Pawshake logo

Når og hvor trenger du hundepass?

Pawshake on trustpilot
Last ned i App StoreTilgjengelig på Google Play
Hunden din overnatter hjemme hos hundepasser

Hundeovernatting hjemme hos hundepasser

Kjærlig overnatting for hunden din

Ut å reise, pusse opp hjemme eller flytte? Hunden din kan bo trygt og fint hos en hundepasser fra Pawshake.

Pawshake har tusenvis av kjærlige og manuelt godkjente hundepassere som mer enn gjerne åpner opp hjemmet sitt for din pelskledde bestevenn. Slipp bråkete og trange kenneler, og gi hunden din en koselig ferie i et komfortabelt hjem.

Ikke prøvd hundeovernatting før?

Slik fungerer det

Hva innebærer hundeovernatting?

Pawshakes hundeovernatting er en dyrepasstjeneste som differansierer seg fra tradisjonelle kenneler. I stedet vil hunden din bo hjemme hos dyrepasseren, og få den samme kjærligheten og omsorgen den ville fått hos deg.

Vil hundeovernatting pass hunden din?

Fra liten til stor: Vi har noe for enhver hund!

Valpepass

Valpepass er et supert valg hvis valpen din fortsatt øver seg på å bli stueren og dermed behøver konstant tilsyn. Mange erfarne Pawshake-dyrepassere tilbyr valpepass i et valpesikkert hjem.

Eldre hunder

Akkurat som valper, kan eldre hunder trenge tilsyn både natt og dag. Du kan være sikker på at din eldre hund vil få like mye kjærlighet og omsorg ved hundeovernatting som den ville fått hjemme.

Aktive hunder

Det er aldri en god idé å la en rastløs og aktiv hund være hjemme alene over en lengre periode; de vil garantert få utløp for energien sin på møbler og sko. I stedet kan du tilby hunden din trygghet og aktivitet i et hundesikkert hjem hvor den er garantert masse lek, oppmerksomhet og trening.

Hunder med spesielle behov

Hvis hunden din har en tilstand som krever ekstra forsiktighet eller veiledning under hundeovernattingen, diskuter dette med din hundepasser. Du kan være sikker på at han eller hun vil imøtekomme hundens unike behov med kjærlighet og omsorg.

Nervøse hunder

Hvis hunden din er litt nervøs eller sjenert, velg hundeovernatting hos en dyrepasser som ikke har egne kjæledyr eller andre bookinger på samme tid. Hunder som sliter med seperasjonsangst trives ofte bedre i et rolig og koselig hjem, enn på en ukjent og bråkete hundekennel.

5-stjerners omtaler

Les ekte omtaler fra fornøyde dyreeiere

starstarstarstarstar
Døgnpass
Lars, 09-02-2020
Anbefales på det sterkeste. Beste hundepasser vi har hatt:)
Les mer om Åshild Og Are
starstarstarstarstar
Døgnpass
Roar Kjølv, 05-01-2020
Fantastisk hundepasser Anbefales på det varmeste!!
Les mer om Hundeglad Pensjonist - Tur Og Kos

Pawshake-forskjellen

Hunden din er i trygge hender

Dyreforsikring inkludert

Når du booker og betaler gjennom Pawshake-plattformen, blir ditt kjæledyr automatisk dekket av vårt Pawshake Kvalitetsløfte i tilfelle ulykke eller sykdom under hele bookingperioden - enten ved ett-døgns opphold, langvarige opphold eller andre typer dyrepass.

Dyrepass uten dårlig samvittighet

Pawshakes dyrepassere er blant annet veterinærstudenter, pensjonister eller unge familier som elsker selskapet hunder gir. Hvis du ikke har samvittighet til å spørre familie eller venner om hjelp, hvorfor ikke spørre en entusiastisk Pawshake-dyrepasser?

Ekstratjenester

Hvis du har spesielle behov, for eksempel valpepass, pass for eldre hunder, pelspleie eller medisinering, kan du be din dyrepasser om å utføre disse oppgavene. Din hund vil få den samme kjærlige omsorgen den ville fått hjemme.

Hold kontakten

Hvis du er redd for å savne kjæledyret ditt når du er borte, ikke vær redd. Dyrepasseren din vil holde deg oppdatert med bilder og meldinger av dyret ditt som har det fantastisk under hele oppholdet. Du kan til og med avtale en morsom video-samtale med hunden din!

Finn hundeovernatting i våre mest populære byer

Hundeovernatting nær deg

Pawshake-garantien

Vi dekker både deg og kjæledyret ditt

Betryggelsesgaranti inkludert

I de sjeldne tilfeller hvor kjæledyret ditt blir sykt eller skader seg under en Pawshake-booking, dekker vi eventuelle veterinærkostnader. Betal trygt online for automatisk dekning under hele bookingperioden. Du er i trygge hender hos Pawshake.

