Pawshake logo

Finn pålitelige huspassere nær deg.

Last ned i App StoreTilgjengelig på Google Play
Finn en trygg Pawshaker som bor hos deg, dag og natt, og ser til kjæledyret ditt i ditt eget hjem

Huspass på Pawshake

Den tryggeste huspasstjenesten

Foretrekker kjæledyret ditt å bli hjemme? Hvis du plutelig må på jobb eller har en lang ferie planlagt, kan en dedikert Pawshake-huspasser komme hjem til deg og holde kjæledyret ditt med selskap.

Len deg tilbake og slapp av, vel vitende om at en Pawshake-huspasser sørger for at både kjæledyr og hus er trygge og godt ivaretatt. Ingen bur, ingen kenneler; det er den ekte følelsen av trygghet som kommer med Pawshake-huspass.

Hva er huspass?

En trygg og fleksibel dyrepass-løsning

Huspass er en dyrepasstjeneste som foregår hjemme hos dyreeier. En huspasser bor i hjemmet ditt gjennom hele perioden du er borte og holder et øye med både kjæledyr og hjem.
Huspass er det perfekte valget for hunder og katter som ikke liker å flytte på seg for å få tilsyn et annet sted, for eksempel valper, eldre katter og under eller kjæledyr med spesielle behov. Huspass er også et supert alternativ for kjæledyr som sliter med seperasjonsangst og som blir roligere av kjente lukter, lyder og gjenstander som kun er å få i eget hjem. Tjenesten er også ideell for andre typer kjæledyr som fisk, burdyr eller til og med gårdsdyr som ikke nødvendigvis kan flyttes på i det hele tatt. Hvis du har flere kjæledyr hjemme kan dyrepass hos passer kanskje bli litt for dyrt og vanskelig å organisere, hvilket gjør huspass til den beste dyrepassløsningen for deg.
I tillegg til å holde kjæledyret ditt fornøyd, kan huspass være fint for deg som kanskje er litt bekymret med tanke på innbrudd osv. Tjenesten kan inkludere ekstraoppgaver som å ta inn posten, vanne planter og sette ut søppelkassene til søppelbilen kommer. Det vil alltid være noen hjemme, og huset eller leiligheten din vil være sikret på en annen måte enn om ingen bodde der.

Pawshake-forskjellen

Ditt hjem og kjæledyr er i trygge hender

Huspasstjenester

Ditt kjæledyr kan være trygt og komfortabelt i eget hjem sammen med en vennlig Pawshake-huspasser. Kos og masse oppmerksomhet er alltid inkludert!

Et gratis første møte

Bli kjent med huspasseren først med et personlig møte uten forpliktelser. Når du føler deg klar; book huspasseren enkelt via Pawshake for premium dyreforsikring, 24/7 online kundeservice, samt vår fornøydhetsgaranti.

Trygt og billig

Du velger helt selv hvem som skal bo i hjemmet ditt sammen med kjæledyret ditt. Våre huspassere setter sine egne priser, hvilket gjør prisene konkurransedyktige og attraktive.

Mer enn bare dyrepass

Din dedikerte huspasser vil gi kjæledyret ditt masse lek og oppmerksomhet, i tillegg til å kunne ta inn posten, vanne planter og tømme søpla. Hjemmet ditt vil være trygt og vedlikeholdt gjennom hele perioden du er borte.

Ingen tid å miste?

Din nye, hyggelige huspasser er bare noen få museklikk unna. Bare besøk Pawshakes nettside eller app, skriv inn ditt poststed eller adresse og se gjennom huspassere som er klare og villige til å komme og hjelpe deg.

5-stjerners omtaler

Les ekte omtaler fra fornøyde dyreeiere

starstarstarstarstar
House Sitting
Eirik, 23-09-2019
Vilde er en veldig tillitsfull og trygg hundepasser. Jeg booket henne til å passe hunden min da jeg skulle reise bort en helg. Hun skulle da bo i leiligheten min. På forhånd kom hun og hilste på meg og hunden min. Dette var med på å gjøre overgangen mykere når hun skulle være alene med hunden min. U ...
Les mer om Søker Selskap, Passer Gjerne På Dine Dyr!
starstarstarstarstar
House Sitting
Ann, 08-10-2019
Janet er en vennlig og sosial jente. Vi har avtalt 3 hundeovernattinger i oktober.Den første er vi nå ferdig med Hundene simpelthen elsker henne.Hun har en god kjemi med hundene. Da jeg plutselig for 3 uker siden fikk akkut knesmertet og klarte ikke lufte hundene selv,stilte hun omgående opp,og de f ...
Les mer om Farmgirl That Loves All Animals!
starstarstarstarstar
House Sitting
Charlotte, 15-01-2019
Tico har hatt overnattingsbesøk av Anneli hjemme hos seg selv i tre netter, og det har vært kjempefint for han å bli passet på av noen uten å måtte forlate hjemmet sitt. Både to og firbente er veldig fornøyde og ønsker gjerne å benytte oss av Anneli som hundepasser igjen!
Les mer om Lufter Og Passer På Snusket For Deg
starstarstarstarstar
House Sitting
Elisabeth, 24-11-2019
Kjempefin hundepasser. Vil ikke nøle med å booke igjen senere.
Les mer om Når Jeg Er Med Dyr - Er Jeg Glad!

