Når og hvor trenger du hundepass?

Pawshake on Trustpilot
Last ned på App StoreFå det på Google Play

Hundepass når du er på ferie eller på jobb

Hundepass tilbys hjemme hos passeren

Hunden din bor hjemme hos en hundepasser i ett eller flere døgn, og får samme kjærlighet og omsorg som den ville fått hjemme hos deg.

Hundepass passer for hunder i alle aldre, inkludert valper.

Et mye mer personlig og koselig alternativ til et hundepensjonat eller en hundehotell.

Hvordan fungerer det?

Å booke hundepass hos Pawshake er enkelt og trygt.

1. Søk etter en dyrepasser

Velg mellom flere erfarne, engasjerte og pålitelige hundepassere i ditt nærområde

2. Avtal et gratis første møte

Avtal et første møte med hundepasseren – helt kostnadsfritt, før du booker. Dette sikrer en god match mellom alle parter.

3. Bekreft din booking på en trygg måte

Du får blant annet kostnadsfri veterinærdekning av din hund, bookinggaranti og tilgang til lokal kundeservice.

Hvorfor velge hundepass via Pawshake?

4 grunner til å velge oss

Betryggelsesgaranti

Kostnadsfri veterinærdekning er inkludert i hver booking betalt via Pawshake.
Les mer

Erfarne og pålitelige hundepassere

Finn kvalifiserte og pålitelige hundepassere på siden vår. Hver enkel hundepasser-profil blir manuelt gjennomgått av vårt Sikkerhetsteam og vi godtar kun 15 % av alle søknader.

Pawshakes Kvalitetsløfte

Vi bryr oss om deg og din hund. I de sjeldne tilfeller hvor hundepasseren du har booket plutselig blir utilgjengelig eller kansellerer, vil vi hjelpe deg å finne en annen hundepasser på Pawshake.
Les mer

Online betaling for din egen sikkerhet

Pawshakes trygge, online betalingsprosess sikrer at hundepasseren først får betalt etter bookingen er over og du er fornøyd.

Se hva andre Pawshake-kunder synes om våre hundepassere!

Hundepass-erfaringer fra fornøyde hundeeiere

L
Hundepass
Elizabeta Berti, 17-08-2023
Shervin var en kjempehyggelig hundepasser, tok godt vare på hunden vår, gikk mange fine turer og hadde mye kvalitetstid sammen😊malteseren vår har blitt glad i han og hadde det koselig med han de dagene☺️vi hadde 100% booka han for hundepass igjen og anbefaler sterkt at andre også gjør😇💓
A
Hundepass
Katrine, 10-08-2023
Dette er det beste hundepasset vi har hatt for vår hund! Vi har prøvd både kennel og hundepass før, men her fikk vår Tika nærmest en luksusferie og masse godt stell. Hun var også av og til sammen med andre hunder, som gjorde at selvtilliten hennes vokste. Kan på det varmeste anbefale Maria Christine 😁

Finn hundepass der du bor

Populære steder og byer

Ofte stilte spørsmål

Svar på dine spørsmål om hundepass

Hva er inkludert i hundepass?

Hundepass hos Pawshake gir hunden din en mer personlig og bedre opplevelse enn den ville fått på et tradisjonell hundepensjonat eller et hundehotell. I stedet for å være i et overfylt miljø i et bur, vil hunden din bo hos en hundepasser og få samme kjærlighet og omsorg som de ville fått hjemme hos deg.

Hvem vil ta seg av hunden min?

Pawshake godtar kun hundepassere som har erfaring og / eller kvalifikasjoner rundt hundeomsorg. Du kan søke, velge og ha et kostnadsfritt første møte med hundepasseren før du betaler for en booking.

Hvor vil min hund være?

Hunden din vil bo hjemme hos hundepasseren. Husk å diskutere forventninger med hundepasseren din før du booker. Jo mer hundepasseren vet om hunden din, jo bedre! På den måten kan de virkelig sørge for at hunden din har det beste og mest komfortable oppholdet.

Hvordan velger jeg en hundepasser?

Gå til en hundepassers profil og les om deres bakgrunn, hjemmet deres og opplevelsen de tilbyr. Deretter ber du om et kostnadsfritt første møte. Hvis du er fornøyd med hundepasserens hjem og tilbud, og vedkommende kommer godt overens med hunden din, bekrefter du bookingen din ved å betale via Pawshake.

Fant du ikke svaret på det du lurte på?

Les våre vanlige spørsmål

Kopirett © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rettigheter reservert. Brukeravtale og Personverns- & Informasjonskapselspolicy.