Pawshake logo

Hundelufting Bergen

En erfaren hundelufter plukker opp din hund i ditt hjem for en 30 minutters tur

Fleksible kanselleringsregler for alle hundeluftningsbookinger. Kansellér innen kl 12:00 dagen før bookingen starter for full refusjon.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

100 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Kamilla som favoritt.

Kamilla

0 km - Bergen

Søker Turkompis Med Supert Humør!

Sist aktiv 8 dager siden
150 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Christina som favoritt.

Christina

2 km - Bergen

Tur- Og Kosekamerat Søkes

2
3 Stamkunder
calendar badgeKalender oppdatert nylig
125 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Lisa som favoritt.

Lisa

1 km - Bergen

Dyrepasser Sentralt I Bergen

4
Sist booket i dag
150 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Elisabeth som favoritt.

Elisabeth

5 km - Bergen

Passer dine hunder/katter/smådyr!

4
2 Stamkunder
125 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Solveig som favoritt.

Solveig

6 km - Bergen

Dyreglad Jente Elsker Tur Og Kos

1
1 Stamkunde
125 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Aleksandra som favoritt.

Aleksandra

1 km - Bergen

Aleksandra (nøstet)

1
125 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Simen som favoritt.

Simen

2 km - Bergen

På Tur Med Ellingsen

Svarer normalt innen noen timer
1

Hvorfor velge hundelufting?

Noen ganger kan livet bli travelt og det kan være vanskelig å finne tid til å gå tur med hunden din. Heldigvis er det enkelt å få kontakt med tusenvis av dyreelskere og finne en hundelufter i Bergen som er tilgjengelig og som ønsker å hjelpe deg - takket være Pawshake.

Alle våre hundeluftere blir vurdert individuelt og alle bookinger dekkes av Pawshakes Kvalitetsløfte slik at du kan slappe av mens de tilbringer tid med hunden din. I tillegg, kommer din Pawshake-hundelufter fra Bergen -området, og profilen deres inkluderer omtaler fra andre dyreeiere som har booket hundelufteren tidligere.

Å booke en hundelufter mens du er på jobb er en rimelig og flott måte å gjøre hundens dag litt mer interessant. Noen av hundelufterne våre går med flere hunder på en gang, så denne tjenesten er en fin måte for hunden din å sosialisere seg på og å møte andre lignende hunder på. Hvis hunden din foretrekker å bli luftet alene, kan du også finne hundeluftere i Bergen som bare går med én hund om gangen. På den måten kan turene være 100% dedikerte til det hundene dine vil ha - enten det er en rolig tur rundt blokka eller en litt raskere fartsfylt spasertur; våre Pawshake hundeluftere vil gjerne hjelpe deg.

Dyreeiere booker hundelufting i Bergen på Pawshake. Over 43 dyreeiere i Bergen har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.97/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Hundelufting
  4. »
  5. Bergen