Pawshake

Finn en pålitelig hundepasser nær deg

services.homeVisits.label
dateRange.placeholder.from
dateRange.placeholder.till

Hundepass

Kjærlige hundepassere for din beste venn

Skal du på ferie, jobber du overtid eller kanskje du bare trenger litt ekstra hjelp? Finn den beste hundepasseren på Pawshake i dag.

Pawshake har tusenvis av pålitelige og verifiserte hundepassere som tilbyr sine tilpassede tjenester direkte til deg. Pawshake vet at din pelskledde venn fortjener det aller beste av omsorg og oppmerksomhet. Våre hundepassere er svært erfarne og simpelthen elsker det de gjør, så du kan være helt sikker på at hunden din vil få tilsyn av høyeste kvalitet.

Hva er den beste hundepassertjenesten for min hund?

Hundepassere som passer din hund og din lommebok

Pawshake har en hundepassertjeneste for hver unike hund.

Noen hunder synes det å reise er stressende og foretrekker heller å bli passet hos en hundepasser eller i eget hjem med jevnlige besøk. Hjemmebasert hundepass kan også gjøre at hunden unngår hoste og andre sykdomssymptomer som kan spres i travle hundekenneler.
Mange hunder elsker å være rundt andre hunder, mens andre er mindre sosiale og foretrekker kanskje å være alene med en dedikert hundepasser. Du kan velge om du ønsker at hunden din skal være med andre dyr eller ikke.
Hvis du trenger valpepass, eller pass av en eldre hund, kan en hundepasser komme hjem til deg for personlig tilsyn i hundens eget hjem.
Alternativt kan hunden din nyte en koselig liten ferie hjemme hos en hundeelskende familie mens du pusser opp eller flytter.
Din beste venn vil aldri være alene hjemme igjen!

Hvorfor er Pawshake-hundepass et bedre valg?

Konstruert for lykkelige hunder og hundeeiere

Et gratis første møte

Bli kjent med hundepasseren din gjennom et uforpliktende første møte - slik får du på forhånd sjekket om kjemien stemmer. Book hundepasserens tjenester trygt gjennom Pawshake for premium dyreforsikring, 24/7 kundeservice og vår egen fornøydhetsgaranti.

Personlig og konkurransedyktige priser

Hver eneste hund og valp er unik og spesiell. Hos Pawshake, kan du velge din ideelle hundepasser som dekker dine spesifikke hundepasserbehov. Du vil ikke blakke deg på personlig hundepass: Pawshake-prisene er konkurransedyktige og fastsatt av den individuelle hundepasseren selv.

Vanskelig å dra fra jobb?

Det er superenkelt å finne din perfekte hundepasser og avtale et første møte, uten å måtte dra fra kontoret. Logg deg inn på Pawshake, skriv inn ditt poststed og bla deg gjennom engasjerte hundepassere som mer enn gjerne ønsker din hund velkommen i hus.

5-stjerners omtaler

Les ekte omtaler fra fornøyde hundeeiere

services.homeVisits.label
Lars, 2017-07-31
Thore er en topp hundepasser! Jeg trengte pass til våre 2 hunder en uke, og ønsket at hundene skulle være hjemme i den store hundegården vår i stedet for på en fremmed kennel. Etter litt søk på nettet fant jeg frem til Pawshake og Thore. Thore svarte umiddelbart på vår henvendelse, og vi avtalte bli ...
review.readMoreLink.label
services.homeVisits.label
Ingrid, 2017-11-29
Celine virker å være en solid og omsorgsfull dyrepasser, pålitelig og lett å ha med å gjøre. Ønsker gjerne å benytte henne som hundepasser igjen.
review.readMoreLink.label
services.homeVisits.label
Tiril, 2018-06-29
Helena er en dyrekjær og flott hundepasser som er veldig fin å kommunisere med. Hun var interessert i å lære om min hunds behov. Min hund og jeg er kjempefornøyde! Anbefaler henne på det varmeste!
review.readMoreLink.label
services.homeVisits.label
Line, 2018-07-30
Jenny var en helt fantastisk kattepasser. Den bedste vi har haft. Hun passede vores to indekatte i en hel måned og vi kom hjem til to glade trygge katte. Vi var virkelig trygge ved Jennys kattepass og vil klart anbefalde hende :)
review.readMoreLink.label

Pawshake-forskjellen

Hunden din er i trygge hender

Pålitelige, verifiserte og forsikrede hundepassere:

På Pawshake er alle hundepassere pålitelige og nøye vurderte dyreelskere. I tillegg er hunden din dekket av vår Premium dyreforsikring under hele bookingperioden.

