Pawshake logo

Finn pålitelige kattepassere nær deg

Pawshake on trustpilot
Last ned i App StoreTilgjengelig på Google Play
En pålitelig kattepasser besøker katten din hjemme hos deg

Kattepass

Når og hvor trenger du kattepass?

Enhver katt er unik og spesiell, så enhver kattepasser bør også være det! I Pawshake er vi stolte av vår engasjerte plattform av katteelskere som vil ta vare på katten din som om det var deres egen.

Enten katten din foretrekker å bli hjemme eller være hjemme hos kattepasseren, finnes det en kattepasser-løsning for alle katters behov på Pawshake.

Hva er den beste kattepasser-tjenesten for min katt?

Kattepassere som passer din katt og din lommebok

Som alle katteeiere vet, kan katter være veldig kresne når det kommer til miljø og selskap. Mange katter blir stresset av å bli flyttet til et ukjent sted, mens andre kanskje liker endringen og de nye menneskene. Pawshake tilbyr fleksibel kattepass for alle.

Hjemmebesøk

Hvis katten din foretrekker å være hjemme kan du avtale at en kattepasser kommer innom hjemmet ditt, en eller to ganger om dagen. Dette er også en god løsning hvis du plutselig må jobbe lange kvelder eller at du skal bort et par dager.

Huspass

Hvis du skal være borte over lang tid uten katten din, kan huspass være noe for deg. Huspass inkluderer kattepass hjemme hos deg, samt pass av huset ditt. Din lille pus vil ikke bare ha selskap gjennom hele døgnet, men hjemmet ditt vil også få nøye tilsyn.

Katteovernatting

For de litt mer eventyrlysne kattene, kan katteovernatting hos passer være en god løsning.

Hvorfor er kattepass en god løsning?

Din katts behov kommer først

Katter er veldig sensitive når det kommer til miljøet rundt dem; det visulle, lukter og lyder. Et tradisjonelt kattehotell eller kattepensjonat kan være en veldig stressende opplevelse for noen katter, da stedet kan komme med for mye aktivetet og bråk rundt dem.
Uansett om katten din bor hos en engasjert kattepasser eller slapper av hjemme, vet du at en Pawshake-kattepasser vil gi pusen din den kjærligheten og oppmerksomheten den fortjener.

5-stjerners kattepasser-omtaler

Les ekte omtaler fra fornøyde katteeiere

starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Åsmund, 12-03-2020
Vi fikk en omplasseringshund i all hui og hast, og måtte hive oss rundt for å skaffe oss en hundepasser. Tone stilte på kort varsel og var kjempeflink med Kosmo - vår australske cobberdog. De hadde god kjemi, og vi satte stor pris på at hun stilte opp så raskt i vår litt hektiske omstillingsfase. Vi ...
Les mer om Student Søker Liten Turvenn!
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Line, 03-02-2020
Første gang jeg brukte pawshake og jeg er veldig fornøyd med Iwan som passet katten min i to dager. Fikk daglig rapport med bilder så jeg følte meg veldig trygg på at katten min ble godt ivaretatt. Vil anbefale Iwan på det varmeste og kommer til å be han passe katten ved seinere anledninger.
Les mer om Hatt Masse Ulike Dyr I Oppveksten

Hvorfor kattepass gjennom Pawshake er det beste valget for deg

Katten din er i trygge hender

Kattepassere av topp kvalitet

Vi godkjenner kun de mest ansvarsfulle og dedikerte kattepasserne på siden vår - faktisk, kun 20% av alle kattepassere som søker blir akseptert gjennom vår godkjennelsesprosess. I tillegg er katten din dekket av vår Premium dyreforsikring under hele bookingperioden.

Enkelt å søke

Finn den perfekte kattepasseren ved å søke med addressen eller byen din på Pawshakes nettside eller i vår app. Let gjennom flere kattepasser-profiler, les omtaler fra fornøyde katteeiere og sjekk passerens tilgjengelighet i deres kalender.

