kattepass

Kattepass i ditt nabolag?

En ansvarlig kattepasser tar vare på kattene i ditt hjem

 • Katten din vil ikke oppleve stresset på et kattehotell
 • Ditt hjem er tryggere med en kattepasser som kommer innom daglig
 • Kattepassere tar inn posten, vanner planter og tilbyr andre tjenester i hjemmet

Cat boarding

Kattepass betyr at en dyrepasser kommer til ditt hjem for å gi katten din mat, leke med den og tømme kattesanden. Dette skjer i et bestemt tidsrom, en eller til og med flere ganger om dagen, avhengig av det individuelle behovet.

Hvorfor kattepass?

Mens du er på reise eller i nødsituasjoner: Det finnes mange mulige årsaker til at du behøver en kattepasser. Som regel vil du trenge noen til å ta vare på katten din mens du er på reise, uansett om det er på en forretningsreise, et utvidet familiebesøk eller en avslappende ferie. Andre grunner kan være at du må bli på sykehuset eller har en lignende nødsituasjon.

Uansett årsak kan du stole på din dyrepasser fra Pawshake!

Hvorfor ikke kattepensjonat?Katter er territorielle av natur og veldig følsomme for endringer i sitt miljø. Opphold på et kattepensjonat eller dyrehotell er veldig stressende for de fleste katter. Det gir også høyere risiko for å få sykdommer eller parasitter. Med kattepass vil din pus få kjærlig stell i sitt vante miljø hjemme.

Spesielle behov? Ikke noe problemKattepass betyr kjærlig, morsom og trygg omsorg for katten din. Alle deres behov blir tatt med i beregningen, til og med katter med spesielle behov som for eksempel medisinering.

Hvordan fungerer kattepass?

Gratis første møte: Det første skrittet er å søke etter en passer i ditt område som passer dine behov og er tilgjengelig. Ta kontakt og avtal et personlig møte slik at du, din katt og den potensielle kattepasseren kan bli kjent med hverandre og avgjøre om vedkommende er en god match for deg.

Betal gjennom Pawshake: Hvis dere kommer godt overens, book og betal trygt via Pawshake.

Gode tips for kattepass:

 • Kjøp nok kattemat og kattesand for hele passeperioden og fortell kattepasseren hvor det står i huset. De vil også trenge nøyaktige instruksjoner for matingen av katten
 • Radioen på for å underholde katten? Persiennene åpne eller lukket? Tømme postkassen og vanne plantene? Gjør klare avtaler om hva du forventer fra kattepasseren din.
 • Husk å gi kattepasseren et telefonnummer for nødsituasjoner og kontaktinformasjon til din katts veterinær, bare i tilfelle.
 • Få med deg hva pus holder på med: Mens katten din mottar daglige besøk kan din kattepasser sende deg daglige tekst- eller bildeoppdateringer via nettsiden eller appen til Pawshake, slik at du ikke behøver bekymre deg for kjæledyrene dine.

  Hvorfor Kattepass via Pawshake?

  Pålitelig, trygg og forsikret: Hos Pawshake kan du finne pålitelige og trygge kattepassere i ditt nærområde. Katten din er dekket av vår Dyreforsikring under hele oppholdet.

  Ingen grunn til å ha dårlig samvittighet: En dedikert dyrepasser kan være et godt alternativ til at en venn eller slektning ser til katten din.

  Pawshake-garantien

  • Lokale dyrepassere
  • Toppforsikret
  • Ro i sjelen

  Vi elsker å se bilder av medlemmene våre. Del dine bilder og historier så vil vi kanskje framheve deg på denne siden.

  Menneskene fra Pawshake er her for å hjelpe.

  Kontakt oss