Pawshake logo

House sitting Tromsø

En dyrepasser overnatter i ditt hjem og tar vare på ditt kjæledyr

location
Kjæledyr og hus
closedContainer
Startdato
Sluttdato
Kjæledyr
closedContainer
Avansert filter
closedContainer
Jeg ser etter
Kjæledyr og hus
closedContainer
Nær
location
Datoer
Startdato
Sluttdato
Kjæledyr
Kjæledyr
closedContainer
Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

300 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Solveig Kristin som favoritt.

Solveig Kristin

2 km -

Omsorgsfull dyrevenn

Ny dyrepasser
Sist aktiv 14 dager siden
Jeg er en lærerstudent på 24 år fra Vestlandet, som er vokst opp med dyr i hus. Nå når jeg studerer savner jeg å ha dyr ...
Les mer
350 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Vilde som favoritt.

Vilde

3 km -

Turer/hundepass

1
Hei, jeg heter Vilde og er 21 år. Jeg er fra Senja, men bor i Tromsø og jobber som instruktør og badevakt på Tromsøbadet ...
Les mer
1

Pawshake tilbyr også huspass i

Hvorfor velge huspass?

Skal du bort, men har et kjæledyr som foretrekker å bo hjemme? Eller kanskje har du flere forskjellige dyr og det er lite praktisk for deg å organisere for at de skal bo på forskjellige steder. Da kan det være lurt å vurdere å finne en Pawshake-huspasser som kan komme og bo hjemme hos deg i Tromsø mens du er borte.

Huspass (heretter "House Sitting") er et praktisk og rimelig alternativ når du har flere kjæledyr og også vil at huset ditt skal bli passet på mens du er borte. Mange av våre dyrepassere har veldig rimelige priser på House Sitting fordi de liker å bo og utforske forskjellige lokale nabolag i Tromsø.

På Pawshake forstår vi at det kan være litt skremmende å stole på en fremmed til å passe på huset ditt, så vi har gjort alt det harde forarbeidet for å sikre at din Pawshake-huspasser er pålitelig og trygg. Alle våre dyrepasser-profiler blir sjekket individuelt av vårt dedikerte team (mennesker, ikke roboter), og noen huspassere har også kopi av sitt rulleblad som de kan vise deg på forespørsel.

Det beste med å booke House Sitting på Pawshake er at du kan slappe av og vite at i tillegg til at dine kjæledyr er dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte som inkluderer blant annet veterinærdekning, blir ditt hjem også ivaretatt og det er bebodd i ditt fravær.

I tillegg til å passe kjæledyrene dine, vil våre huspassere med glede hjelpe deg å hente posten, ta ut søpla og vanne plantene dine. Bare sørg for å snakke om alle krav og ønsker med den valgte huspasser før du booker, slik at alle forventninger er kartlagt og vi unngår misforståelser.

Dyreeiere booker hundepass i Tromsø på Pawshake. Over 1 dyreeiere i Tromsø har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 5/5. Alle bookinger betales trygt med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hjem
  2. »
  3. Kjæledyr og hus
  4. »
  5. Tromsø

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.