1. Hjem
  2. »
  3. Kattepass
  4. »
  5. Drøbak

Kattepass, Drøbak

En pålitelig kattepasser besøker katten din hjemme hos deg

Tjeneste
Plassering
Datoer
Pris (NOK)
Hvor mange kjæledyr?
Liten hund0-10kg
Medium hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Kjempestor hund+40kg
KattAlle
Små kjæledyrFugl, kanin, marsvin e.l.
Avanserte filtre
Alle bookinger dekkes av Pawshakes Kundeløfte. Ingen skjulte avgifter.
A

1. Sandra

6.7 km
NOK 200
/Dag
12 omtaler
6
Stamkunder

Dyrenes Favorittpasser!

Sist aktiv i går
Svarer normalt innen en dag
A

1. Sandra

Dyrenes Favorittpasser!6.7 km
(12 omtaler)
6 Stamkunder
Sist aktiv i går
Svarer normalt innen en dag
"Sandra passet på katten min (Petra) ca ei uke. Katten ble adoptert fra FOD og hadde sosialeringsvansker. Petra var redd å ha kontakt med nye mennesker. Jeg var usikker at plassering av Petra på et dyrehotell er godt for henne. Sandre fant raskt et nøkkel til Petra, og det gikk veldig bra. Jeg fikk daglige oppdateringer med foto relatert helse- og humortilstand til katten. Når jeg kom tilbake fra ferie, var katten i en god form. Jeg vil sterkt anbefale Sandra til alle som søker etter en god kattepasser i ferie."
NDyreeier Anna
NOK 200
/Dag

Hvorfor velge kattepass?

Mange katteeiere vet at katter ofte kan være litt sære og foretrekker gjerne å være i sitt eget kjente miljø i stedet for på et ukjent sted. Selv om noen katter kan tilpasse seg hvis de må, kan mange bli stresset av å bli transportert til et nytt sted. Det er her en pålitelig Pawshake-kattepasser i Drøbak kan hjelpe!

Våre kattepassere i Drøbak kan komme hjem til deg og besøke katten din mens du er på ferie eller på jobb. Noen kan til og med bo hjemme hos deg hvis det er nødvendig. Kattepasserne våre er imøtekommende og rimelige, og det er lett å finne et alternativ som vil passe deg. Enten du trenger en kattepasser i et par timer én bestemt dag eller noen som besøker katten(e) din(e) hver dag i en uke, kan kattepassere i Drøbak skreddersy tjenesten sin slik at den passer deg og pusen din.

Mange katter kan være alene hjemme uten problemer, men å ha en kattepasser for tilsyn har mange fordeler. Din valgte Pawshake-kattepasser kan fylle opp vann- og matskål med nytt, ferskt innhold, tømme kattedoen, leke og tilbringe kvalitetstid med katten din. Mye mer personlig enn et kattepensjonat. \n\nHver booking hos Pawshake inkluderer også Pawshakes Kvalitetsløfte som betyr veterinærdekning hvis uhellet er ute, så du har ingenting å bekymre deg for når det gjelder din pelskling!

Dyreeiere booker kattepass i Drøbak på Pawshake. Over 743 dyreeiere i Drøbak har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.96/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

Kopirett © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rettigheter reservert. Brukeravtale og Personverns- & Informasjonskapselspolicy.