Pawshake logo

Kattepass Stavanger

En pålitelig kattepasser besøker katten din hjemme hos deg

location
KattepassKattepass
closedContainer
Startdato
Sluttdato
Kjæledyr
closedContainer
Avansert filter
closedContainer
Jeg ser etter
KattepassKattepass
closedContainer
Nær
location
Datoer
Startdato
Sluttdato
Kjæledyr
Kjæledyr
closedContainer
Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

calendar badgeKalender oppdatert nylig
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Carina som favoritt.

Carina

4 km -

Dyreelsker søker firbente venner

10
3 Stamkunder
Dyreeier Elena:Carina er kjempehyggelig dyrepasser, katten er fornøyd, leiligheten ser bra ut. Vi fikk meldinger med kattebilder hver d ...
Les mer
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Marte som favoritt.

Marte

5 km -

Student som savner en pelsvenn

2
1 Stamkunde
Dyreeier Petter:Marte har passet katten vår ved to anledninger, og vi har vært veldig fornøyde begge gangene. Hun holder avtaler, er ras ...
Les mer
calendar badgeKalender oppdatert nylig
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Henrikke som favoritt.

Henrikke

2 km - Stavanger

Loving Pet Care

4
2 Stamkunder
Dyreeier Tia:Our cats were really comfortable around Henrikke and we felt at ease leaving them with her while we were gone for over 2 ...
Les mer
calendar badgeKalender oppdatert nylig
120 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Mathilde som favoritt.

Mathilde

1 km -

Utenlandsk student som savner dyrene sine!

Sist kontaktet 4 dager siden
Hallo! Jeg heter Mathilde og jeg er fransk. Jeg studerer mastergrad ved Universitet i Stavanger. Jeg snakker engels ...
Les mer
1

Pawshake tilbyr også kattepass i

Hvorfor velge kattepass?

Mange katteeiere vet at katter ofte kan være litt sære og foretrekker gjerne å være i sitt eget kjente miljø i stedet for på et ukjent sted. Selv om noen katter kan tilpasse seg hvis de må, kan mange bli stresset av å bli transportert til et nytt sted. Det er her en pålitelig Pawshake-kattepasser i Stavanger kan hjelpe!

Våre kattepassere i Stavanger kan komme hjem til deg og besøke katten din mens du er på ferie eller på jobb. Noen kan til og med bo hjemme hos deg hvis det er nødvendig. Kattepasserne våre er imøtekommende og rimelige, og det er lett å finne et alternativ som vil passe deg. Enten du trenger en kattepasser i et par timer én bestemt dag eller noen som besøker katten(e) din(e) hver dag i en uke, kan kattepassere i Stavanger skreddersy tjenesten sin slik at den passer deg og pusen din.

Mange katter kan være alene hjemme uten problemer, men å ha en kattepasser for tilsyn har mange fordeler. Din valgte Pawshake-kattepasser kan fylle opp vann- og matskål med nytt, ferskt innhold, tømme kattedoen, leke og tilbringe kvalitetstid med katten din. Mye mer personlig enn et kattepensjonat. \n\nHver booking hos Pawshake inkluderer også Pawshakes Kvalitetsløfte som betyr veterinærdekning hvis uhellet er ute, så du har ingenting å bekymre deg for når det gjelder din pelskling!

Dyreeiere booker kattepass i Stavanger på Pawshake. Over 19 dyreeiere i Stavanger har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.96/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Kattepass
  4. »
  5. Stavanger

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.