Hvordan fungerer Pawshake?

Pawshake gir dyreeiere en enkel plattform for å finne rimelige, lokale dyrepassere. Dyrepassere er et supert alternativ til et hundepensjonat eller kennel. Alle dyrepasserne på siden vår tilpasser seg etter ditt kjæledyrs behov slik at du kan være sikker på at pelsklingen din får den kjærligheten og oppmerksomheten den trenger mens du er borte.

1. Velg tjenesten du ønsker, skriv inn din adresse eller stedet du trenger pass samt datoene det gjelder. Les dyrepasserens omtaler, sjekk deres lokasjon og priser, og velg deretter 2-3 dyrepassere du ønsker å kontakte. Det er lurt å kontakte mer enn én dyrepasser slik at du har noen å velge mellom.

2. For å kontakte en dyrepasser, bruk Send Melding-knappen på deres profil. Dette er helt gratis og uten noen forpliktelser. Bruk kun Book Nå-knappen hvis du allerede kjenner vedkommende og vet at hun eller han kan ta jobben. Velg dato og fortell dyrepasser om kjæledyret (-dyrene) dine. Skriv så detaljert som mulig.

3. Dyrepasserne bør svare deg innen 24 timer. Så fort en passer svarer deg kan dere avtale et første møte. Dette møtet er kritisk, da du møter vedkommende i virkeligheten og får sjekket om det er en god match - også mellom kjæledyret ditt og passeren.

4. Hvis det første møtet med dyrepasseren gikk bra og kjæledyret ditt er fornøyd, booker du ved å trykke på "Book Nå"-knappen i meldingstråden deres. For din sikkerhet, vil pengene holdes hos Pawshake til bookingen er over og du er fornøyd.

Det er ytterst viktig å gjennomføre betalingen via Pawshake for å sørge for en sikker betaling, samt, Pawshakes Kvalitetsløfte, dekning av eventuelle veterinærutgifter, bookinggaranti og tilgang på kundeservice. En dyrepasser skal ikke be deg betale direkte til dem.

5. Så fort dyrepasser bekrefter din booking er du klar! Hvis du har noen spørsmål eller ønsker å kansellere eller endre bookingen din, ta kontakt med vårt Kundesenter som mer enn gjerne hjelper deg.

  1. Hjem
  2. »
  3. Hvordan fungerer Pawshake?