Pawshake logo

Når og hvor trenger du dyrepass?

Pawshake on trustpilot
Last ned i App StoreTilgjengelig på Google Play
En pålitelig dyrepasser besøker kjæledyret ditt hjemme hos deg

Dyrepass

Kjærlig dyrepass når du er borte

Ute og reiser, eller kanskje du bare trenger litt ekstra hjelp til kjæledyret ditt? Du kan finne den perfekte dyrepasseren på Pawshake.

Pawshake har tusenvis av pålitelige og verifiserte dyrepassere som tilbyr sine tilpassede dyrepassertjenester direkte til deg.

Pawshake vet at din pelskledde venn fortjener den aller beste omsorgen. Våre dyrepassere er svært erfarne og tilbyr høykvalitetsdyrepass på dagtid eller over natten, og hundelufting for hunden din.

Hva er en Pawshake-dyrepasser?

Ditt kjæledyrs nye bestevenn

Pawshakes dyrepassere er vennlige passere fra ditt nærområde, som ganske enkelt elsker å tilbringe tiden sin rundt dyr! Pawshake er det perfekt stedet for våre dyrepassere å tilby sine dyrepassertjenester av høy kvalitet direkte til deg og din lille venn.
Pawshake-dyrepassere er i alle stadier av livet; noen kan være veterinærstudenter eller sykepleiere, pensjonister med litt ledig tid og plass til kjæledyr, eller familier og par som vil gjerne ha selskap av en ny venn, men samtidig ikke kan forplikte seg til å eie et eget kjæledyr. Uansett dyrepasserbakgrunn, kan du være trygg på at de har registrert seg hos Pawshake på grunn av deres engasjement og ekte kjærlighet til kjæledyr.
Pawshake fungerer ikke som en tradisjonell hundekennel - i stedet tilbyr vi personlige, fleksible, hjemmebaserte tjenester som passer deg og ditt kjæledyr best.

Hvorfor er Pawshake-dyrepass et bedre valg?

Konstruert for å gjøre kjæledyr lykkelige

Fleksible tjenester

Velg huspass eller dyrepass hos dyrepasser hvis du er borte over noen dager eller flere. Hunden din holder seg aktiv med tilpasset hundelufting. En dyrepasser kan kose med katten din på daglige hjemmebesøk, eller passe kanin, marsvin, fugl eller fisk.

Et gratis første møte

Bli kjent med hverandre under et første møte helt uten forpliktelser. Funnet den perfekte dyrepasseren for ditt kjæledyr? Book trygt gjennom Pawshake for premium dyreforsikring, 24/7 kundeservice og vår egen fornøydhetsgaranti.

Personlig og konkurransedyktige priser

Hvert kjæledyr er unikt og spesielt. Hos Pawshake, kan du velge din ideelle dyrepasser som dekker dine spesifikke dyrepasserbehov. Du vil ikke måtte blakke deg for å kunne motta den aller beste, personlige dyreomsorgen: Våre lave priser er individuelt fastsatt av våre dyrepassere.

Pawshake-forskjellen

Vi dekker både deg og kjæledyret ditt

Premium Dyreforsikring inkludert

Vår Premium Dyreforsikring dekker ditt kjæledyr i tilfelle sykdom eller skade, samt tredjeparter for din egen trygghet. Betal trygt online for automatisk forsikringsdekning gjennom hele bookingperioden. Hos Pawshake er du i trygge hender.

Lokale, verifiserte dyrepassere

Alle dyrepassere på Pawshake er individuelt gjennomgått av vårt team av spesialister: Mindre enn 20% av potensielle søkere godkjennes. Alle Pawshake-dyrepassere må ha detaljerte profiler med informasjon om deres erfaringer, tidligere dyrepasserbakgrunn. Alle omtalene på profilene er fra ekte dyreeiere.

Ro i sjelen

Våre kjærlige dyrepassere er 100% dedikerte til din katt, kanin, marsvin eller fugl. Kos deg med daglige oppdateringer og bilder fra din dyrepasser gjennom hele bookingen. I tillegg kan du berolige deg med at vårt kundeservice-team er online 24/7 for å hjelpe deg.

Pawshakes fornøydhetsgaranti

Om dyrepasseren du har booket ikke kan ta vare på kjæledyret ditt likevel, vil vi gjøre alt vi kan for å finne en erstatning for deg. Dette skjer svært sjeldent, men vi er her for å hjelpe og støtte deg hvis du skulle stå fast.

