1. Hjem
  2. »
  3. Dyrepass
  4. »
  5. Stavanger

Dyrepass, Stavanger

Drop-in visits at your home for your pet

Tjeneste
Plassering
Datoer
Pris (NOK)
Hvor mange kjæledyr?
Liten hund0-10kg
Medium hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Kjempestor hund+40kg
KattAlle
Små kjæledyrFugl, kanin, marsvin e.l.
Avanserte filtre
Alle bookinger dekkes av Pawshakes Kundeløfte. Ingen skjulte avgifter.
Henrikke

1. Henrikke

1.7 km - Stavanger

150 NOK

/Dag
4 omtaler
2
Stamkunder

Loving Pet Care

Sist kontaktet 9 dager sidenSist aktiv 8 dager siden
Henrikke

1. Henrikke

Loving Pet Care 1.7 km - Stavanger
(4 omtaler)
2 Stamkunder
Sist kontaktet 9 dager sidenSist aktiv 8 dager siden
"Our cats were really comfortable around Henrikke and we felt at ease leaving them with her while we were gone for over 2 weeks. We were happy to get frequent updates and come home to happy cats! Henrikke is very nice and easy to work with and we look forward to getting her help in the future :)"
Dyreeier Tia

150 NOK

/Dag
Carina

2. Carina

4.1 km

150 NOK

/Dag
18 omtaler
4
Stamkunder

Dyreelsker søker firbente venner

Sist kontaktet 6 dager sidenSist aktiv 5 dager siden
Carina

2. Carina

Dyreelsker søker firbente venner 4.1 km
(18 omtaler)
4 Stamkunder
Sist kontaktet 6 dager sidenSist aktiv 5 dager siden
"Kan virkelig anbefale å bruke Carina som kattepass!!! 😁 Carina passet mine to katter 🐯🦁 i påskeferien. Jeg fikk jevnlige oppdateringer og følte meg trygg på at de var i gode hender 🧡. Katter likte Carina veldig godt og trivdes bra 😻. Anbefaler henne som dyrepasser på det varmeste ☺️"
Dyreeier Katarzyna

150 NOK

/Dag
Andrine

3. Andrine

1.7 km

150 NOK

/Dag
2 omtaler

Dyrepasser for de som trenger det

Kalenderen ble oppdatert nyligSist kontaktet 7 dager siden
Andrine

3. Andrine

Dyrepasser for de som trenger det 1.7 km
(2 omtaler)
Kalenderen ble oppdatert nyligSist kontaktet 7 dager siden

150 NOK

/Dag
Katarzyna

4. Katarzyna

0.4 km

150 NOK

/Dag
Ny dyrepasser

:)

Sist aktiv 5 dager sidenBor med 2 katter
Katarzyna

4. Katarzyna

Ny dyrepasser
:)0.4 km
Sist aktiv 5 dager sidenBor med 2 katter

150 NOK

/Dag
Ingrid

5. Ingrid

1.9 km

150 NOK

/Dag
1 omtale

Katteelsker som gjerne vil passe katten din!

Kalenderen ble oppdatert nyligSist kontaktet 6 dager siden
Ingrid

5. Ingrid

Katteelsker som gjerne vil passe katten din!1.9 km
(1 omtale)
Kalenderen ble oppdatert nyligSist kontaktet 6 dager siden
"Ingrid anbefales på det sterkeste 😍. Hun var utrolig fleksibel og ikke minst en varm etterrettelig person som man merker med en gang at er en virkelig dyre elsker !! Ingrid er en person du umiddellbart får tillitt til slik at du trygt kan etterlate din( dine firbeinte) i trygge omsorgsfulle hender 🤩😻 Kommer til å bruke Ingrid fremover også!!"
Dyreeier Else Brit

150 NOK

/Dag
Marlina

6. Marlina

3.2 km

160 NOK

/Dag
2 omtaler

Dyrevenn søker firbente venner

Sist kontaktet 6 dager sidenSist aktiv 5 dager siden
Marlina

6. Marlina

Dyrevenn søker firbente venner3.2 km
(2 omtaler)
Sist kontaktet 6 dager sidenSist aktiv 5 dager siden
"fantastisk person som virkelig vise kunnskap om dyr. og fikk meg til å slappe av på ferie med å holde meg oppdatert og ene katten som har av og til uhell, hadde jo selvfølgelig uhell men det fiksa hu lett som det og det sette eg utrolig pris på. bruke Marlina igjen. "
Dyreeier Ken

160 NOK

/Dag

Pawshake tilbyr også dyrepass i

Hvorfor velge dyrepass?

