1. Hjem
  2. »
  3. Dyrepass
  4. »
  5. Sandefjord

Dyrepass, Sandefjord

Drop-in visits at your home for your pet

Tjeneste
Plassering
Datoer
Pris (NOK)
Hvor mange kjæledyr?
Liten hund0-10kg
Medium hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Kjempestor hund+40kg
KattAlle
Små kjæledyrFugl, kanin, marsvin e.l.
Avanserte filtre
Alle bookinger dekkes av Pawshakes Kundeløfte. Ingen skjulte avgifter.
Rose

1. Rose

2 km

200 NOK

/Dag
1 omtale

Hundepass for alle slags hunder

Sist kontaktet 3 dager sidenSist aktiv 3 dager siden
Rose

1. Rose

Hundepass for alle slags hunder2 km
(1 omtale)
Sist kontaktet 3 dager sidenSist aktiv 3 dager siden

200 NOK

/Dag
Tine

2. Tine

4.6 km

240 NOK

/Dag
8 omtaler
6
Stamkunder

Hjemmepass av dyr, ikke hund

Sist kontaktet 7 dager sidenSist aktiv 2 dager siden
Tine

2. Tine

Hjemmepass av dyr, ikke hund4.6 km
(8 omtaler)
6 Stamkunder
Sist kontaktet 7 dager sidenSist aktiv 2 dager siden
"Tine har vært dyrepasser for katten min, Kicia, for 46 ganger når jeg var borte for et stund pga jobben. Kicia virker sikkelig fornøyd og jeg kunne ikke tenke om beste petsitter enn Tine. Tine kom til Kicia med flere leketøy og kjølematte for at det var mer hyggelig for katten i sommervær. Hun tenkte også om kaldt vann og gjorde isbiter for å sette dem inni vannskål. Tine gjorde alt som var avtalt, også luftet leilighet hver dag og vannet blomster. Hun tok flere bilder av Kicia hver dag og har sendt dem med en gang til meg med informasjon hvordag gikk det på besøk og svarte også på alle spørsmål. Vi hadde god kontakt hele tida. Anbefaler på det sterkeste hvis du ønsker å ha din pet behandlet best mulig. Tine er profesjonell, snill og det ser ut at hun elsker dyr. Hun har kjempestor erfaring og det ser ut fra begynnelse. Hadde ikke noe tvil at hun var beste petsitter jeg kunne velge."
Dyreeier Karolina

240 NOK

/Dag

Hvorfor velge dyrepass?

Når du må bort, skal på ferie eller du må jobbe lange dager, ikke bekymre deg for å la kjæledyret ditt være hjemme alene. Har du noen gang tenkt "Er det en dyrepasser i Sandefjord som kan hjelpe?".

Heldigvis, med Pawshake, kan du enkelt finne lokale og pålitelige dyrepassere i Sandefjord for å gjøre hjemmebesøk for å se til kjæledyret ditt. Dette betyr at en dyrepasser vil komme og besøke kjæledyret ditt på et tidspunkt du begge er enige om og gi kjærlighet og personlig oppmerksomhet til din pelskling. Dette kan være i form av lek i hagen, en spasertur til den lokale parken, eller bare litt kjærlig kosetid. Våre dyrepassere kan også hjelpe til med å administrere medisiner, gi mat og friske opp vannskålen.

Hjemmebesøk er en fin måte å bryte opp dagen på og gjøre den mer berikende for kjæledyret ditt. Pawshake-dyrepassere har gjerne lang erfaring med å ta vare på en rekke kjæledyr, inkludert hunder, katter, kaniner, marsvin, fugler og andre typer dyr. Hvis du har flere kjæledyr, er hjemmebesøk også et flott alternativ for å sikre at de alle får besøk og oppmerksomhet i løpet av dagen.

Slike besøk er det minst stressende alternativet for kjæledyret ditt fordi kjæledyret da vil bo i sitt eget miljø - sitt eget hjem i Sandefjord. Deres omgivelser vil være kjent for dem, og våre kjærlige og lidenskapelige dyrepassere kommer til å skjemme dem bort hver dag. Våre dyrepassere vil behandle hjemmet ditt med respekt og er som regel fleksible med tid, forespørsler og varighet. Alt dette må selvsagt diskuteres før du booker og betaler for hjemmebesøkene.

Om du bare trenger én dag, en hel uke eller til og med en måned, vil du kunne finne en erfaren dyrepasser som imøtekommer deg og ditt kjæledyrs behov i Sandefjord. Det beste er at Pawshake-dyrepasseren som oftest er noen fra ditt lokale nabolag, så de er kjent med nærområdet.

Mange av våre dyrepassere har også erfaring med valper, eldre dyr, sjenerte dyr og hundetrening. Så hvis kjæledyret ditt har spesielle behov, vil du kunne finne en dyrepasser hos Pawshake som passer godt for deg.

Dyrets sikkerhet og velferd er en prioritering for oss og det er grunnen til at alle våre Pawshake-dyrepassere går gjennom en streng vurderingsprosess av vårt team. Hos Pawshake forstår vi at du kan føle deg litt urolig for at en dyrepasser skal ha tilgang hjemmet ditt. Dette er grunnen til at Pawshake-dyrepassere også har omtaler fra andre dyreeiere som er offentlige på profilen deres, slik at du kan lese dem.

Hvert hjemmebesøk som er betalt og booket gjennom Pawshake er også dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte, som inkluderer veterinærdekning, 24-timers kundesupport for alle brukere og mye mer. Du kan uten tvil slappe godt av når kjæledyrene dine blir ivaretatt av en av våre dyrepassere i Sandefjord.

Dyreeiere booker dyrepass i Sandefjord på Pawshake. Over 9 dyreeiere i Sandefjord har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 5/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

Kopirett © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rettigheter reservert. Brukeravtale og Personverns- & Informasjonskapselspolicy.