Pawshake logo

House sitting Straume

En dyrepasser overnatter i ditt hjem og tar vare på ditt kjæledyr

Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

calendar badgeKalender oppdatert nylig
300 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Solveig som favoritt.

Solveig

6 km - Bergen

Dyreglad Jente Elsker Tur Og Kos

1
1 Stamkunde
calendar badgeKalender oppdatert nylig
300 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Julia som favoritt.

Julia

16 km - Bergen

Tur Venn Og Hundepasser

Sist kontaktet 3 dager siden
calendar badgeKalender oppdatert nylig
300 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Kristine som favoritt.

Kristine

12 km - Bergen

Ute Er Best:)

4
1 Stamkunde
400 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Marianne som favoritt.

Marianne

9 km - Kleppestø

Kjærlig Dyrepass I Deres Hjem

9
1 Stamkunde
300 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Julie som favoritt.

Julie

2 km - Straume

Omsorgsfull Og Snill Dyreelsker

Svarer normalt innen en time
1

Hvorfor velge huspass?

Skal du bort, men har et kjæledyr som foretrekker å bo hjemme? Eller kanskje har du flere forskjellige dyr og det er lite praktisk for deg å organisere for at de skal bo på forskjellige steder. Da kan det være lurt å vurdere å finne en Pawshake-huspasser som kan komme og bo hjemme hos deg i Straume mens du er borte.

Huspass (heretter "House Sitting") er et praktisk og rimelig alternativ når du har flere kjæledyr og også vil at huset ditt skal bli passet på mens du er borte. Mange av våre dyrepassere har veldig rimelige priser på House Sitting fordi de liker å bo og utforske forskjellige lokale nabolag i Straume.

På Pawshake forstår vi at det kan være litt skremmende å stole på en fremmed til å passe på huset ditt, så vi har gjort alt det harde forarbeidet for å sikre at din Pawshake-huspasser er pålitelig og trygg. Alle våre dyrepasser-profiler blir sjekket individuelt av vårt dedikerte team (mennesker, ikke roboter), og noen huspassere har også kopi av sitt rulleblad som de kan vise deg på forespørsel.

Det beste med å booke House Sitting på Pawshake er at du kan slappe av og vite at i tillegg til at dine kjæledyr er dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte som inkluderer blant annet veterinærdekning, blir ditt hjem også ivaretatt og det er bebodd i ditt fravær.

I tillegg til å passe kjæledyrene dine, vil våre huspassere med glede hjelpe deg å hente posten, ta ut søpla og vanne plantene dine. Bare sørg for å snakke om alle krav og ønsker med den valgte huspasser før du booker, slik at alle forventninger er kartlagt og vi unngår misforståelser.

Dyreeiere booker hundepass i Straume på Pawshake. Over 35 dyreeiere i Straume har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.96/5. Alle bookinger betales trygt med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hjem
  2. »
  3. Kjæledyr og hus
  4. »
  5. Straume