Vi forstår kjæledyr

Siden 2013 har vi koblet hundretusener av dyreeiere sammen med dyrepassere som elsker dyr, og vi gleder oss til å gjøre det samme for deg.

Vårt formål

Hos Pawshake ønsker vi å gi dyreeiere vennlig, pålitelig og rimelig pass og tilsyn av deres kjæledyr. Internt refererer vi til dette som "Creating Tails of Happiness", et ønske om å skape en logrende følelse av glede.
Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å finne og booke en dyrepasser i ditt lokale nærområde. Så uansett om du skal reise bort, trenger noen som kan for å sjekke kjæledyret ditt mens du er på jobb noen som kan ta hunden din på en liten tur rundt kvartalet, så har vi en dyrepasser for deg.
97 %
5-stjerners omtaler
+ 30 000
Pålitelige og nøye vurderte dyrepassere
+ 1 000 000
Dager booket
Visste du dette?
Pawshake godkjenner bare 15 % av dyrepasser–søknadene som kommer inn. Alle søknader må gjennom vår interne vurderingsprosess, og vi godkjenner bare de som har overholdt våre høye standarder fordi du og kjæledyrene dine fortjener kun det beste.

Hvorfor Pawshake?

Pawshake er et prisvinnende tech-selskap. Når du booker gjennom Pawshake kan du forvente:

Dyrepassere som er nøye vurdert av vårt dyktige kvalitetsteam.
Kundeservice
Sikker betaling online
Ekte omtaler fra ekte opplevelser
Daglige oppdateringer om kjæledyret ditt
Fornøydhetsgaranti - pengene blir først utbetalt til dyrepasser etter bookingen er over
Ubegrenset med kos og kjærlighet for ditt kjæledyr

Pawshake-familien, hvem er vi?

Vi er kanskje Norges største dyrepasser-plattform, men viktigst av alt er vi bygd opp av en dedikert gruppe med dyreelskende mennesker.

Vi deler alle den samme lidenskapen:

Vi er alle opptatt av dyrevelferd og vi har et sterkt ønske om å gjøre en positiv forskjell i vårt lokalmiljø og i verden generelt.

Vårt kundesenter-team er basert lokalt. De består av lidenskapelige dyrepassere og dyreeiere som bruker Pawshake-plattformen selv. Vi tror ikke på såkalt 'outsourcing' av våre ansatte, fordi vi vil at du skal komme i kontakt med noen som forstår plattformen og som bryr seg like mye om kjæledyrets ve og vel som det du gjør.

Våre verdier

Tillit og sikkerhet

Hos Pawshake tar vi sikte på å fremme et blomstrende fellesskap som er dedikert til å koble sammen og forbedre livet og til hverdagen kjæledyr og til deres eiere.
Vi forstår at det krever mye for å stole på noen til å passe på et kjæledyr i familien. Dette er grunnen til at tillit og sikkerhet er en veldig stor del av Pawshakes kjerneverdier. Vi vurderer dyrepasserne våre kontinuerlig for å sikre at vi har de beste dyrepasserne for eiere å velge mellom. Hver booking på Pawshake er dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte, som inkluderer veterinærdekning og mye mer - hvilket gir eiere og passere trygghet når de booker og blir booket gjennom oss.

Fellesskap

Som registrert dyrepasser og dyreeier hos oss, anser vi deg som en del av vårt Pawshake-fellesskap. Du kan stole på oss, og vi vil alltid være her for deg og gjøre vårt beste for å støtte deg uansett hva.
Vårt mål er å tilby den beste og mest pålitelige opplevelsen av dyrepass. Vi er et alternativ til venner og familie, og et mer personlig alternativ til en hundekennel eller et kattepensjonat.
Hvis du ennå ikke har registrert deg hos oss – gjør det nå! Det er gratis å registrere seg.

Registrer deg her

Bekvemmelighet

Vi streber etter å lage et brukervennlig nettsted og mobil-app for å enkelt koble dyreeiere med dyrepassere i nærområdet.
Betalingen er uten kontanter og gjøres sikkert og smidig gjennom via plattform. Dyrepassere og dyreeiere kan også enkelt kommunisere med hverandre gjennom via meldingsplattform.
Våre dyrepassere kan bygge relasjoner med dyreeiere, gjøre det de elsker, få betalt for det og bare la Pawshake ta seg av alt annet.
Dyreiere kan enkelt søke etter tilgjengelige passere i nærheten og booke med god samvittighet og vite at kjæledyret vil bli godt ivaretatt.

Hvordan startet det hele?

Pawshake ble grunnlagt i 2013 av Dries og Tanguy. Det hele startet da Dries lette etter noen som kunne hjelpe å ta seg av farens hund når faren ble syk. Venner og familie klarte ikke å imøtekomme, men han visste at et sted der ute ville en dyreelskende person kunne hjelpe til.
Dries hadde tidligere grunnlagt det største samfunnet i Belgia for omplassering av hjemløse hunder, og hadde derfor opplevd den enorme kjærligheten folk har for dyr. Han trengte bare en måte å få kontakt med dem på.
Han la ut forespørselen på nettet og ble umiddelbart overveldet av den positive responsen fra helt ukjente mennesker. Derfra ble ideen om Pawshake født.
Dries visste at det måtte være mange flere mennesker der ute i samme situasjon. Så han og kompisen Tanguy ønsket å skape en enkel nettside for akkurat dette. Målet deres var å fylle nettsiden med folk som ville elske kjæledyrene til andre så mye som de selv gjorde, og viktigst av alt, at de kunne stole på dem - akkurat som man kan stole på venner og familie.
Vi tror at Pawshake er med på å forbedre kjæledyrs, dyrepassers og dyreeiers hverdag. I tillegg, ved å koble dyreelskere sammen, kan vi styrke lokalsamfunnet.
Resten er historie. Siden den gang har hundretusener av dyreeiere funnet en pålitelig dyrepasser gjennom Pawshake, i hele verden. Vi gleder oss til å kunne ønske deg velkommen til familien vår.

Registrer deg her

  1. Hjem
  2. »
  3. Vi forstår kjæledyr