Enkelt å søke

Skriv inn din lokasjon i søkefeltet på Pawshake for å se tilgjengelige hundepassere som tilbyr hundepass i eget hjem, hjemmebesøk og mer. Bruk vårt søkefilter når du søker for å finne din perfekte hundepasser-match.

Hundepass uten dårlig samvittighet

En engasjert hundepasser er et supert alternativ når familie eller venner ikke kan stille opp. Pawshakes hundepassere tilbyr alle slags tjenester for alle slags hunder; valper, eldre hunder eller hunder med spesielle behov.

Ekstra hundepasstjenester

Mange Pawshake-hundepassere kan utføre spesielle oppgaver ved forespørsel, inkludert valpepass, pelspleie, gi medisiner og til og med førstehjelp for dyr.

Hold kontakten

Du vil muligens savne hunden din, men hundepasseren din vil sørge for at du føler deg nær din pelskledde venn med daglige bilder og oppdateringer gjennom hele perioden.

Finn hundepass i våre mest populære byer

Hundepassere nær deg

pages.shared.guarantee.title

pages.shared.guarantee.subTitle

pages.shared.guarantee.keypoints.first.title

pages.shared.guarantee.keypoints.first.description

pages.shared.guarantee.keypoints.second.title

pages.shared.guarantee.keypoints.second.description

pages.shared.guarantee.keypoints.third.title

pages.shared.guarantee.keypoints.third.description

pages.shared.guarantee.keypoints.fourth.title

pages.shared.guarantee.keypoints.fourth.description

pages.shared.howDoesItWork.title

pages.shared.howDoesItWork.description

pages.shared.howDoesItWork.steps.stepOne.title

pages.shared.howDoesItWork.steps.stepOne.description

pages.shared.howDoesItWork.steps.stepTwo.title

pages.shared.howDoesItWork.steps.stepTwo.description

pages.shared.howDoesItWork.steps.stepThree.title

pages.shared.howDoesItWork.steps.stepThree.description

Første gang du vurderer hundepass?

Slik fungerer det

Å måtte forlate hunden eller valpen din hjemme når du selv må på jobbreiser eller ferie, kan være svært stressende for mange. Med et par enkle steg kan du finne din perfekte hundepasser

Å velge den rette hundepasseren

Se gjennom hundepasserens profil for å lese om deres tidligere hundepasser-erfaringer og generell bakgrunn. Du kan lese omtaler fra tidligere bookinger og sjekke kalenderen deres for tilgjengelighet. Hvis hundepasseren virker som et godt valg, send han/hun en melding.

Det første møte

Avtal alltid et første møte med din potensielle hundepasser før du gjør en offisiell booking. Bli kjent med hverandre. Spør spørsmål, se deg rundt i huset hvis det er snakk om hundepass hos passer, og svar på eventuelle spørsmål hundepasseren har.

Fullfør bookingen

Hvis det første møtet går bra; book gjennom Pawshake. Dette vil aktivere vår Premium dyreforsikring, Pawshakes fornøydhetsgaranti og støtte fra vårt kundeservice-team gjennom hele bookingperioden. Betaling gjøres også på dette tidspunktet og vil utbetales til hundepasser etter bookingen er gjennomført og du er fornøyd.

apps.title

apps.description

apps.description

pages.shared.joinUs.petOwner.title

pages.shared.joinUs.petOwner.description
pages.shared.joinUs.petOwner.actionText

pages.shared.joinUs.petSitter.title

pages.shared.joinUs.petSitter.description
pages.shared.joinUs.petSitter.actionText
  1. breadcrumbs.home.title
  2. »
  3. services.dogSitting.label

footer.categories.about.title

footer.categories.paymentMethods.title

MastercardPayPal

footer.categories.socialMedia.title

Copyright © 2013-2019 Pawshake Inc. All Rights Reserved.Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.