Pawshake logo

Kattepass Kurland

En pålitelig kattepasser besøker katten din hjemme hos deg

Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

null NOK
/dag
Logg inn for å lagre Elisabeth som favoritt.

Elisabeth

2 km - Strømmen

Dyreelsker

12
2 Stamkunder
null NOK
/dag
Logg inn for å lagre Simma som favoritt.

Simma

1 km - Løvenstad

Katte-/hundepasser

24
17 Stamkunder
calendar badgeKalender oppdatert nylig
null NOK
/dag
Logg inn for å lagre Anne som favoritt.

Anne

3 km - Oslo

Tilsyn av katt Og Lufting Av Hund

5
2 Stamkunder
null NOK
/dag
Logg inn for å lagre Yvonne som favoritt.

Yvonne

3 km - Lillestrøm

Voksen Og Ansvarlig Dyreelsker

3
1 Stamkunde
null NOK
/dag
Logg inn for å lagre Lena Mari som favoritt.

Lena Mari

6 km - Oslo

To Undulater Og To Akvarier

Sist kontaktet i dag
null NOK
/dag
Logg inn for å lagre Ida som favoritt.

Ida

4 km - Lillestrøm

Pantertante

Bor med 3 katter
1

Hvorfor velge kattepass?

Mange katteeiere vet at katter ofte kan være litt sære og foretrekker gjerne å være i sitt eget kjente miljø i stedet for på et ukjent sted. Selv om noen katter kan tilpasse seg hvis de må, kan mange bli stresset av å bli transportert til et nytt sted. Det er her en pålitelig Pawshake-kattepasser i Kurland kan hjelpe!

Våre kattepassere i Kurland kan komme hjem til deg og besøke katten din mens du er på ferie eller på jobb. Noen kan til og med bo hjemme hos deg hvis det er nødvendig. Kattepasserne våre er imøtekommende og rimelige, og det er lett å finne et alternativ som vil passe deg. Enten du trenger en kattepasser i et par timer én bestemt dag eller noen som besøker katten(e) din(e) hver dag i en uke, kan kattepassere i Kurland skreddersy tjenesten sin slik at den passer deg og pusen din.

Mange katter kan være alene hjemme uten problemer, men å ha en kattepasser for tilsyn har mange fordeler. Din valgte Pawshake-kattepasser kan fylle opp vann- og matskål med nytt, ferskt innhold, tømme kattedoen, leke og tilbringe kvalitetstid med katten din. Mye mer personlig enn et kattepensjonat. \n\nHver booking hos Pawshake inkluderer også Pawshakes Kvalitetsløfte som betyr veterinærdekning hvis uhellet er ute, så du har ingenting å bekymre deg for når det gjelder din pelskling!

Dyreeiere booker kattepass i Kurland på Pawshake. Over 439 dyreeiere i Kurland har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.96/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Kattepass
  4. »
  5. Kurland