Pawshake logo

Dyrepass Fornebu

En pålitelig dyrepasser besøker kjæledyret ditt hjemme hos deg

location
DyrepassDyrepass
closedContainer
Startdato
Sluttdato
Kjæledyr
closedContainer
Avansert filter
closedContainer
Jeg ser etter
DyrepassDyrepass
closedContainer
Nær
location
Datoer
Startdato
Sluttdato
Kjæledyr
Kjæledyr
closedContainer
Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

220 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Anzelika som favoritt.

Anzelika

4 km - Hosle

Kattens Beste Venn

15
5 Stamkunder
Dyreeier Heidimarie og Erik:Veldig bra kattepasser! Hun er åpenbart glad i katter, kom godt overens med katten vår, og hun sendte oss masse fine bil ...
Les mer
200 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Salma som favoritt.

Salma

4 km - Oslo

Loving & positive pet sitter

30
9 Stamkunder
Dyreeier Vegard:Salma passet katten min da jeg var på ferie. Salma er hyggelig og pliktoppfyllende. Sendte rapport og bilder hver dag. K ...
Les mer
250 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Damla som favoritt.

Damla

5 km - Oslo

Damla's Walk And Care In Frogner And Løkka!

26
7 Stamkunder
Dyreeier Bianca:Damla was a great cat sitter. Millenium is a difficult cat, but with Damla it was love at first sight ^^ She took good ...
Les mer
250 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Berit som favoritt.

Berit

4 km -

Trygghet, omsorg og kjærlighet for dyr.

10
1 Stamkunde
Dyreeier Andreas:Veldig bra, pålitelig og god kommunikasjon. Takk for hjelpen :) ...
Les mer
250 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Linda som favoritt.

Linda

3 km - Ullern

Kattepass I Ditt Hjem

Bor med 1 katt
Jeg heter Linda, er 35 år og utdannet som barnehagelærer. Som person er jeg pliktoppfyllende, ansvarsfull og fleksibel. ...
Les mer
1

Pawshake tilbyr også dyrepass i

Hvorfor velge dyrepass?

Når du må bort, skal på ferie eller du må jobbe lange dager, ikke bekymre deg for å la kjæledyret ditt være hjemme alene. Har du noen gang tenkt "Er det en dyrepasser i Fornebu som kan hjelpe?".

Heldigvis, med Pawshake, kan du enkelt finne lokale og pålitelige dyrepassere i Fornebu for å gjøre hjemmebesøk for å se til kjæledyret ditt. Dette betyr at en dyrepasser vil komme og besøke kjæledyret ditt på et tidspunkt du begge er enige om og gi kjærlighet og personlig oppmerksomhet til din pelskling. Dette kan være i form av lek i hagen, en spasertur til den lokale parken, eller bare litt kjærlig kosetid. Våre dyrepassere kan også hjelpe til med å administrere medisiner, gi mat og friske opp vannskålen.

Hjemmebesøk er en fin måte å bryte opp dagen på og gjøre den mer berikende for kjæledyret ditt. Pawshake-dyrepassere har gjerne lang erfaring med å ta vare på en rekke kjæledyr, inkludert hunder, katter, kaniner, marsvin, fugler og andre typer dyr. Hvis du har flere kjæledyr, er hjemmebesøk også et flott alternativ for å sikre at de alle får besøk og oppmerksomhet i løpet av dagen.

Slike besøk er det minst stressende alternativet for kjæledyret ditt fordi kjæledyret da vil bo i sitt eget miljø - sitt eget hjem i Fornebu. Deres omgivelser vil være kjent for dem, og våre kjærlige og lidenskapelige dyrepassere kommer til å skjemme dem bort hver dag. Våre dyrepassere vil behandle hjemmet ditt med respekt og er som regel fleksible med tid, forespørsler og varighet. Alt dette må selvsagt diskuteres før du booker og betaler for hjemmebesøkene.

Om du bare trenger én dag, en hel uke eller til og med en måned, vil du kunne finne en erfaren dyrepasser som imøtekommer deg og ditt kjæledyrs behov i Fornebu. Det beste er at Pawshake-dyrepasseren som oftest er noen fra ditt lokale nabolag, så de er kjent med nærområdet.

Mange av våre dyrepassere har også erfaring med valper, eldre dyr, sjenerte dyr og hundetrening. Så hvis kjæledyret ditt har spesielle behov, vil du kunne finne en dyrepasser hos Pawshake som passer godt for deg.

Dyrets sikkerhet og velferd er en prioritering for oss og det er grunnen til at alle våre Pawshake-dyrepassere går gjennom en streng vurderingsprosess av vårt team. Hos Pawshake forstår vi at du kan føle deg litt urolig for at en dyrepasser skal ha tilgang hjemmet ditt. Dette er grunnen til at Pawshake-dyrepassere også har omtaler fra andre dyreeiere som er offentlige på profilen deres, slik at du kan lese dem.

Hvert hjemmebesøk som er betalt og booket gjennom Pawshake er også dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte, som inkluderer veterinærdekning, 24-timers kundesupport for alle brukere og mye mer. Du kan uten tvil slappe godt av når kjæledyrene dine blir ivaretatt av en av våre dyrepassere i Fornebu.

Dyreeiere booker dyrepass i Fornebu på Pawshake. Over 792 dyreeiere i Fornebu har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.97/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Dyrepass
  4. »
  5. Fornebu

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.