5-stjerners omtaler

Les ekte omtaler fra fornøyde dyreeiere

starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Åsmund, 12-03-2020
Vi fikk en omplasseringshund i all hui og hast, og måtte hive oss rundt for å skaffe oss en hundepasser. Tone stilte på kort varsel og var kjempeflink med Kosmo - vår australske cobberdog. De hadde god kjemi, og vi satte stor pris på at hun stilte opp så raskt i vår litt hektiske omstillingsfase. Vi ...
Les mer om Student Søker Liten Turvenn!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Line, 03-02-2020
Første gang jeg brukte pawshake og jeg er veldig fornøyd med Iwan som passet katten min i to dager. Fikk daglig rapport med bilder så jeg følte meg veldig trygg på at katten min ble godt ivaretatt. Vil anbefale Iwan på det varmeste og kommer til å be han passe katten ved seinere anledninger.
Les mer om Hatt Masse Ulike Dyr I Oppveksten

Finn dyrepass i våre mest populære byer

Dyrepass nær deg

Pawshake-garantien

Vi dekker både deg og kjæledyret ditt

Betryggelsesgaranti inkludert

I de sjeldne tilfeller hvor kjæledyret ditt blir sykt eller skader seg under en Pawshake-booking, dekker vi eventuelle veterinærkostnader. Betal trygt online for automatisk dekning under hele bookingperioden. Du er i trygge hender hos Pawshake.

Lokalt godkjente dyrepassere

Alle dyrepassere er nøye vurdert av vårt kvalitetsteam; mindre enn 20% av potensielle dyrepassere slipper gjennom nåløyet. Alle dyrepassere har en detaljert profil med personlig informasjon og ekte omtaler fra dyreeiere som du kan lese før du eventuelt velger å booke dem.

Garantert fornøyd

Våre lidenskapelige dyrepassere engasjerer seg for din katt, hund, kanin, fugl eller marsvin. Få daglige oppdateringer og bilder fra din dyrepasser under passeperioden, om det så er hundepass, annen dyrepass, hundelufting eller hjemmebesøk. Vårt kundesenter hjelper deg online.

Bookinggaranti

Hvis dyrepasseren du har booket plutselig kansellerer, vil vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg å finne en annen. Dette skjer svært sjeldent, men vi vil selvsagt bidra i søket.

Hvordan fungerer det?

Pawshake er enkelt!

1. Et gratis første møte

1. Et gratis første møte

Send en melding til en kjærlig dyrepasser og avtal et første møte uten noen forpliktelser.
2. Book online

2. Book online

Book og betal trygt gjennom Pawshake og få kundestøtte, bookinggaranti og eventuelle veterinærutgifter under bookingen dekket av oss.
3. Len deg tilbake og slapp av

3. Len deg tilbake og slapp av

Ditt kjæledyr er i trygge hender. Din dyrepasser vil holde deg oppdatert med bildeoppdateringer under hele passeperioden.

Første gang du er på Pawshake?

Slik fungerer det

Å måtte forlate kjæledyret ditt hjemme når du selv må på jobbreiser eller ferie, kan være svært stressende for mange. Med et par enkle steg kan du være sikker på at kjæledyret ditt vil være avslappet, fornøyd og i trygge hender.

Å velge den rette dyrepasseren

Les profilene til dyrepasserne nøye. Du kan se gjennom omtaler fra tidligere bookinger og sjekke vedkommendes tilgjengelighet i kalenderen. Hvis dyrepasseren ser ut som en bra match, send han eller hun en melding med dine dyrepasserbehov og ønskede datoer.

Det første møte

Avtal alltid et første møte med din potensielle dyrepasser før du gjør en offisiell booking. Bruk god tid på å bli kjent, spør mange spørsmål og svar på spørsmålene dyrepasseren har.

Fullfør bookingen

Hvis det første møte gikk bra; book og betal for din dyrepasser gjennom Pawshakes nettside eller app. Dette vil aktivere vår Premium dyreforsikring for hele bookingperioden, beskyttelse fra Pawshakes fornøydhetsgaranti og støtte fra vårt kundeservice-team gjennom hele perioden.

Pawshake-app'en - For dyrepass i lommen din.

Last ned Pawshake-appen helt gratis for å finne og booke din perfekte dyrepasser.

Last ned i App StoreTilgjengelig på Google Play
  1. Hjem
  2. »
  3. Dyrepass