Pawshake logo

House sitting Syfteland

En dyrepasser overnatter i ditt hjem og tar vare på ditt kjæledyr

Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

300 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Jannicke som favoritt.

Jannicke

14 km - Bergen

Omsorgsfull Dyreelsker Og Kosegris

10
4 Stamkunder
400 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Christine som favoritt.

Christine

10 km - Bergen

Hunde/kattebesøk+ med kjærlighet

1
Sist kontaktet i dag
300 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Ida Nicole som favoritt.

Ida Nicole

11 km - Bergen

Erfaren Dyrepasser

3
Sist kontaktet i går
calendar badgeKalender oppdatert nylig
450 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Odin Sandaas som favoritt.

Odin Sandaas

18 km - Laksevåg

Kattepass Av En Liten Skeiv En

4
Sist aktiv 2 dager siden
300 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Maiken som favoritt.

Maiken

19 km - Bergen

Fleksibel Dyrepasser

Svarer normalt innen en time
300 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Aasa som favoritt.

Aasa

15 km - Fyllingsdalen

Kattepass I Ferien!

9
1 Stamkunde
1

Hvorfor velge huspass?

Skal du bort, men har et kjæledyr som foretrekker å bo hjemme? Eller kanskje har du flere forskjellige dyr og det er lite praktisk for deg å organisere for at de skal bo på forskjellige steder. Da kan det være lurt å vurdere å finne en Pawshake-huspasser som kan komme og bo hjemme hos deg i Syfteland mens du er borte.

Huspass (heretter "House Sitting") er et praktisk og rimelig alternativ når du har flere kjæledyr og også vil at huset ditt skal bli passet på mens du er borte. Mange av våre dyrepassere har veldig rimelige priser på House Sitting fordi de liker å bo og utforske forskjellige lokale nabolag i Syfteland.

På Pawshake forstår vi at det kan være litt skremmende å stole på en fremmed til å passe på huset ditt, så vi har gjort alt det harde forarbeidet for å sikre at din Pawshake-huspasser er pålitelig og trygg. Alle våre dyrepasser-profiler blir sjekket individuelt av vårt dedikerte team (mennesker, ikke roboter), og noen huspassere har også kopi av sitt rulleblad som de kan vise deg på forespørsel.

Det beste med å booke House Sitting på Pawshake er at du kan slappe av og vite at i tillegg til at dine kjæledyr er dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte som inkluderer blant annet veterinærdekning, blir ditt hjem også ivaretatt og det er bebodd i ditt fravær.

I tillegg til å passe kjæledyrene dine, vil våre huspassere med glede hjelpe deg å hente posten, ta ut søpla og vanne plantene dine. Bare sørg for å snakke om alle krav og ønsker med den valgte huspasser før du booker, slik at alle forventninger er kartlagt og vi unngår misforståelser.

Dyreeiere booker hundepass i Syfteland på Pawshake. Over 43 dyreeiere i Syfteland har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.98/5. Alle bookinger betales trygt med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hjem
  2. »
  3. Kjæledyr og hus
  4. »
  5. Syfteland