Pawshake logo

Kattepass Hinna

En pålitelig kattepasser besøker katten din hjemme hos deg

Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Synne Kvamme som favoritt.

Synne Kvamme

5 km - Stavanger

Dyrepass I Ditt Hjem

32
13 Stamkunder
130 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Elina som favoritt.

Elina

6 km - Stavanger

Ny I Byn~ Mye Kjærlighet Og Erfaring

9
Sist kontaktet 2 dager siden
calendar badgeKalender oppdatert nylig
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Henrikke som favoritt.

Henrikke

6 km - Stavanger

Loving Pet Care

4
2 Stamkunder
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Clare som favoritt.

Clare

3 km -

Lover of all animals!

Bor med 2 katter
1

Hvorfor velge kattepass?

Mange katteeiere vet at katter ofte kan være litt sære og foretrekker gjerne å være i sitt eget kjente miljø i stedet for på et ukjent sted. Selv om noen katter kan tilpasse seg hvis de må, kan mange bli stresset av å bli transportert til et nytt sted. Det er her en pålitelig Pawshake-kattepasser i Hinna kan hjelpe!

Våre kattepassere i Hinna kan komme hjem til deg og besøke katten din mens du er på ferie eller på jobb. Noen kan til og med bo hjemme hos deg hvis det er nødvendig. Kattepasserne våre er imøtekommende og rimelige, og det er lett å finne et alternativ som vil passe deg. Enten du trenger en kattepasser i et par timer én bestemt dag eller noen som besøker katten(e) din(e) hver dag i en uke, kan kattepassere i Hinna skreddersy tjenesten sin slik at den passer deg og pusen din.

Mange katter kan være alene hjemme uten problemer, men å ha en kattepasser for tilsyn har mange fordeler. Din valgte Pawshake-kattepasser kan fylle opp vann- og matskål med nytt, ferskt innhold, tømme kattedoen, leke og tilbringe kvalitetstid med katten din. Mye mer personlig enn et kattepensjonat. \n\nHver booking hos Pawshake inkluderer også Pawshakes Kvalitetsløfte som betyr veterinærdekning hvis uhellet er ute, så du har ingenting å bekymre deg for når det gjelder din pelskling!

Dyreeiere booker kattepass i Hinna på Pawshake. Over 48 dyreeiere i Hinna har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.99/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Kattepass
  4. »
  5. Hinna