Pawshake logo

Omtaler på Pawshake

Ekte tilbakemeldinger fra dyreeiere

starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Ingerid, 29-07-2021
Katten min er veldig sky for fremmede mennesker, men Aasa greidde å få ho til å stole på seg sjølv om ho passa på hon berre 5 dagar. Eg kom heim til ein fornøgd katt i full kosemodus. Aasa tok oppgava alvorlig og viste genuin interesse for katten min.
Les mer om Kattepass I Ferien!
starstarstarstarstar
Hundelufting
Elin, 29-07-2021
Herlig jente, presis og omsorgsfull. Min hund koser seg glugg med Kamilla! Anbefales på det varmeste :)
Les mer om Søker Turkompis Med Supert Humør!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Edle M., 29-07-2021
Vi og pus er kjempefornøyde med Kristines jobb med å passe vår katt i sommer. Hun tar seg god tid og sender fine bilder og meldinger med oppdateringer. Kan trygt anbefale henne videre til andre 😊
Les mer om Ditt Dyr I Fokus
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Siiri, 28-07-2021
Mimozë looked after our two cats for a week during our summer holiday. She was easy to communicate with and fulfilled her part of the contract exactly as agreed. She sent us daily updates with photos, and the cats seemed well taken care of and relaxed when we returned. I can recommend her as a pet s ...
Les mer om Animal Lover
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Miriam, 26-07-2021
Monica passet på kattene våre i en uke mens vi var på ferie, hun sendte gode oppdateringer og bilder hver dag. Monica er veldig tillitsvekkende og viser at hun bryr seg om kattene. Og datteren hennes fikk et spesielt godt forhold med den ene katten vår som bruker lengre tid på kontakt med nye mennes ...
Les mer om Jeg gleder meg til å passe katten din! :)
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Balder, 26-07-2021
Mia var en fantastisk kattepasser som tok vare på mine to katter i en langhelg. Kattene mine er ganske sjenert og redde, men det var tydelig at de fant roen med Mia. Mia var behjelpelig med å tilpasse passingen etter mine behov, til tross for korte varsel. Vil varmt anbefale Mia, og jeg kommer til å ...
Les mer om Omsorgsfull Dyrevenn
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Johannes, 23-07-2021
Veldig bra opplevelse av Elisabeths dyrepass. Anbefales på det varmeste. Hun tok også på seg et oppdrag med bare tre dager til oppstart, hvilket er imponerende! Supert dyrepass!
Les mer om Dyreelsker
starstarstarstarstar
Hundelufting
Anna, 23-07-2021
Veronica er en veldig pålitelig og flink hundepasser. Hunden vår ble glad i henne med en gang. Han er en krevende hund, men Veronica klarte seg fantastisk med turen og lydighet. Anbefalles!
Les mer om Savner Turkompis!
starstarstarstarstar
Hundepass
Nina, 23-07-2021
Vår franske bulldog Arthur, storkoste seg hos Jarand som fremstår som trygg og kunnskapsrik. Han er den første vi kommer til å kontakte neste gang vi trenger hundepass. Vi anbefaler Jarand på det varmeste:)
Les mer om Nr.1 Hundevenn
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Tanya, 22-07-2021
Happy that I found Marita to take care of my cat while I was away for week 😊 cat was very happy to have her as a companion! Marita is very attentive and animal loving petsitter. Recommend 👌🏼
Les mer om Kjærlig Katte-og Hundepasser
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Anne Elisabeth, 20-07-2021
Våre katter var svært begeistret for Silvia! Vi vil gjerne anbefale henne som kattepasser og vi kommer til å kontakte henne igjen ved senere behov. Full skår hos oss to og firbente🐕🐕👍🥰
Les mer om Jeg Passer Gjerne Katten Din :-)
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Luise, 20-07-2021
Veldig snill kattepasser! Sendte oppdatering hver dag og lett kommunikasjon. Anbefales!
Les mer om Katte Og Hunde Elsker
starstarstarstarstar
Hundepass
Federico, 20-07-2021
Vi er veldig fornøyd og sikkert ambefaler Wendy. Hun er en kjempesnill hundepasser og vår hund Cloe hadde en koselig uke hos henne. Takk Wendy :D
Les mer om Pålitelig Og Omsorgsfull Dyrepasser
starstarstarstarstar
Dagspass
Jan Arild, 20-07-2021
Jeg har brukt Malin flere ganger. Hun er grei å forholde seg til og fleksibel. Min hund bærer preg av å ha hatt en godt opphold når jeg henter han. Dette er en passer jeg vil bruke fremover og kan anbefale andre å bruke .
Les mer om Aktiv Dyreelsker ønsker Selskap
