Pawshake logo

House sitting Stavanger

En dyrepasser overnatter i ditt hjem og tar vare på ditt kjæledyr

location
Kjæledyr og hus
closedContainer
Startdato
Sluttdato
Kjæledyr
closedContainer
Avansert filter
closedContainer
Jeg ser etter
Kjæledyr og hus
closedContainer
Nær
location
Datoer
Startdato
Sluttdato
Kjæledyr
Kjæledyr
closedContainer
Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

calendar badgeKalender oppdatert nylig
500 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Andrine som favoritt.

Andrine

2 km -

Dyrepasser for de som trenger det

1
Sist booket 9 dager siden
Jeg er ei 28 år gammel jente som bor i ei leilighet på Eiganes. Opprinnelig kommer jeg fra ei øy utenfor Molde. Flyttet ...
Les mer
500 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Christel som favoritt.

Christel

0 km - Storhaug

Katte pass i ditt hjem.

1
Sist kontaktet i går
Jeg heter Christel, og jeg er 19 år. Jeg er positiv og løsningsorientert. Jeg er tilgjengelig og fleksibel. Jeg har to r ...
Les mer
500 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Daniela som favoritt.

Daniela

4 km -

A loving second home to your pet!

Sist kontaktet 14 dager siden
Hei! jeg heter Daniela, jeg er 27 år og kommer fra Colombia, jeg studerer for tiden ved Uis og har bodd i norge i 1,5 år ...
Les mer
1

Andre tjenester i Stavanger

Pawshake tilbyr også huspass i

Hvorfor velge huspass?

Skal du bort, men har et kjæledyr som foretrekker å bo hjemme? Eller kanskje har du flere forskjellige dyr og det er lite praktisk for deg å organisere for at de skal bo på forskjellige steder. Da kan det være lurt å vurdere å finne en Pawshake-huspasser som kan komme og bo hjemme hos deg i Stavanger mens du er borte.

Huspass (heretter "House Sitting") er et praktisk og rimelig alternativ når du har flere kjæledyr og også vil at huset ditt skal bli passet på mens du er borte. Mange av våre dyrepassere har veldig rimelige priser på House Sitting fordi de liker å bo og utforske forskjellige lokale nabolag i Stavanger.

På Pawshake forstår vi at det kan være litt skremmende å stole på en fremmed til å passe på huset ditt, så vi har gjort alt det harde forarbeidet for å sikre at din Pawshake-huspasser er pålitelig og trygg. Alle våre dyrepasser-profiler blir sjekket individuelt av vårt dedikerte team (mennesker, ikke roboter), og noen huspassere har også kopi av sitt rulleblad som de kan vise deg på forespørsel.

Det beste med å booke House Sitting på Pawshake er at du kan slappe av og vite at i tillegg til at dine kjæledyr er dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte som inkluderer blant annet veterinærdekning, blir ditt hjem også ivaretatt og det er bebodd i ditt fravær.

I tillegg til å passe kjæledyrene dine, vil våre huspassere med glede hjelpe deg å hente posten, ta ut søpla og vanne plantene dine. Bare sørg for å snakke om alle krav og ønsker med den valgte huspasser før du booker, slik at alle forventninger er kartlagt og vi unngår misforståelser.

Dyreeiere booker hundepass i Stavanger på Pawshake. Over 2 dyreeiere i Stavanger har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 5/5. Alle bookinger betales trygt med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hjem
  2. »
  3. Kjæledyr og hus
  4. »
  5. Stavanger

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.