hundelufting

Hundelufting i ditt nabolag?

Finn en hundelufter i ditt område

  • Daglige turer holder hunden din frisk
  • Pålitelige, kontrollerte og forsikrede hundeluftere
  • Skreddersydd for behovene til din hund

Hundelufter

Hundelufting på Pawshake betyr at en hundelufter plukker opp hunden din på et avtalt tidspunkt for å gå tur med han eller henne mens du er borte.

Hvorfor hundelufting?

Travle dager - kjedelige dager:Hvis du jobber borte fra hjemmet hele dagen og hunden din er hjemme, kan det bli kjedelig eller ensomt. Noen hunder - særlig valper eller eldre hunder - må kanskje på do i løpet av dagen, men de kan ikke gå hvis det ikke er noen som kan slippe dem ut. Dette kan være veldig stressende for de stakkars hundene. En god tur og dopause vil gjøre dagen til hunden din mye lettere.

Mosjon fremmer velvære:De fleste hunder trenger en daglig tur for å ha en balansert og sunn livsstil. Det lar dem bruke sine sanser, å lukte, se og høre den spennende verden rundt dem og muligens sosialisere sammen med andre.

Hvis du har et travelt liv har du kanskje ikke tid til å gi din pelskledde venn mosjonen den trenger. Hvis du har en hundelufter kan du komme hjem og nyte frikvelden sammen med hunden din. Gå en tur til eller kos deg på sofaen med hunden - det er opp til dere to.

Hvordan fungerer hundelufting?

Gratis første møte: Det første skrittet er å søke etter en hundepasser i ditt område som passer dine behov og er tilgjengelig. Ta kontakt og avtal et personlig møte slik at dere kan bli kjent med hverandre og, hvis hundepasseren har en egen hund som blir med på turene, introduser hundene for hverandre på en trygg måte.

Betal gjennom Pawshake: Hvis dere kommer godt overrens, book og betal trygt via Pawshake.

Gode tips for hundelufting:

  • Hvis hundelufteren plukker opp og slipper av hunden din hjemme, husk å gi dem en nøkkel til huset eller leiligheten din.
  • Fortell dem hvor de kan finne halsbåndet eller båndet, godbiter, bæsjposer og alt annet de kanskje trenger til turen.
  • Gi hundelufteren en oppsummering av hundens oppførsel i bestemte situasjoner (f. eks. i møte med fremmede, hann- eller hunnhunder, sykler ...) og - veldig viktig! - del alle signaler hunden din kan.
  • Gjør klare avtaler om hvor og hvor lenge turen skal vare , om hunden kan være uten bånd og hvor, om noen form for trening skal gjøres og alt annet som kan være viktig for deg eller hunden din.

Få med deg hva Fido holder på med: Hvis du ønsker å få med deg hva hunden din gjør om dagen, kan hundelufteren sende deg tekst- eller bildeoppdateringer via nettsiden eller appen til Pawshake.

Hvorfor Hundelufting via Pawshake?

Pålitelig, kontrollert og forsikret: Hos Pawshake kan du finne pålitelige og kontrollerte hundepassere i ditt område. Hunden din er dekket av vår Dyrebeskyttelse-forsikring i løpet av hundepasstjenesten.

Ingen grunn til å ha dårlig samvittighet: En dedikert hundelufter kan være et godt alternativ til å be naboen eller svigermoren din slippe hunden ut. Mange hundeeiere synes det er pinlig å spørre venner eller slektninger om å ta vare på hundene sine - en hundelufter fra Pawshake vil hjelpe deg med glede.

Skreddersydd til din hunds behover: Mens mange profesjonelle hundeluftere har en fast rute og tar mange hunder på en gang, tar de fleste hundeluftere fra Pawshake kun en eller veldig få hunder av gangen.

Går ikke hunden din overrens med andre hunder? Spør etter en egen tur.

Du har en liten valp eller en eldre hun som ikke vil klare gåfarten eller de lange rutene til en profesjonell? Finn en hundelufter som vil ta korte, sakte turer med dem.

Hunden din er veldig energisk og trenger lange turer? Det kan også ordnes. Den morsomme og kjærlige hundeluftingen levert av dyrepassere fra Pawshake tar behovene til hvert enkelt individ med i beregningen!

Pawshake-garantien

  • Lokale dyrepassere
  • Toppforsikret
  • Ro i sjelen

Menneskene fra Pawshake er her for å hjelpe.

Kontakt oss