Pawshake logo

Hundebarnehage Oslo

Pass på dagtid hjemme hos passer

Fleksible kanselleringsregler for alle hundebarnehage-bookinger. Kansellér innen kl 12:00 dagen før bookingen starter for full refusjon.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

calendar badgeKalender oppdatert nylig
357 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Camilla som favoritt.

Camilla

2 km - Majorstuen

Dagspass, lufting eller overnatting med mye tur, lek og kos!

3
1 Stamkunde
350 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Agnetha som favoritt.

Agnetha

1 km - Oslo

Dyreglad som ønsker turpartner eller hjemmepass

18
4 Stamkunder
250 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Girija som favoritt.

Girija

2 km - Grünerløkka

Dyrehjelper

5
Sist kontaktet 2 dager siden
calendar badgeKalender oppdatert nylig
200 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Elvis som favoritt.

Elvis

1 km - Grünerløkka

Animal lover looking take care of your little ones

1
Sist kontaktet i går
500 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Maria Christine som favoritt.

Maria Christine

2 km - Majorstuen

Firejenter i et kollektiv som ønsker å passe hunder 🥰

Sist kontaktet 3 dager siden
230 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Alessandra som favoritt.

Alessandra

2 km - Gamle Oslo

I love to petsit and hope you will too

5
2 Stamkunder
calendar badgeKalender oppdatert nylig
450 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Emanuela som favoritt.

Emanuela

3 km - Bydel Sagene

Dog sitters family's

Sist kontaktet 14 dager siden
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Hanne som favoritt.

Hanne

1 km - St. Hanshaugen

Pass av innekatt😊

1

Hvorfor velge hundebarnehage?

For hundeeiere er noe av det vanskeligste med å gå på jobb hver dag å måtte lure på hva hunden din vil finne på mens du er borte. Vil han kjede seg? Vil hun spise nok? Må han tisse? Savner hun meg? Hos Pawshake forstår vi at hunder trenger aktivitet og samhandling i løpet av dagen, så hvorfor ikke booke hunden din inn hos en av våre pålitelige dyrepassere i Oslo for en hundebarnehage-tjeneste? Du kan levere hunden din hjemme hos hundepasser på vei til jobb, eller avtale med passer at hun eller han henter hunden din hjemme hos deg og leverer den til du er hjemme igjen.

Hundebarnehage er en fin måte å holde hunden din mentalt stimulert og fysisk aktiv på dagtid, slik at du kan komme hjem til en glad, fornøyd og sliten hund. Pawshakes hundebarnehager er spesielt bra for valper eller unge hunder som fremdeles trenger konstant tilsyn, hunder som kan trenge litt mer ekstra omsorg og oppmerksomhet, eller de som kan være ekstra energiske.

Våre hundepassere som tilbyr barnehagetjenester er mer tilpasningsdyktige enn dine vanlige, kommersielle hundebarnehage. De fleste Pawshake-dyrepassere vil bare ta inn én hund om gangen. Dette betyr at de kan jobbe rundt behovene dine og eventuelle spesielle krav hunden din måtte ha. Så la din firbeinte bestevenn kose seg gjennom dagen med en morsom og kjærlig dyrepasser i Oslo som garantert vil overøse dem med kjærlighet og dedikert oppmerksomhet. På toppen av det hele får du også bilder og oppdateringer i løpet av dagen slik at du kan følge hundens barnehageeventyr!

Hver booking inkluderer Pawshakes Kvalitetsløfte, som inkluderer blant annet veterinærdekning, 24-timers kundeservice support og mer.

Dyreeiere booker hundebarnehage hos passer i Oslo via Pawshake. Over 106 dyreeiere i Oslo har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.95/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Dagspass
  4. »
  5. Oslo