Første gang du vurderer en huspasser?

Slik fungerer det

Hvis du aldri har benyttet deg av en huspasser før, ikke være redd, vi tar deg gjennom prosessen. Følg disse enkle stegene:

Enkelt å søke

Skriv inn ditt poststed eller adresse i søkefeltet, datoene du ønsker og velg tjenesten "huspass". Når du ser på alle huspasser-profilene, les nøye gjennom passerens tidligere erfaringer, deres tjenester og omtaler fra tidligere kunder. Hvis du finner noen du liker; send vedkommende en melding med hva du ser etter og hvilke behov du har.

Det første møte

Hvis en huspasser du er interessert i er tilgjengelig, avtal et første møte før du booker, for å sjekke om kjemien virkelig stemmer. Introduser hunden din, katten din eller dine andre kjøledyr, spør huspasseren eventuelle spørsmål og vid vedkommende rundt i huset. Husk å fortelle dem hvor du har dyrefôret stående, hvor rengjøringsmidler eller liknende er og andre relevante detaljer.

Book huspasseren

Har du en god følelse etter det første møtet? Gå inn på Pawshake igjen for å gjøre en offisiell booking. Dette vil aktivere vår Premium dyreforsikring, Pawshakes fornøydhetsgaranti og støtte fra vårt kundeservice-team gjennom hele bookingperioden. Betaling gjøres også på dette tidspunktet og vil utbetales til huspasser etter bookingen er gjennomført og du er fornøyd.

Finn huspassere i våre mest populære byer

Huspassere nær deg

Pawshake-garantien

Vi dekker både deg og kjæledyret ditt

Betryggelsesgaranti inkludert

I de sjeldne tilfeller hvor kjæledyret ditt blir sykt eller skader seg under en Pawshake-booking, dekker vi eventuelle veterinærkostnader. Betal trygt online for automatisk dekning under hele bookingperioden. Du er i trygge hender hos Pawshake.

Lokalt godkjente dyrepassere

Alle dyrepassere er nøye vurdert av vårt kvalitetsteam; mindre enn 20% av potensielle dyrepassere slipper gjennom nåløyet. Alle dyrepassere har en detaljert profil med personlig informasjon og ekte omtaler fra dyreeiere som du kan lese før du eventuelt velger å booke dem.

Garantert fornøyd

Våre lidenskapelige dyrepassere engasjerer seg for din katt, hund, kanin, fugl eller marsvin. Få daglige oppdateringer og bilder fra din dyrepasser under passeperioden, om det så er hundepass, annen dyrepass, hundelufting eller hjemmebesøk. Vårt kundesenter hjelper deg online.

Bookinggaranti

Hvis dyrepasseren du har booket plutselig kansellerer, vil vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg å finne en annen. Dette skjer svært sjeldent, men vi vil selvsagt bidra i søket.

Hvordan fungerer det?

Pawshake er enkelt!

1. Et gratis første møte

Send en melding til en kjærlig dyrepasser og avtal et første møte uten noen forpliktelser.

2. Book online

Book og betal trygt gjennom Pawshake og få kundestøtte, bookinggaranti og eventuelle veterinærutgifter under bookingen dekket av oss.

3. Len deg tilbake og slapp av

Ditt kjæledyr er i trygge hender. Din dyrepasser vil holde deg oppdatert med bildeoppdateringer under hele passeperioden.

Alle dyrepasser-tjenester

Finn dyrepassertjenesten som passer dine unike behov.

Pawshake-app'en - For dyrepass i lommen din.

Last ned Pawshake-appen helt gratis for å finne og booke din perfekte dyrepasser.

Last ned i App StoreTilgjengelig på Google Play

Dyreeier

Trenger du dyrepass, enten på dagtid eller over natta? Registrere deg på Pawshake og finn den perfekte dyrepasseren.
Registrer deg som dyreeier hos Pawshake

Dyrepasser

Ønsker du å hjelpe dyreeiere mens de er på ferie eller på jobb? Bli en dyrepasser på Pawshake; det er gøy, fleksibelt og gratis!
Bli dyrepasser hos Pawshake
  1. Hjem
  2. »
  3. House Sitting