1. Huspass
  2. Stavanger

Huspass, Stavanger

En dyrepasser overnatter i ditt hjem og tar vare på ditt kjæledyr

Tjeneste
Plassering
Datoer
Pris (NOK)
Hvor mange kjæledyr?
Liten hund0-10kg
Medium hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Kjempestor hund+40kg
KattAlle
Små kjæledyrFugl, kanin, marsvin e.l.
Avanserte filtre
Alle bookinger dekkes av Pawshakes Kundeløfte. Ingen skjulte avgifter.
A

1. Adi

0.6 km
kr 500
/units.natt.one
1 omtale

Pawesome

Sist booket 3 dager siden
Sist kontaktet 6 dager siden
A

1. Adi

Pawesome0.6 km
(1 omtale)
Sist booket 3 dager siden
Sist kontaktet 6 dager siden
kr 500
/units.natt.one
T

2. Thomas

2.9 km
kr 350
/units.natt.one

Din hunds hjem borte fra hjemmet på Hundvåg!

Sist aktiv 3 dager siden
Svarer normalt innen noen timer
T

2. Thomas

Din hunds hjem borte fra hjemmet på Hundvåg!2.9 km
Sist aktiv 3 dager siden
Svarer normalt innen noen timer
kr 350
/units.natt.one
N

3. Niandra

2 km
kr 700
/units.natt.one

a friend to your pet

Sist aktiv 10 dager siden
N

3. Niandra

a friend to your pet2 km
Sist aktiv 10 dager siden
kr 700
/units.natt.one

Hvorfor velge huspass?

Skal du bort, men har et kjæledyr som foretrekker å bo hjemme? Eller kanskje har du flere forskjellige dyr og det er lite praktisk for deg å organisere for at de skal bo på forskjellige steder. Da kan det være lurt å vurdere å finne en Pawshake-huspasser som kan komme og bo hjemme hos deg i Stavanger mens du er borte.

Huspass (heretter "House Sitting") er et praktisk og rimelig alternativ når du har flere kjæledyr og også vil at huset ditt skal bli passet på mens du er borte. Mange av våre dyrepassere har veldig rimelige priser på House Sitting fordi de liker å bo og utforske forskjellige lokale nabolag i Stavanger.

På Pawshake forstår vi at det kan være litt skremmende å stole på en fremmed til å passe på huset ditt, så vi har gjort alt det harde forarbeidet for å sikre at din Pawshake-huspasser er pålitelig og trygg. Alle våre dyrepasser-profiler blir sjekket individuelt av vårt dedikerte team (mennesker, ikke roboter), og noen huspassere har også kopi av sitt rulleblad som de kan vise deg på forespørsel.

Det beste med å booke House Sitting på Pawshake er at du kan slappe av og vite at i tillegg til at dine kjæledyr er dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte som inkluderer blant annet veterinærdekning, blir ditt hjem også ivaretatt og det er bebodd i ditt fravær.

I tillegg til å passe kjæledyrene dine, vil våre huspassere med glede hjelpe deg å hente posten, ta ut søpla og vanne plantene dine. Bare sørg for å snakke om alle krav og ønsker med den valgte huspasser før du booker, slik at alle forventninger er kartlagt og vi unngår misforståelser.

Dyreeiere booker hundepass i Stavanger på Pawshake. Over 1 dyreeiere i Stavanger har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 5/5. Alle bookinger betales trygt med Visa, Mastercard, American Express

Kopirett © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rettigheter reservert. Brukeravtale og Personverns- & Informasjonskapselspolicy.