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Jon, 19-07-2021
Kom innom en gang om dagen og passet kattene mine i nesten tre uker. Ingen problemer, fikk jevnlige oppdateringer og bilder.
Les mer om Fru
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Tone, 15-07-2021
Dyrepasser ga et veldig godt inntrykk fra første kontakt og møte, og jeg er veldig fornøyd med både kommunikasjonen underveis og oppfølgingen av vår katt. Anbefales!
Les mer om Omsorg for ditt kjæledyr 
starstarstarstarstar
Hundepass
Dayna, 14-07-2021
Thamy watched my dog for an entire month, and loved him like he was her own. He's not an easy dog as he has some behavioral issues, but she handled him well. I highly recommend her for watching any pet!
Les mer om Kjære Dyr
starstarstarstarstar
Dagspass
Iulia, 24-06-2021
Charlie had a great time with Eyrun! She is kind and responsible. Highly recommended!
Les mer om Trivelig Og Turglad Dyreelsker
starstarstarstarstar
Hundepass
Anne-Kristine, 21-06-2021
Mio og Alzu har hatt en fantastisk helg hos Sandra👌 Vi har to hunder som krever ganske mye, på hver sin måte. Etter et par besøk på forhånd, var Mio og Alzu veldig glad da de kom dit før helgen. Og vi ble møtt av to glade hunder, da vi hentet dem😊 Vi kan virkelig anbefale Sandra og hennes samboer ...
Les mer om Dyrenes Favorittpasser!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Chien-Yu, 19-05-2021
Aleksandra was great with my cats, she was very loving and did everything accordingly. very happy kitties after her visits, I highly recommend her and will absolutely come back to her again!!
Les mer om Aleksandra (nøstet)
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Joakim, 18-05-2021
Vi reiste bort i 6 dager og Cecilie passet på pusen vår. Pus har hatt det kjempefint og Cecilie har vært super!
Les mer om Aktiv Og Omsorgsfull Dyrevenn :dog::cat:
starstarstarstarstar
Hundepass
Martin, 11-05-2021
Veldig trivelig! Zoco koste seg skikkelig!🙂
Les mer om Hundeglad Student Søker Turkamerat Og Selskap
starstarstarstarstar
Hundelufting
Signe, 06-05-2021
Anbefales!:)
Les mer om Jeg Trenger En Turvenn!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Line, 30-04-2021
Booket Elina til kattepass for en uke først. Hun svarte kjapt på forespørselen. På grunn av uforutsett hendelse underveis måtte jeg være borte 1,5 uke ekstra og Elina var svært fleksibel å tok den siste uken på strak arm. Hun har vært hos Henry (katten min) flere timer hver dag og hun har sendt dagl ...
Les mer om Ny I Byn~ Mye Kjærlighet Og Erfaring
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Michaela, 14-04-2021
Damla was again a wonderful cat sitter!! Everything was perfect. Damla is taking care of our cat very well and always informs us if something seems different. Veldig bra! Tusen takk Damla!!!!
Les mer om Damla's Walk And Care In Frogner And Løkka!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Andrea, 08-04-2021
Synne is a wonderful sitter! Our cat Betsy was instantly calm when he met her. She updated us on his daily activities and knowing he was doing well made our holidays great! She interacted with our cat by spending some time doing puzzles with him and this made our cat very happy! We would love to wel ...
Les mer om Dyrepass I Ditt Hjem
starstarstarstarstar
Hundepass
Aurélie, 01-04-2021
Lanina passet våre to hunder Suki og Fuji. De hadde det veldig bra der og koste seg masse. Hun var flink til å oppdatere oss og sende bilder. Fuji likte veldig godt vindusplassen, så han kunne kikke ut på mennesker. Vi anbefaler denne hundepasseren og bruker henne gjerne en annen gang.
Les mer om Pet Boarding
starstarstarstarstar
Hundelufting
Monica, 19-03-2021
Fantastiske hundepassere!
Les mer om To Pålitelige Hundeelskere
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Claudia, 07-03-2021
Vi var kjempefornøyd med Margret. Hun var veldig interessert i hvordan katten vår fungerer og hva som må til at katten vår trives godt. Siden Margret sendte noen bilder, kunne vi se at katten hadde det bra. Hun har gjort en veldig god jobb. Vi kan bare anbefale Margret som dyrepasser
Les mer om Dyrepass Med Kjærlighet
starstarstarstarstar
Hundepass
Viggo, 04-03-2021
En perfekt hundepasser. Masse turer og kjærlighet, med to barn som liker hund. Full kontroll! Håper på nye oppdrag:)
Les mer om Dyrepasser'n I Bærum
1
2
3
4
5
...
11
next page
  1. Hjem
  2. »
  3. Omtaler på Pawshake