Pawshake logo

Omtaler på Pawshake

Ekte tilbakemeldinger fra dyreeiere

starstarstarstarstar
Hundepass
Stine , 28-06-2022
Tara fremstår som genuint interessert i dyr og vår valp Monty koste seg med henne! Hun var lett å kommunisere med, er pålitelig og fleksibel. Vi fikk bilder og meldinger fra henne av en glad hund. :)
Les mer om Trygg og kjærlig hundepass der det passer din hund
starstarstarstarstar
Hundelufting
Stefan , 24-06-2022
Ela was very good with my dog, Willy. He is 25kg heavy but still a puppy so he can be hard to manage but Ela managed perfectly fine!
Les mer om Joyful walks of Oslo
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Anne Katrine , 21-06-2022
Silvia har passet vår katt, Spartacus, tidligere i år, og vi var ikke et øyeblikk i tvil om, at vi ville spørre hende igjen. Samvittighetsfull og omsorgsfull kattepassing.
Les mer om Jeg Passer Gjerne Katten Din :-)
starstarstarstarstar
Hundepass
Astrid, 21-06-2022
Vi er på alle måter fornøyd med Frida som hundepasser og kommer til å spørre henne igjen ved behov.
Les mer om Massa Kärlek & Omtanke....
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Nicole, 19-06-2022
Mitra took care of our kitty and fish and was extremely reliable and professional. She has an absolute love for kitties and sent lots of pictures of her cuddling with our cat-- which made my daughters very happy to see how well she cared for their pets. She was extremely communicative and went above ...
Les mer om The Mother Of Cats
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Lisa, 11-06-2022
Livia visited our two dogs, and was absolutely wonderful with them. One of our dogs is very cautious with new people (due to abuse before he was adopted), and surprisingly, he warmed up to Livia immediately. She has a wonderful way with animals and is a lovely and considerate person. We are so pleas ...
Les mer om Enriching your pets environment in different ways
starstarstarstarstar
Hundepass
Tom-steven , 06-06-2022
Han passet vår hund Maya, meget flink med dyr, og tok imot henne på timen når vår planlagte hundepass ikkje kunne. Fikk dagsbilder og såg hun haddet det bra! Tusen takk for hjelp og at du tok vare på vår lille voff!
Les mer om Katt Og Hundeelsker
starstarstarstarstar
Hundelufting
Amy, 31-05-2022
Veldig søt og hyggelig jente. Virket som at hunden min likte henne også. Vi er kjempefornøyd og kommer til å benytte oss av dette flere ganger. Tusen takk!
Les mer om Mye kjærlighet å gi!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Elin, 27-05-2022
Takk for hjelpen med kattepass av Dina!
Les mer om The Cat Papi
starstarstarstarstar
Hundepass
Arnt, 24-05-2022
Teddy hadde det veldig godt hos Pedro og Aurora. Mye kos og de har en fin hage han kunne være I😊.
Les mer om Pedros Hundepalass
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Anamarija, 18-05-2022
Solveig passet på kattepusen vår i noen dager. Alt gikk som avtalt og vi fikk daglige oppdateringer. Kan anbefales :)
Les mer om Dyreglad Jente Elsker Tur Og Kos
starstarstarstarstar
Hundepass
Lasse, 16-05-2022
Anbefales på det varmeste😊
Les mer om Koselig Opphold I Skogen!
starstarstarstarstar
Hundepass
Linda, 16-05-2022
Ida Nicole og familien hennes passet min hund, Teo, fra fredag til søndag. Jeg fikk daglig oppdateringer og bilder av Teo. Så ut som han hadde kost seg på besøk. Jeg fikk raskt svar på både forespørsel og meldinger. Vi er veldig fornøyd og ønsker gjerne å bruke Ida Nicole igjen. Et dyrevennlig hjem� ...
Les mer om Erfaren Dyrepasser
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Marita, 13-05-2022
Anbefales på det sterkeste! Karen passet alle kattene mine og hun fikk god kontakt med de, selv den skyeste. Hun gav ene katten min orale medisiner uten problem, han kan også være sky ovenfor fremmede. Hun ordnet ellers med mat, drikke og doene, og tørket til og med opp spy 🙈😄 Plukket opp og lever ...
Les mer om Katteløs katteelsker
starstarstarstarstar
Hundepass
Mie, 09-05-2022
Superhundepasser!🌟🌟🌟🌟🌟
Les mer om Hundepass? Vi Hjelper Gjerne
