Pawshake logo

Dyrepass Bergen

En pålitelig dyrepasser besøker kjæledyret ditt hjemme hos deg

Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

160 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Camilla som favoritt.

Camilla

3 km - Bergen

Dyrepasning

59
36 Stamkunder
calendar badgeKalender oppdatert nylig
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Barbara som favoritt.

Barbara

4 km - Årstad

Cat sitter

4
Sist kontaktet 11 dager siden
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Odin Sandaas som favoritt.

Odin Sandaas

1 km - Laksevåg

Kattepass Av En Liten Skeiv En

8
1 Stamkunde
calendar badgeKalender oppdatert nylig
180 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Lisa som favoritt.

Lisa

1 km - Bergen

Dyrepasser Sentralt I Bergen

18
6 Stamkunder
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Jannicke som favoritt.

Jannicke

4 km - Bergen

Omsorgsfull Dyreelsker Og Kosegris

14
5 Stamkunder
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Karen som favoritt.

Karen

5 km - Bergen

Katteløs katteelsker

2
1 Stamkunde
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Emma som favoritt.

Emma

2 km - Bergenhus

Student savner en tur kamerat

1
Sist kontaktet 3 dager siden
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Edda som favoritt.

Edda

1 km - Bergenhus

Student ønsker å bli hundepasser 🦮🐾

Sist kontaktet 3 dager siden
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Sandra som favoritt.

Sandra

1 km - Bergen

Tur, trening, lek og kos.

Ny dyrepasser
Sist kontaktet 4 dager siden
400 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Elise som favoritt.

Elise

1 km - Bergenhus

Dyrepasser på vakre Nordnes i Bergen

Sist aktiv 12 dager siden
1

Hvorfor velge dyrepass?

Når du må bort, skal på ferie eller du må jobbe lange dager, ikke bekymre deg for å la kjæledyret ditt være hjemme alene. Har du noen gang tenkt "Er det en dyrepasser i Bergen som kan hjelpe?".

Heldigvis, med Pawshake, kan du enkelt finne lokale og pålitelige dyrepassere i Bergen for å gjøre hjemmebesøk for å se til kjæledyret ditt. Dette betyr at en dyrepasser vil komme og besøke kjæledyret ditt på et tidspunkt du begge er enige om og gi kjærlighet og personlig oppmerksomhet til din pelskling. Dette kan være i form av lek i hagen, en spasertur til den lokale parken, eller bare litt kjærlig kosetid. Våre dyrepassere kan også hjelpe til med å administrere medisiner, gi mat og friske opp vannskålen.

Hjemmebesøk er en fin måte å bryte opp dagen på og gjøre den mer berikende for kjæledyret ditt. Pawshake-dyrepassere har gjerne lang erfaring med å ta vare på en rekke kjæledyr, inkludert hunder, katter, kaniner, marsvin, fugler og andre typer dyr. Hvis du har flere kjæledyr, er hjemmebesøk også et flott alternativ for å sikre at de alle får besøk og oppmerksomhet i løpet av dagen.

Slike besøk er det minst stressende alternativet for kjæledyret ditt fordi kjæledyret da vil bo i sitt eget miljø - sitt eget hjem i Bergen. Deres omgivelser vil være kjent for dem, og våre kjærlige og lidenskapelige dyrepassere kommer til å skjemme dem bort hver dag. Våre dyrepassere vil behandle hjemmet ditt med respekt og er som regel fleksible med tid, forespørsler og varighet. Alt dette må selvsagt diskuteres før du booker og betaler for hjemmebesøkene.

Om du bare trenger én dag, en hel uke eller til og med en måned, vil du kunne finne en erfaren dyrepasser som imøtekommer deg og ditt kjæledyrs behov i Bergen. Det beste er at Pawshake-dyrepasseren som oftest er noen fra ditt lokale nabolag, så de er kjent med nærområdet.

Mange av våre dyrepassere har også erfaring med valper, eldre dyr, sjenerte dyr og hundetrening. Så hvis kjæledyret ditt har spesielle behov, vil du kunne finne en dyrepasser hos Pawshake som passer godt for deg.

Dyrets sikkerhet og velferd er en prioritering for oss og det er grunnen til at alle våre Pawshake-dyrepassere går gjennom en streng vurderingsprosess av vårt team. Hos Pawshake forstår vi at du kan føle deg litt urolig for at en dyrepasser skal ha tilgang hjemmet ditt. Dette er grunnen til at Pawshake-dyrepassere også har omtaler fra andre dyreeiere som er offentlige på profilen deres, slik at du kan lese dem.

Hvert hjemmebesøk som er betalt og booket gjennom Pawshake er også dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte, som inkluderer veterinærdekning, 24-timers kundesupport for alle brukere og mye mer. Du kan uten tvil slappe godt av når kjæledyrene dine blir ivaretatt av en av våre dyrepassere i Bergen.

Dyreeiere booker dyrepass i Bergen på Pawshake. Over 167 dyreeiere i Bergen har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.97/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Dyrepass
  4. »
  5. Bergen