Pawshake logo

Hundebarnehage Oslo

Pass på dagtid hjemme hos passer

Fleksible kanselleringsregler for alle hundebarnehage-bookinger. Kansellér innen kl 12:00 dagen før bookingen starter for full refusjon.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

calendar badgeKalender oppdatert nylig
210 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Marianne som favoritt.

Marianne

2 km - Oslo

Turglad & Meget Erfaren Hundepasser M Leilighet I Fine Omgivelser

25
8 Stamkunder
calendar badgeKalender oppdatert nylig
250 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Ingrid Meling som favoritt.

Ingrid Meling

3 km - Oslo

Er hunden din min nye turvenn? 

2
1 Stamkunde
calendar badgeKalender oppdatert nylig
225 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Madelaine som favoritt.

Madelaine

2 km - Oslo

Paw Patrol

2
Sist kontaktet i dag
200 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Kristine som favoritt.

Kristine

2 km - Oslo

Dyrepass Sentralt I Oslo

4
Sist aktiv 4 dager siden
250 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Liv som favoritt.

Liv

2 km - Oslo

Vofselufting Og Kattemating

4
2 Stamkunder
200 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Shima som favoritt.

Shima

2 km - Oslo

A Cat Person Who Loves All Animals

11
4 Stamkunder
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Veronica som favoritt.

Veronica

2 km - Oslo

Kattens beste venn

5
1 Stamkunde
200 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Hanne louise som favoritt.

Hanne louise

3 km - Oslo

Tidenes Beste Hundepass

1
1 Stamkunde
1

Hvorfor velge hundebarnehage?

For hundeeiere er noe av det vanskeligste med å gå på jobb hver dag å måtte lure på hva hunden din vil finne på mens du er borte. Vil han kjede seg? Vil hun spise nok? Må han tisse? Savner hun meg? Hos Pawshake forstår vi at hunder trenger aktivitet og samhandling i løpet av dagen, så hvorfor ikke booke hunden din inn hos en av våre pålitelige dyrepassere i Oslo for en hundebarnehage-tjeneste? Du kan levere hunden din hjemme hos hundepasser på vei til jobb, eller avtale med passer at hun eller han henter hunden din hjemme hos deg og leverer den til du er hjemme igjen.

Hundebarnehage er en fin måte å holde hunden din mentalt stimulert og fysisk aktiv på dagtid, slik at du kan komme hjem til en glad, fornøyd og sliten hund. Pawshakes hundebarnehager er spesielt bra for valper eller unge hunder som fremdeles trenger konstant tilsyn, hunder som kan trenge litt mer ekstra omsorg og oppmerksomhet, eller de som kan være ekstra energiske.

Våre hundepassere som tilbyr barnehagetjenester er mer tilpasningsdyktige enn dine vanlige, kommersielle hundebarnehage. De fleste Pawshake-dyrepassere vil bare ta inn én hund om gangen. Dette betyr at de kan jobbe rundt behovene dine og eventuelle spesielle krav hunden din måtte ha. Så la din firbeinte bestevenn kose seg gjennom dagen med en morsom og kjærlig dyrepasser i Oslo som garantert vil overøse dem med kjærlighet og dedikert oppmerksomhet. På toppen av det hele får du også bilder og oppdateringer i løpet av dagen slik at du kan følge hundens barnehageeventyr!

Hver booking inkluderer Pawshakes Kvalitetsløfte, som inkluderer blant annet veterinærdekning, 24-timers kundeservice support og mer.

Dyreeiere booker hundebarnehage hos passer i Oslo via Pawshake. Over 94 dyreeiere i Oslo har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.98/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Dagspass
  4. »
  5. Oslo