Pawshake logo

Kattepass Rasta

En pålitelig kattepasser besøker katten din hjemme hos deg

location
KattepassKattepass
closedContainer
Startdato
Sluttdato
Kjæledyr
closedContainer
Avansert filter
closedContainer
Jeg ser etter
KattepassKattepass
closedContainer
Nær
location
Datoer
Startdato
Sluttdato
Kjæledyr
Kjæledyr
closedContainer
Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

calendar badgeKalender oppdatert nylig
190 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Anne Gro som favoritt.

Anne Gro

2 km - Oslo

Dyrevenn tilbyr tilsyn av katt/hund/gnager/akvariefisk

18
6 Stamkunder
Dyreeier May-Liss:Vi fikk daglige oppdateringer om kattene våre og med bilder slik at vi så at de begge var tilstede hver gang. Zara var u ...
Les mer
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Carolina som favoritt.

Carolina

3 km - Bydel Alna

Cat lover and cat sitter during the spare time

Sist kontaktet i går
Hello there, My name is Carolina, I am 32 years old and as a cat mom in Norway I know how hard it can be to find a cat ...
Les mer
150 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Anniken som favoritt.

Anniken

4 km - Stovner

hundepass!

1
Bor med 1 hund
Har vokst opp med dyr og da spesielt hunder hele oppveksten min. Trives veldig godt rundt hunder. selv har jeg et hamste ...
Les mer
1

Pawshake tilbyr også kattepass i

Hvorfor velge kattepass?

Mange katteeiere vet at katter ofte kan være litt sære og foretrekker gjerne å være i sitt eget kjente miljø i stedet for på et ukjent sted. Selv om noen katter kan tilpasse seg hvis de må, kan mange bli stresset av å bli transportert til et nytt sted. Det er her en pålitelig Pawshake-kattepasser i Rasta kan hjelpe!

Våre kattepassere i Rasta kan komme hjem til deg og besøke katten din mens du er på ferie eller på jobb. Noen kan til og med bo hjemme hos deg hvis det er nødvendig. Kattepasserne våre er imøtekommende og rimelige, og det er lett å finne et alternativ som vil passe deg. Enten du trenger en kattepasser i et par timer én bestemt dag eller noen som besøker katten(e) din(e) hver dag i en uke, kan kattepassere i Rasta skreddersy tjenesten sin slik at den passer deg og pusen din.

Mange katter kan være alene hjemme uten problemer, men å ha en kattepasser for tilsyn har mange fordeler. Din valgte Pawshake-kattepasser kan fylle opp vann- og matskål med nytt, ferskt innhold, tømme kattedoen, leke og tilbringe kvalitetstid med katten din. Mye mer personlig enn et kattepensjonat. \n\nHver booking hos Pawshake inkluderer også Pawshakes Kvalitetsløfte som betyr veterinærdekning hvis uhellet er ute, så du har ingenting å bekymre deg for når det gjelder din pelskling!

Dyreeiere booker kattepass i Rasta på Pawshake. Over 805 dyreeiere i Rasta har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.97/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Kattepass
  4. »
  5. Rasta

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.