1. Hjem
  2. »
  3. Kattepass
  4. »
  5. Drammen

Kattepass, Drammen

En pålitelig kattepasser besøker katten din hjemme hos deg

Tjeneste
Plassering
Datoer
Pris (NOK)
Hvor mange kjæledyr?
Liten hund0-10kg
Medium hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Kjempestor hund+40kg
KattAlle
Små kjæledyrFugl, kanin, marsvin e.l.
Avanserte filtre
Alle bookinger dekkes av Pawshakes Kundeløfte. Ingen skjulte avgifter.
Wendy og Jørn Arild

1. Wendy og Jørn Arild

5.4 km - Drammen

200 NOK

/Dag
17 omtaler
5
Stamkunder

Varm Omsorg, Ansvar, Kos, Lek, Tur

Kalenderen ble oppdatert nyligSist aktiv i går
Wendy og Jørn Arild

1. Wendy og Jørn Arild

Varm Omsorg, Ansvar, Kos, Lek, Tur5.4 km - Drammen
(17 omtaler)
5 Stamkunder
Kalenderen ble oppdatert nyligSist aktiv i går
"Veldig fornøyd med kattepassen hjemme hos oss. De håndterte jobben bra med å passe to skeptiske katter. Gode rapporter og bilder hver dag. Kattene hadde det mye bedre i eget hjem enn å være på et kattehotell, og det var fint for oss å vite at kattene fikk det tilsynet de trengte mens vi var borte. "
Dyreeier Mari-Ann

200 NOK

/Dag

Hvorfor velge kattepass?

Mange katteeiere vet at katter ofte kan være litt sære og foretrekker gjerne å være i sitt eget kjente miljø i stedet for på et ukjent sted. Selv om noen katter kan tilpasse seg hvis de må, kan mange bli stresset av å bli transportert til et nytt sted. Det er her en pålitelig Pawshake-kattepasser i Drammen kan hjelpe!

Våre kattepassere i Drammen kan komme hjem til deg og besøke katten din mens du er på ferie eller på jobb. Noen kan til og med bo hjemme hos deg hvis det er nødvendig. Kattepasserne våre er imøtekommende og rimelige, og det er lett å finne et alternativ som vil passe deg. Enten du trenger en kattepasser i et par timer én bestemt dag eller noen som besøker katten(e) din(e) hver dag i en uke, kan kattepassere i Drammen skreddersy tjenesten sin slik at den passer deg og pusen din.

Mange katter kan være alene hjemme uten problemer, men å ha en kattepasser for tilsyn har mange fordeler. Din valgte Pawshake-kattepasser kan fylle opp vann- og matskål med nytt, ferskt innhold, tømme kattedoen, leke og tilbringe kvalitetstid med katten din. Mye mer personlig enn et kattepensjonat. \n\nHver booking hos Pawshake inkluderer også Pawshakes Kvalitetsløfte som betyr veterinærdekning hvis uhellet er ute, så du har ingenting å bekymre deg for når det gjelder din pelskling!

Dyreeiere booker kattepass i Drammen på Pawshake. Over 67 dyreeiere i Drammen har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.97/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

Kopirett © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rettigheter reservert. Brukeravtale og Personverns- & Informasjonskapselspolicy.