starstarstarstarstar
Dagspass
Renee, 05-05-2022
Niek (small poodle) had a great day. Really good to have a dog as a playmate, and well-taken care of during the day (including regular updates from Ida and her partner). Would bring Niek any day. He'd love it. :-)
Les mer om Hundepass Med Lekekamerat
starstarstarstarstar
Dagspass
Tim, 05-05-2022
Dette var en av de beste hundepassere jeg har vært borti, lange turer, masse aktivitet og ikke minst bra hundevett hvis noe skulle gå galt. 5/5
Les mer om Vi og dyrene skal på nye eventyr.
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Anders, 27-04-2022
Veldig fornøyd med en ansvarsfull kattepass. Aline gjorde en ypperlig jobb og er veldig imøtekommende.
Les mer om ♥️ Friendly & Caring petsitter 🐶🐱
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Lucinda, 27-04-2022
Thank you Lisa for taking such good care of my cats! I really recommend Lisa, she is caring, trustworthy, and took very good care of my cats. She always replies, she gave me updates and pictures every day, and my cats were very happy. Would definitely book again!
Les mer om Excited to meet you and your cats!
starstarstarstarstar
Hundepass
Sayanti Sen, 23-04-2022
Renate is the bestest hundepasser I have come across. She and her family is Murphy’s second home. Murphy loves being with them. She and her family took care of Murphy like their own. I strongly recommend her.
Les mer om Dyreglad Familie
starstarstarstarstar
Hundepass
Lisa, 19-04-2022
Super hundepasser! Tok med Mopsy på hyttetur hvor hun storkoste seg :) veldig lett å kommunisere med og veldig fleksibel!
Les mer om Dyrevant med erfaring med hund, katt, kanin
starstarstarstarstar
Hundepass
Pia, 17-04-2022
You cannot possibly find better people to care for your animal than Agnieszka and Piotrek. My dog Qyattro has been with them for a whole month all in all. I always come back to find a happy, shiny and healthy dog. And I feel safe about him when he is in their care. Totally recommended!
Les mer om Pet lovers
starstarstarstarstar
Hundepass
Julia, 16-04-2022
Cæsar hadde et par kjempefine dager hos Wendy og Jørn Arild. Erfarne hundepassere og generelt kjempekoselige folk :) Vi håper de kan passe ved en annen anledning også.
Les mer om Varm Omsorg, Ansvar, Kos, Lek, Tur
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Bente-Linn, 16-04-2022
Veldig fornøyd med Ida. Katten fikk utmerket pleie og omsorg når vi var borte. Hun fikk god kontakt med katten, selv om katten er av den skeptiske typen.
Les mer om Pantertante
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Marc, 14-04-2022
Erin was great with our little ginger monster. She looked after both our cat and flat very well and sent through reports and pics of kitty which was a great treat. Happy cat parents and cat alike :)
Les mer om Erfaren Matmor
starstarstarstarstar
Hundepass
Vegard, 02-04-2022
Emma har passet mine hunder flere ganger, hun er 100% til å stole på. Jeg føler meg trygg når hundene er hos henne. God kommunikasjon, holder avtaler, og flink med hund. Hvis hunden din er hos Emma er du (og hunden) heldig!🙂
Les mer om Sporty lærerstudent, elsker dyr!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Heidimarie og Erik, 25-03-2022
Veldig bra kattepasser! Hun er åpenbart glad i katter, kom godt overens med katten vår, og hun sendte oss masse fine bilder underveis.
Les mer om Kattens Beste Venn
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Svein, 23-03-2022
Det er bare hyggelige ting å si om denne hundepasseren: punktlig, hyggelig, opptatt av hunden med mer. Anbefales!
Les mer om Student Savner Dyr I Hverdagen
starstarstarstarstar
Hundelufting
Patrick, 19-03-2022
Mari was very flexible and easy to communicate with. She took great care of our fluffy baby.
Les mer om Hundeglad og aktiv jente søker turvenn
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Renate, 18-03-2022
Vi er veldig fornøyd med hjelpen vi fikk av Christine😁
Les mer om Hunde/kattebesøk+ med kjærlighet
1
2
3
4
5
...
12
next page
  1. Hjem
  2. »
  3. Omtaler på Pawshake