1. Hjem
  2. »
  3. Hundelufting
  4. »
  5. Sandefjord

Hundelufting, Sandefjord

En erfaren hundelufter plukker opp din hund i ditt hjem for en 30 minutters tur

Tjeneste
Plassering
Datoer
Pris (NOK)
Hvor mange kjæledyr?
Liten hund0-10kg
Medium hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Kjempestor hund+40kg
KattAlle
Små kjæledyrFugl, kanin, marsvin e.l.
Avanserte filtre
Alle bookinger dekkes av Pawshakes Kundeløfte. Ingen skjulte avgifter.
Rose

1. Rose

2 km

250 NOK

/Luftetur
1 omtale

Hundepass for alle slags hunder

Sist kontaktet 2 dager sidenSist aktiv 2 dager siden
Rose

1. Rose

Hundepass for alle slags hunder2 km
(1 omtale)
Sist kontaktet 2 dager sidenSist aktiv 2 dager siden

250 NOK

/Luftetur
Malene

2. Malene

2.8 km

100 NOK

/Luftetur
3 omtaler
2
Stamkunder

Dyr er livet.

Kalenderen ble oppdatert nyligSist aktiv 3 dager siden
Malene

2. Malene

Dyr er livet.2.8 km
(3 omtaler)
2 Stamkunder
Kalenderen ble oppdatert nyligSist aktiv 3 dager siden

100 NOK

/Luftetur

Hvorfor velge hundelufting?

Noen ganger kan livet bli travelt og det kan være vanskelig å finne tid til å gå tur med hunden din. Heldigvis er det enkelt å få kontakt med tusenvis av dyreelskere og finne en hundelufter i Sandefjord som er tilgjengelig og som ønsker å hjelpe deg - takket være Pawshake.

Alle våre hundeluftere blir vurdert individuelt og alle bookinger dekkes av Pawshakes Kvalitetsløfte slik at du kan slappe av mens de tilbringer tid med hunden din. I tillegg, kommer din Pawshake-hundelufter fra Sandefjord -området, og profilen deres inkluderer omtaler fra andre dyreeiere som har booket hundelufteren tidligere.

Å booke en hundelufter mens du er på jobb er en rimelig og flott måte å gjøre hundens dag litt mer interessant. Noen av hundelufterne våre går med flere hunder på en gang, så denne tjenesten er en fin måte for hunden din å sosialisere seg på og å møte andre lignende hunder på. Hvis hunden din foretrekker å bli luftet alene, kan du også finne hundeluftere i Sandefjord som bare går med én hund om gangen. På den måten kan turene være 100% dedikerte til det hundene dine vil ha - enten det er en rolig tur rundt blokka eller en litt raskere fartsfylt spasertur; våre Pawshake hundeluftere vil gjerne hjelpe deg.

Dyreeiere booker hundelufting i Sandefjord på Pawshake. Over 4 dyreeiere i Sandefjord har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 5/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

Kopirett © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rettigheter reservert. Brukeravtale og Personverns- & Informasjonskapselspolicy.