Pawshake logo

Finn pålitelige hundeluftere nær deg

Hundeluftingstjeneste

Den aller beste

Trenger hunden din litt ekstra trim? Når livet og jobben tar litt overhånd, kan du alltids finne en hjelpende hånd hos Pawshake.

Pawshake har tusenvis av verifiserte og trygge hundeluftere som virkelig elsker det de gjør. Din hund vil aldri kjede seg eller føle seg ensom igjen!

Hvorfor er hundelufting viktig?

For friske og lykkelige hunder

Vår hundeluftingstjeneste er en super måte for hunden din å forbli sunn, frisk og glad på mange forskjellige måter.
Alle hunder trenger mental og fysisk stimuli hver dag. Hunden din vil holde en sunn vekt og helse hvis de får gå på turer hver dag, hvilket er kritisk for deres generelle helse livet ut.
Hvis hunden din sitter hjemme alene hele dagen uten noe å finne på, kan den bli rastløs og stresset. Turer ute i frisk luft lar hunden din få utløp for energien sin, som igjen minsker risikoen for at den heller tar energien ut på sko og møbler hjemme. Alle luktene og inntrykkene hunden opplever på en tur ute er såpass interessante og god type stimuli at det enkelt kan forhindre kjedsomhet og stress. I tillegg vil hundelufteren tilby masse kos og oppmerksomhet under turen!

Hvorfor er Pawshake-hundelufting et bedre valg?

Raskt, enkelt og tygt for din hund

Hundeluftingstjeneste

Din hund vil aldri kjede seg eller føle seg ensom igjen: Kontakt en hundelufter hos Pawshake som kan ta hunden din med på tur når du selv ikke har mulighet.

Et gratis første møte

Introduser hunden din til hundelufteren under et personlig første møte uten noen forpliktelser. Funnet den perfekte hundelufteren for din pelskledde venn? Book trygt gjennom Pawshake for premium dyreforsikring, 24/7 kundeservice og vår egen fornøydhetsgaranti.

Personlig og konkurransedyktige priser

Pawshake gir deg muligheten til å møte og velge den beste hundelufteren for din hund. Hundelufterne setter sine egne priser og er billigere enn de store hundeluftingsselskapene. I tillegg kan du spesifisere hva du ønsker under turen, som løping, å lære kommandoer eller bare koselig tusling.

Ingen tid å miste?

Det er enkelt å finne den perfekte hundelufteren med bare et par museklikk. Bare logg inn på Pawshakes nettside eller app, søk med din adresse eller poststed og bla deg gjennom lokale hundeluftere som mer enn gjerne går tur med din bestevenn.

5-stjerners omtaler

Les ekte omtaler fra fornøyde hundeeiere

Hundelufting
Eirik, 10-08-2019
Vennlig, imøtekommende og pålitelig hundepasser/hundelufter. Jacqueline kom innom dagen før hun skulle passe hunden min for å hilse på og bli litt kjent på forhånd. Dette var betryggende for både meg som eier og hunden min som skulle være sammen med henne. Da det ble litt endringer i planene tilpass ...
Les mer om Når Jeg Er Med Dyr - Er Jeg Glad!
Hundelufting
Kari, 22-03-2017
Camilla er snill og god med Bella. Bella gleder seg over å få gå tur ut med henne. Gir gode tilbakemeldinger på hunden og de utfordringer hunden har! Fornøyd med en hundepasser som gir så god kontakt til Bella.
Les mer om Dyrepasning
Hundelufting
Kari, 09-04-2017
Trivelig og trygg hundepasser som gav min energikrevende hund en perfekt dag ute i naturen og blant andre hunder. Akkurat som jeg ønsket. Bra kommunikasjon før og under turen. Det blir definitivt flere turer framover!
Les mer om Ønsker Turkamerat
Hundelufting
Ove, 28-07-2019
Veldig hyggelig, pliktoppfyllende. Veldig tydelig og grei kommunikasjon, gjorde mer enn hva jobben innebar og vil absolutt anbefale henne som hundepasser.
Les mer om Dyreglad Som Vil Gå Tur Med Hund

Pawshake-forskjellen

Hunden din er i trygge hender

Hunden din er forsikret

Hundelufterne på Pawshake er verifiserte og nøye gjennomgått. De er hos oss fordi de elsker hunder. Gjennom hele bookingen er hunden din dekket av vår Premium dyreforsikring i tilfelle sykdom eller ulykke.