Lokalt godkjente dyrepassere

Alle dyrepassere er nøye vurdert av vårt kvalitetsteam; mindre enn 20% av potensielle dyrepassere slipper gjennom nåløyet. Alle dyrepassere har en detaljert profil med personlig informasjon og ekte omtaler fra dyreeiere som du kan lese før du eventuelt velger å booke dem.

Garantert fornøyd

Våre lidenskapelige dyrepassere engasjerer seg for din katt, hund, kanin, fugl eller marsvin. Få daglige oppdateringer og bilder fra din dyrepasser under passeperioden, om det så er hundepass, annen dyrepass, hundelufting eller hjemmebesøk. Vårt kundesenter hjelper deg online.

Bookinggaranti

Hvis dyrepasseren du har booket plutselig kansellerer, vil vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg å finne en annen. Dette skjer svært sjeldent, men vi vil selvsagt bidra i søket.

Hvordan fungerer det?

Pawshake er enkelt!

1. Et gratis første møte

1. Et gratis første møte

Send en melding til en kjærlig dyrepasser og avtal et første møte uten noen forpliktelser.
2. Book online

2. Book online

Book og betal trygt gjennom Pawshake og få kundestøtte, bookinggaranti og eventuelle veterinærutgifter under bookingen dekket av oss.
3. Len deg tilbake og slapp av

3. Len deg tilbake og slapp av

Ditt kjæledyr er i trygge hender. Din dyrepasser vil holde deg oppdatert med bildeoppdateringer under hele passeperioden.

Pawshake-app'en - For dyrepass i lommen din.

Last ned Pawshake-appen helt gratis for å finne og booke din perfekte dyrepasser.

Last ned i App StoreTilgjengelig på Google Play

Vanlige spørsmål om hundeovernatting

Svar på dine spørsmål om hundeovernatting

Hva er hundeovernatting?

Pawshake hundeovernatting er hundepass over natta som gir hunden din en mer personlig og bedre opplevelse enn tradisjonelle hundekenneler. I stedet for å være i et overfylt miljø i et bur, kan hunden din bo hos en dyrepasser og få samme kjærlighet og omsorg som de ville fått hjemme.

Hvem vil ta seg av hunden min?

Pawshakes erfarne sikkerhetsteam gjennomgår alle dyrepasser-profiler manuelt for å sikre at de møter vår høye standard. Hos Pawshake aksepterer vi bare dyrepassere som har erfaring og / eller kvalifikasjoner som dyrepasser eller dyreeier privat. Alle bookinger betalt via Pawshake er også dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte.

Du må ha gjennomført et første møte med dyrepasseren din før du booker, slik at du har møtt vedkommende personlig og diskutert alle krav og forventninger, og dermed sikre at dyrepasseren passer til kjæledyret ditt.

Hvor vil min hund være?

Hunden din vil bo hjemme hos dyrepasseren. Husk å diskutere forventninger med dyrepasseren din før du booker. Jo mer dyrepasseren vet om kjæledyret ditt, jo bedre! På den måten kan de virkelig sørge for at kjæledyret ditt har det beste og mest komfortable oppholdet.

Hvordan velger jeg en dyrepasser?

Gå til dyrepasserens profil og les om dem, deres hjem og deres erfaring. Hvis personen virker som en god match, kan du be om et første møte. Bruk dette møtet til å ta en titt på hjemmet kjæledyret ditt vil bli passet i, i tillegg til å observere hvor godt kjæledyret ditt kommer overens med dyrepasser.

Kontakt gjerne flere dyrepassere så du har flere å velge mellom og sammenlikne. Det er viktig at du og kjæledyret ditt er komfortable med hjemmet og dyrepasseren før du gjør en booking.

Hva vil hunden min trenge mens de er hos dyrepasser?

Våre dyrepassere ønsker å gi hunden din en "dyrets andre hjem" -opplevelse, så vi foreslår at du gir dem alt som trengs for å få kjæledyret ditt til å føle seg så mye hjemme og så komfortable som mulig. Ta med dyrets favoritting og alt de eller dyrepasseren måtte trenge, for eksempel:

  • Mat og godbiter
  • Bånd og sele
  • Leker
  • Mat- og vannskål
  • Seng og tepper
  • Hvis nødvendig; klær med din lukt for trygghet.

Fant du ikke svaret på det du lurte på?

Les våre FAQs

  1. Hjem
  2. »
  3. Døgnpass