pålitelig. Det føltes veldig trygt å overlate hunden til henne. Jeg fikk oppdateringer og bilder gjennom hele dagen og hun var lett tilgjengelig på telefon. Det virket som hunden vår hadde en drømmedag hjemme hos Emma. Jeg vil definitivt spørre henne neste gang vi trenger ...
Les mer om Sporty lærerstudent, elsker dyr!
House Sitting
Leigh, 29-10-2019
Ana makes leaving easy... felt fully comfortable with her taking care of my little one
Les mer om Pawsome Friend
Hjemmebesøk
Madeleine, 29-10-2019
Isabel is a fantastic cat-sitter! She took wonderful care of Maxie and sent updates and videos every time she visited him, making us feel completely at ease. Maxie liked her right away and has never been so comfortable with a cat-sitter. Highly recommend Isabel and we will definitely request her aga ...
Les mer om Kosetur Eller Aktiv Løpetur :)
Hjemmebesøk
Malene, 29-10-2019
Vi har været rigtig glade og trygge ved at have Maja til at passe vores kat Zorro, en legesyg killing, mens vi har været på ferie. Hun har være god at kommunikere med, sendt fine billeder, og har hurtigt lært Zorro at kende og hans præferencer for leg og aktivitet, og generelt hans behov. Tydeligvis ...
Les mer om Venlig Kattepasser
Hjemmebesøk
Randi, 28-10-2019
Anne-Lene passet Findus hjemme hos seg i en uke. Han fant seg til rette med en gang og fikk nok rikelig både stell og kos i løpet av uken. Han ville nesten ikke bli med oss hjem da vi kom for å hente, så det var tydelig at han hadde hatt det fint hos Anne-Lene. Booker henne gjerne igjen.
Les mer om Katteelsker Uten Katt
Hjemmebesøk
Åse, 28-10-2019
Vi er veldig fornøyd med Kattepasser.
Les mer om Vi Og Dyrene Skal På Nye Eventyr.
Hjemmebesøk
Hanna, 27-10-2019
Veldig fornøyd med pass! Fikk masse bilder de dagene jeg var borte, og det var en godt fornøyd katt jeg kom hjem til. Vil absolutt bruke henne igjen om jeg reiser bort, og kan med letthet anbefale andre å bruke henne!
Les mer om Turkamerat Og Kattepasser
Hjemmebesøk
Inger Marie, 25-10-2019
Reka var veldig lett å samarbeide med og katten vår likte henne med en gang. Vi var veldig trygge på at han hadde det bra mens vi var borte. Da vi kom hjem lå det et hyggelig brev med tegning fra Reka med rapport om katten vår - veldig fint!
Les mer om Dyreelsker Til Din Tjeneste
Hundelufting
Maria, 24-10-2019
Elisabeth var veldig flink hundepasser for valpen vår. Hun kom innom og luftet han, ga han mat og hold ham med selskap. Hun gjorde alt som avtalt og var presis. Lett å kommunisere med. Hun sendte meg oppdateringer og bilder underveis, og jeg fikk en tilbakemelding på slutten av dagen på hvordan det ...
Les mer om Passer dine hunder/katter/smådyr!
Hundelufting
Anna, 23-10-2019
Kjempeflinke dyrepassere! De går lange turer med hunden vår, og sender alltid bilder og oppdatering. De er også veldig talmådige med vår hund som kan være litt krevende.
Les mer om To Pålitelige Hundeelskere
Hundebarnehage
Gry, 22-10-2019
Man stoler på denne hundepasseren. Snill og god med hunden vår! Kjempefornøyd!
Les mer om Fra London With Love
Hjemmebesøk
Anne Marit, 21-10-2019
Vi har igjen vært så heldige å få Manuela og Antony til å passe kattene våre. Kjempefine folk! Hyggelige og høflige og helt åpenbart veldig dyrekjære. Anbefaler disse søte menneskene på det varmeste!
Les mer om Dyreglad Par
Hundeovernatting
Nathalie, 15-10-2019
Punktlig, gikk lange turer med hundene og jeg fikk også bilder under oppholdet. Super fornøyd 😄
Les mer om Erfaren Dyrepasser
Hjemmebesøk
Merethe, 13-10-2019
Veldig fornøyd! 😊
Les mer om Sweet Cat Sitter
Hjemmebesøk
Per Jostein, 12-10-2019
Vi anbefaler Elise på det varmeste.
Les mer om Ønsker En Firebeint Turkompis!
Hundebarnehage
Linn, 12-10-2019
Lykke har kost seg i to dager hos Vilde. Hun har fått masse tur, lek og omsorg. Kommer til å bruke hun igjen.
Les mer om Ønsker Oss En Tur- Og Kosekamerat!
Hjemmebesøk
Hugo, 09-10-2019
Victoria fikk overraskende god respons fra våre to skye katter. Vi fikk i perioden daglig gode oppdateringer og tilbakemeldinger. Og hun svarer svært raskt på meldinger. Veldig fornøyde.
Les mer om Dyrevenn Med Lidenskap For Dyr
Hundelufting
Siri, 09-10-2019
Det var utrolig trygt for både hund og eier å ha Marte som hundepasser. Masse kos, tur og oppmerksomhet, og gode oppdateringer til oss gjennom hele helgen.
Les mer om Omsorgsfull Hundelufter & Dyrepasser
House Sitting
Ann, 08-10-2019
Janet er en vennlig og sosial jente. Vi har avtalt 3 hundeovernattinger i oktober.Den første er vi nå ferdig med Hundene simpelthen elsker henne.Hun har en god kjemi med hundene. Da jeg plutselig for 3 uker siden fikk akkut knesmertet og klarte ikke lufte hundene selv,stilte hun omgående opp,og de f ...
Les mer om Farmgirl That Loves All Animals!
Hjemmebesøk
Martina, 01-10-2019
Thea var pålitelig og hyggelig kattepasser for vår katt. Kan anbefale henne videre:)
Les mer om Bislett Hundepass
Hundelufting
Kjersti, 26-09-2019
Susan er imøtekommende og hyggelig. Hun er passe tydelig og passe kjærlig overfor Balder, og han stoler på henne, stil tross for sin sensitive og skeptiske natur. Et riktig godt skussmål! Jeg vil helt klart bruke tjenestene hennes igjen, og kan trygt anbefale dem til andre.
Les mer om Søker Firbent Turvenn
House Sitting
Eirik, 23-09-2019
Vilde er en veldig tillitsfull og trygg hundepasser. Jeg booket henne til å passe hunden min da jeg skulle reise bort en helg. Hun skulle da bo i leiligheten min. På forhånd kom hun og hilste på meg og hunden min. Dette var med på å gjøre overgangen mykere når hun skulle være alene med hunden min. U ...
Les mer om Søker Selskap, Passer Gjerne På Dine Dyr!
Hundeovernatting
Vegard, 19-09-2019
Min foretrukne hundepasser. Da jeg leverte Neo til Vilde for andre gang løp han rett til henne straks han så henne. Da er det liten tvil om at har det bra der, og at han blir tatt godt vare på. Jeg får oppdateringer underveis, og kommunikasjon rundt levering og henting er svært god.
Les mer om Turkompis ønskes!
Hundelufting
Laila, 19-09-2019
Tupp topp tommel opp 👍😍
Les mer om Dyra´s Beste Venn
  1. Hjem
  2. »
  3. Omtaler på Pawshake