Pawshake logo

Dyrepass Oslo

En pålitelig dyrepasser besøker kjæledyret ditt hjemme hos deg

Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

180 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Katrine som favoritt.

Katrine

3 km - Bydel Sagene

Dyrepasser - fordi hvert dyr er så unikt og viktig

4
1 Stamkunde
calendar badgeKalender oppdatert nylig
200 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Inger-Lise som favoritt.

Inger-Lise

1 km - Oslo

Kjærlig Dyrepasser Kommer Hjem Til Deg

232
121 Stamkunder
200 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Agnetha som favoritt.

Agnetha

1 km - Oslo

Dyreglad som ønsker turpartner eller hjemmepass

18
4 Stamkunder
220 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Mitra som favoritt.

Mitra

2 km - Oslo

The Mother Of Cats

25
6 Stamkunder
250 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Mia som favoritt.

Mia

3 km - Oslo

Omsorgsfull dyrevenn

39
13 Stamkunder
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Indiana som favoritt.

Indiana

2 km - Oslo

Reinkarnert Pitbull

20
8 Stamkunder
calendar badgeKalender oppdatert nylig
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Helene som favoritt.

Helene

1 km - Grünerløkka

Aktiv dyreelsker 🐈‍⬛🐕

Sist kontaktet 3 dager siden
200 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Elysabeth som favoritt.

Elysabeth

2 km - Sentrum

Turglad dyrepasser:)

12
1 Stamkunde
180 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Aline som favoritt.

Aline

1 km - Grünerløkka

♥️ Friendly & Caring petsitter 🐶🐱

5
1 Stamkunde
200 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Hilde Otilie som favoritt.

Hilde Otilie

2 km - Bydel Sagene

Kjærlighet og kos til kattepuser i oslo.

58
19 Stamkunder
1
2
next page

Hvorfor velge dyrepass?

Når du må bort, skal på ferie eller du må jobbe lange dager, ikke bekymre deg for å la kjæledyret ditt være hjemme alene. Har du noen gang tenkt "Er det en dyrepasser i Oslo som kan hjelpe?".

Heldigvis, med Pawshake, kan du enkelt finne lokale og pålitelige dyrepassere i Oslo for å gjøre hjemmebesøk for å se til kjæledyret ditt. Dette betyr at en dyrepasser vil komme og besøke kjæledyret ditt på et tidspunkt du begge er enige om og gi kjærlighet og personlig oppmerksomhet til din pelskling. Dette kan være i form av lek i hagen, en spasertur til den lokale parken, eller bare litt kjærlig kosetid. Våre dyrepassere kan også hjelpe til med å administrere medisiner, gi mat og friske opp vannskålen.

Hjemmebesøk er en fin måte å bryte opp dagen på og gjøre den mer berikende for kjæledyret ditt. Pawshake-dyrepassere har gjerne lang erfaring med å ta vare på en rekke kjæledyr, inkludert hunder, katter, kaniner, marsvin, fugler og andre typer dyr. Hvis du har flere kjæledyr, er hjemmebesøk også et flott alternativ for å sikre at de alle får besøk og oppmerksomhet i løpet av dagen.

Slike besøk er det minst stressende alternativet for kjæledyret ditt fordi kjæledyret da vil bo i sitt eget miljø - sitt eget hjem i Oslo. Deres omgivelser vil være kjent for dem, og våre kjærlige og lidenskapelige dyrepassere kommer til å skjemme dem bort hver dag. Våre dyrepassere vil behandle hjemmet ditt med respekt og er som regel fleksible med tid, forespørsler og varighet. Alt dette må selvsagt diskuteres før du booker og betaler for hjemmebesøkene.

Om du bare trenger én dag, en hel uke eller til og med en måned, vil du kunne finne en erfaren dyrepasser som imøtekommer deg og ditt kjæledyrs behov i Oslo. Det beste er at Pawshake-dyrepasseren som oftest er noen fra ditt lokale nabolag, så de er kjent med nærområdet.

Mange av våre dyrepassere har også erfaring med valper, eldre dyr, sjenerte dyr og hundetrening. Så hvis kjæledyret ditt har spesielle behov, vil du kunne finne en dyrepasser hos Pawshake som passer godt for deg.

Dyrets sikkerhet og velferd er en prioritering for oss og det er grunnen til at alle våre Pawshake-dyrepassere går gjennom en streng vurderingsprosess av vårt team. Hos Pawshake forstår vi at du kan føle deg litt urolig for at en dyrepasser skal ha tilgang hjemmet ditt. Dette er grunnen til at Pawshake-dyrepassere også har omtaler fra andre dyreeiere som er offentlige på profilen deres, slik at du kan lese dem.

Hvert hjemmebesøk som er betalt og booket gjennom Pawshake er også dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte, som inkluderer veterinærdekning, 24-timers kundesupport for alle brukere og mye mer. Du kan uten tvil slappe godt av når kjæledyrene dine blir ivaretatt av en av våre dyrepassere i Oslo.

Dyreeiere booker dyrepass i Oslo på Pawshake. Over 909 dyreeiere i Oslo har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.97/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Dyrepass
  4. »
  5. Oslo