Pawshake logo

Hundelufting Fjellhamar

En erfaren hundelufter plukker opp din hund i ditt hjem for en 30 minutters tur

Fleksible kanselleringsregler for alle hundeluftningsbookinger. Kansellér innen kl 12:00 dagen før bookingen starter for full refusjon.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

175 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Elisabeth som favoritt.

Elisabeth

1 km - Strømmen

Dyreelsker

12
2 Stamkunder
170 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Simma som favoritt.

Simma

2 km - Løvenstad

Katte-/hundepasser

24
17 Stamkunder
220 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Helene som favoritt.

Helene

6 km - Oslo

Hundepasser og hundetrener

17
8 Stamkunder
125 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Lena Mari som favoritt.

Lena Mari

4 km - Oslo

To Undulater Og To Akvarier

Sist kontaktet i dag
1

Hvorfor velge hundelufting?

Noen ganger kan livet bli travelt og det kan være vanskelig å finne tid til å gå tur med hunden din. Heldigvis er det enkelt å få kontakt med tusenvis av dyreelskere og finne en hundelufter i Fjellhamar som er tilgjengelig og som ønsker å hjelpe deg - takket være Pawshake.

Alle våre hundeluftere blir vurdert individuelt og alle bookinger dekkes av Pawshakes Kvalitetsløfte slik at du kan slappe av mens de tilbringer tid med hunden din. I tillegg, kommer din Pawshake-hundelufter fra Fjellhamar -området, og profilen deres inkluderer omtaler fra andre dyreeiere som har booket hundelufteren tidligere.

Å booke en hundelufter mens du er på jobb er en rimelig og flott måte å gjøre hundens dag litt mer interessant. Noen av hundelufterne våre går med flere hunder på en gang, så denne tjenesten er en fin måte for hunden din å sosialisere seg på og å møte andre lignende hunder på. Hvis hunden din foretrekker å bli luftet alene, kan du også finne hundeluftere i Fjellhamar som bare går med én hund om gangen. På den måten kan turene være 100% dedikerte til det hundene dine vil ha - enten det er en rolig tur rundt blokka eller en litt raskere fartsfylt spasertur; våre Pawshake hundeluftere vil gjerne hjelpe deg.

Dyreeiere booker hundelufting i Fjellhamar på Pawshake. Over 318 dyreeiere i Fjellhamar har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.96/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Hundelufting
  4. »
  5. Fjellhamar