Stressfri kattepass

Alle katters velvære er en ekte lidenskap for våre kattepassere - aldri en jobb! Mange katteeiere får kanskje dårlig samvittighet når de må be venner, familie eller naboer om hjelp. Pawshake-kattepassere elsker virkelig å tilbringe tid og kose med katter, og de vil gjerne bistå når du trenger hjelp. Det er en vinn-vinn situasjon!

Ekstratjenester

Om katten din er eldre, trenger medisin eller har andre spesielle behov, kan mange av våre kattepassere hjelpe til med akkurat dette hvis ønskelig. Det være seg pelspleie, å gi medisiner eller til og med førstehjelp for katter.

Hold kontakten

Selvsagt savner du pus når du må bort, men kattepasserne hos oss vil sende deg bilder og oppdateringer gjennom hele bookingperioden.

Finn kattepass i våre mest populære byer

Kattepassere nær deg

Pawshake-garantien

Vi dekker både deg og kjæledyret ditt

Betryggelsesgaranti inkludert

I de sjeldne tilfeller hvor kjæledyret ditt blir sykt eller skader seg under en Pawshake-booking, dekker vi eventuelle veterinærkostnader. Betal trygt online for automatisk dekning under hele bookingperioden. Du er i trygge hender hos Pawshake.

Lokalt godkjente dyrepassere

Alle dyrepassere er nøye vurdert av vårt kvalitetsteam; mindre enn 20% av potensielle dyrepassere slipper gjennom nåløyet. Alle dyrepassere har en detaljert profil med personlig informasjon og ekte omtaler fra dyreeiere som du kan lese før du eventuelt velger å booke dem.

Garantert fornøyd

Våre lidenskapelige dyrepassere engasjerer seg for din katt, hund, kanin, fugl eller marsvin. Få daglige oppdateringer og bilder fra din dyrepasser under passeperioden, om det så er hundepass, annen dyrepass, hundelufting eller hjemmebesøk. Vårt kundesenter hjelper deg online.

Bookinggaranti

Hvis dyrepasseren du har booket plutselig kansellerer, vil vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg å finne en annen. Dette skjer svært sjeldent, men vi vil selvsagt bidra i søket.

Hvordan fungerer det?

Pawshake er enkelt!

1. Et gratis første møte

1. Et gratis første møte

Send en melding til en kjærlig dyrepasser og avtal et første møte uten noen forpliktelser.
2. Book online

2. Book online

Book og betal trygt gjennom Pawshake og få kundestøtte, bookinggaranti og eventuelle veterinærutgifter under bookingen dekket av oss.
3. Len deg tilbake og slapp av

3. Len deg tilbake og slapp av

Ditt kjæledyr er i trygge hender. Din dyrepasser vil holde deg oppdatert med bildeoppdateringer under hele passeperioden.

Første gang du er på Pawshake?

Slik fungerer det

Med disse enkle stegene kan du være sikker på at du finner den beste kattepasseren for din pus.

Å velge den rette kattepasseren

Ta deg god tid til å se gjennom et par kattepasser-profiler først. Når du ser en profil du liker, kan du lese om kattepasserens tidligere erfaringer, omtaler fra andre katteeiere og se deres tilgjengelighet i kalenderen. Send så en melding til vedkommende med dine kattepass-behov for å gi kattepasseren en indikasjon på om dette er noe han/hun har mulighet til.

Møt kattepasseren din

Hvis kattepasseren er tilgjengelig og ønsker å ta bookingen; avtal et første møte slik at både du og din katt får kjent på kjemien. Under møtet kan du spørre kattepasseren om deres tidligere erfaringer, samt fortelle om dine kattepass-behov slik at ingen misforståelser oppstår. Fortell også om din katts personlighet.

Book

Hvis du og katten din er fornøyde etter det første møtet, besøk siden vår igjen og book og betal for kattepasseren slik at avtalen blir offisiell. Ved å gjøre dette vil du sikre deg vår Premium dyreforsikring for katten din, samt vår fornøydhetsgaranti som sikkerhet under hele bookingperioden.

Pawshake-app'en - For dyrepass i lommen din.

Last ned Pawshake-appen helt gratis for å finne og booke din perfekte dyrepasser.

Last ned i App StoreTilgjengelig på Google Play
  1. Hjem
  2. »
  3. Kattepass