Når du må bort, skal på ferie eller du må jobbe lange dager, ikke bekymre deg for å la kjæledyret ditt være hjemme alene. Har du noen gang tenkt "Er det en dyrepasser i Stavanger som kan hjelpe?".

Heldigvis, med Pawshake, kan du enkelt finne lokale og pålitelige dyrepassere i Stavanger for å gjøre hjemmebesøk for å se til kjæledyret ditt. Dette betyr at en dyrepasser vil komme og besøke kjæledyret ditt på et tidspunkt du begge er enige om og gi kjærlighet og personlig oppmerksomhet til din pelskling. Dette kan være i form av lek i hagen, en spasertur til den lokale parken, eller bare litt kjærlig kosetid. Våre dyrepassere kan også hjelpe til med å administrere medisiner, gi mat og friske opp vannskålen.

Hjemmebesøk er en fin måte å bryte opp dagen på og gjøre den mer berikende for kjæledyret ditt. Pawshake-dyrepassere har gjerne lang erfaring med å ta vare på en rekke kjæledyr, inkludert hunder, katter, kaniner, marsvin, fugler og andre typer dyr. Hvis du har flere kjæledyr, er hjemmebesøk også et flott alternativ for å sikre at de alle får besøk og oppmerksomhet i løpet av dagen.

Slike besøk er det minst stressende alternativet for kjæledyret ditt fordi kjæledyret da vil bo i sitt eget miljø - sitt eget hjem i Stavanger. Deres omgivelser vil være kjent for dem, og våre kjærlige og lidenskapelige dyrepassere kommer til å skjemme dem bort hver dag. Våre dyrepassere vil behandle hjemmet ditt med respekt og er som regel fleksible med tid, forespørsler og varighet. Alt dette må selvsagt diskuteres før du booker og betaler for hjemmebesøkene.

Om du bare trenger én dag, en hel uke eller til og med en måned, vil du kunne finne en erfaren dyrepasser som imøtekommer deg og ditt kjæledyrs behov i Stavanger. Det beste er at Pawshake-dyrepasseren som oftest er noen fra ditt lokale nabolag, så de er kjent med nærområdet.

Mange av våre dyrepassere har også erfaring med valper, eldre dyr, sjenerte dyr og hundetrening. Så hvis kjæledyret ditt har spesielle behov, vil du kunne finne en dyrepasser hos Pawshake som passer godt for deg.

Dyrets sikkerhet og velferd er en prioritering for oss og det er grunnen til at alle våre Pawshake-dyrepassere går gjennom en streng vurderingsprosess av vårt team. Hos Pawshake forstår vi at du kan føle deg litt urolig for at en dyrepasser skal ha tilgang hjemmet ditt. Dette er grunnen til at Pawshake-dyrepassere også har omtaler fra andre dyreeiere som er offentlige på profilen deres, slik at du kan lese dem.

Hvert hjemmebesøk som er betalt og booket gjennom Pawshake er også dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte, som inkluderer veterinærdekning, 24-timers kundesupport for alle brukere og mye mer. Du kan uten tvil slappe godt av når kjæledyrene dine blir ivaretatt av en av våre dyrepassere i Stavanger.

Dyreeiere booker dyrepass i Stavanger på Pawshake. Over 33 dyreeiere i Stavanger har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.99/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

Kopirett © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rettigheter reservert. Brukeravtale og Personverns- & Informasjonskapselspolicy.