Pawshake logo

Hundebarnehage Drammen

Pass på dagtid hjemme hos passer

location
Dagspass
closedContainer
Vennligst velg dine datoer
closedContainer
Kjæledyr
closedContainer
Avansert filter
closedContainer
Jeg ser etter
Dagspass
closedContainer
Nær
location
Datoer
Dine datoer
closedContainer
Kjæledyr
Kjæledyr
closedContainer
Fleksible kanselleringsregler for alle hundebarnehage-bookinger. Kansellér innen kl 12:00 dagen før bookingen starter for full refusjon.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

calendar badgeKalender oppdatert nylig
250 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Wendy og Jørn Arild som favoritt.

Wendy og Jørn Arild

5 km - Drammen

Varm Omsorg, Ansvar, Kos, Lek, Tur

17
5 Stamkunder
Dyreeier Ane:Lakris har storkost seg sammen med Jørn Arild ,Wendy og resten av familien 😀 bedre hundepasser skal man lete lenge etter ...
Les mer
350 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Eva som favoritt.

Eva

12 km - Røyken

Trygge Forhold Venter!

3
1 Stamkunde
Hei! Jeg heter Eva, og er en erfaren hundepasser som man kan stole på. Dyrenes behov er alltid min prioritet. Jeg er sel ...
Les mer
500 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Mika Weum som favoritt.

Mika Weum

10 km -

En naturlig dyrepasser

Sist aktiv 4 dager siden
Til enhver som søker en dyrepasser, er det et selvfølge at man vil det beste for sin hund, derfor må man finne en som br ...
Les mer
1

Andre tjenester i Drammen

Pawshake tilbyr også hundebarnehager i

Hvorfor velge hundebarnehage?

For hundeeiere er noe av det vanskeligste med å gå på jobb hver dag å måtte lure på hva hunden din vil finne på mens du er borte. Vil han kjede seg? Vil hun spise nok? Må han tisse? Savner hun meg? Hos Pawshake forstår vi at hunder trenger aktivitet og samhandling i løpet av dagen, så hvorfor ikke booke hunden din inn hos en av våre pålitelige dyrepassere i Drammen for en hundebarnehage-tjeneste? Du kan levere hunden din hjemme hos hundepasser på vei til jobb, eller avtale med passer at hun eller han henter hunden din hjemme hos deg og leverer den til du er hjemme igjen.

Hundebarnehage er en fin måte å holde hunden din mentalt stimulert og fysisk aktiv på dagtid, slik at du kan komme hjem til en glad, fornøyd og sliten hund. Pawshakes hundebarnehager er spesielt bra for valper eller unge hunder som fremdeles trenger konstant tilsyn, hunder som kan trenge litt mer ekstra omsorg og oppmerksomhet, eller de som kan være ekstra energiske.

Våre hundepassere som tilbyr barnehagetjenester er mer tilpasningsdyktige enn dine vanlige, kommersielle hundebarnehage. De fleste Pawshake-dyrepassere vil bare ta inn én hund om gangen. Dette betyr at de kan jobbe rundt behovene dine og eventuelle spesielle krav hunden din måtte ha. Så la din firbeinte bestevenn kose seg gjennom dagen med en morsom og kjærlig dyrepasser i Drammen som garantert vil overøse dem med kjærlighet og dedikert oppmerksomhet. På toppen av det hele får du også bilder og oppdateringer i løpet av dagen slik at du kan følge hundens barnehageeventyr!

Hver booking inkluderer Pawshakes Kvalitetsløfte, som inkluderer blant annet veterinærdekning, 24-timers kundeservice support og mer.

Dyreeiere booker hundebarnehage hos passer i Drammen via Pawshake. Over 38 dyreeiere i Drammen har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.98/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Dagspass
  4. »
  5. Drammen

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.