Hundelufting uten dårlig samvittighet

Hvis du ikke har tid eller mulighet til ta med hunden din ut på tur, har kanskje ikke familie, venner eller naboer det heller. Her hos oss er det dog ingen grunn til å vegre seg for å spørre om hjelp; Pawshakes hundeluftere er her fordi de virkelig elsker hunder.

Jevnlige oppdateringer

Hundeluftere vil oppdatere deg i løpet av turen med meldinger og bilder. Dere kan også diskutere ruten du ønsker at hundelufteren tar, eller andre ønsker som at de besøker en park eller steder der hunden din kan løpe fritt uten bånd.

Finn hundelufting i våre mest populære byer

Hundeluftere nær deg

Pawshake-garantien

Vi dekker både deg og kjæledyret ditt

Premium dyreforsikring inkludert

Premium dyreforsikring dekker ditt kjæledyr i tilfelle sykdom eller ulykker, og en tredjepart hvis nødvendig. Betal trygt online for automatisk dekning under hele passeperioden. Du er i trygge hender hos Pawshake.

Lokalt godkjente dyrepassere

Alle dyrepassere er nøye vurdert av vårt kvalitetsteam; mindre enn 20% av potensielle dyrepassere slipper gjennom nåløyet. Alle dyrepassere har en detaljert profil med personlig informasjon og ekte omtaler fra dyreeiere som du kan lese før du eventuelt velger å booke dem.

Ro i sinnet

Våre lidenskapelige dyrepassere engasjerer seg for din katt, hund, kanin, fugl eller marsvin. Få daglige oppdateringer og bilder fra din dyrepasser under passeperioden, om det så er hundepass, annen dyrepass, hundelufting eller hjemmebesøk. Vårt kundesenter hjelper deg online 24/7.

Fornøydhetsgaranti

Hvis dyrepasseren du har booket plutselig kansellerer, vil vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg å finne en annen. Dette skjer svært sjeldent, men vi vil selvsagt bidra i søket.

Hvordan fungerer det?

Pawshake er enkelt!

1. Et gratis første møte

Send en melding til en kjærlig dyrepasser og avtal et første møte uten noen forpliktelser.

2. Book online

Book din dyrepasser online og få nytte av vår dyreforsikring og kundeservice 24/7.

3. Len deg tilbake og slapp av

Ditt kjæledyr er i trygge hender. Din dyrepasser vil holde deg oppdatert med bildeoppdateringer under hele passeperioden.

Første gang du vurderer hjelp til hundelufting?

Slik fungerer det

Finn og book den beste hundelufteren for din hund ved å følge disse enkle stegene:

Søk etter den perfekte hundelufteren

Se nøye gjennom hundelufterens profil for å se bilder, lese om hva deres hundeluftingstjeneste innebærer og generelt bli kjent med dem. Du kan også lese omtaler fra fornøyde hundeeiere som har booket deres tjenester tidligere og sjekket tilgjengeligheten deres i kalenderen.

Det første møte

Avtal et første møte, helt uten forpliktelser, før du booker. Dette er viktig for å sjekke kjemien dere i mellom, samt kjemien mellom hundelufteren og hunden din. Ta dere god tid; still alle spørsmål du måtte ha og besvar alle spørsmål hundelufteren har.

Book hundelufteren

Gikk det første møtet bra? Book tjenesten på Pawshake - dette sikrer deg dyreforsikringen vår i tillegg til vår fornøydhetsgaranti. Betaling gjøres også på dette tidspunktet og vil utbetales til hundelufteren etter bookingen er gjennomført og du er fornøyd.

Alle dyrepasser-tjenester

Finn dyrepassertjenesten som passer dine unike behov.

Pawshake-app'en - For dyrepass i lommen din.

Last ned Pawshake-appen helt gratis for å finne og booke din perfekte dyrepasser.

Dyreeier

Trenger du dyrepass, enten på dagtid eller over natta? Registrere deg på Pawshake og finn den perfekte dyrepasseren.
Registrer deg som dyreeier hos Pawshake

Dyrepasser

Ønsker du å hjelpe dyreeiere mens de er på ferie eller på jobb? Bli en dyrepasser på Pawshake; det er gøy, fleksibelt og gratis!
Bli dyrepasser hos Pawshake
  1. Hjem
  2. »
  3. Hundelufting