Pawshake logo

Hundelufting Haslum

En erfaren hundelufter plukker opp din hund i ditt hjem for en 30 minutters tur

Fleksible kanselleringsregler for alle hundeluftningsbookinger. Kansellér innen kl 12:00 dagen før bookingen starter for full refusjon.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

200 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Salma som favoritt.

Salma

5 km - Oslo

Loving & positive pet sitter

23
5 Stamkunder
180 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Lina som favoritt.

Lina

4 km - Oslo

Hund Eller Kattpass - Här Ges Det Kos Och Tur!

3
Bor med 1 katt
200 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Anzelika som favoritt.

Anzelika

2 km - Hosle

Kattens Beste Venn

5
Sist kontaktet i dag
150 NOK
/tur
Logg inn for å lagre Mimozë som favoritt.

Mimozë

4 km - Jar

Animal Lover

11
4 Stamkunder
1

Hvorfor velge hundelufting?

Noen ganger kan livet bli travelt og det kan være vanskelig å finne tid til å gå tur med hunden din. Heldigvis er det enkelt å få kontakt med tusenvis av dyreelskere og finne en hundelufter i Haslum som er tilgjengelig og som ønsker å hjelpe deg - takket være Pawshake.

Alle våre hundeluftere blir vurdert individuelt og alle bookinger dekkes av Pawshakes Kvalitetsløfte slik at du kan slappe av mens de tilbringer tid med hunden din. I tillegg, kommer din Pawshake-hundelufter fra Haslum -området, og profilen deres inkluderer omtaler fra andre dyreeiere som har booket hundelufteren tidligere.

Å booke en hundelufter mens du er på jobb er en rimelig og flott måte å gjøre hundens dag litt mer interessant. Noen av hundelufterne våre går med flere hunder på en gang, så denne tjenesten er en fin måte for hunden din å sosialisere seg på og å møte andre lignende hunder på. Hvis hunden din foretrekker å bli luftet alene, kan du også finne hundeluftere i Haslum som bare går med én hund om gangen. På den måten kan turene være 100% dedikerte til det hundene dine vil ha - enten det er en rolig tur rundt blokka eller en litt raskere fartsfylt spasertur; våre Pawshake hundeluftere vil gjerne hjelpe deg.

Dyreeiere booker hundelufting i Haslum på Pawshake. Over 434 dyreeiere i Haslum har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.97/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Hundelufting
  4. »
  5. Haslum