Pawshake logo

Kattepass Sandvika

En pålitelig kattepasser besøker katten din hjemme hos deg

Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

calendar badgeKalender oppdatert nylig
200 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Lisa som favoritt.

Lisa

4 km -

Excited to meet you and your cats!

3
Sist aktiv i dag
200 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Anzelika som favoritt.

Anzelika

6 km - Hosle

Kattens Beste Venn

5
Sist kontaktet i dag
245 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Mimozë som favoritt.

Mimozë

6 km - Jar

Animal Lover

11
4 Stamkunder
250 NOK
/dag
Logg inn for å lagre Truls og Stine som favoritt.

Truls og Stine

4 km - Kolsås 

Aktive, erfarne og pålitelig par

7
2 Stamkunder
1

Hvorfor velge kattepass?

Mange katteeiere vet at katter ofte kan være litt sære og foretrekker gjerne å være i sitt eget kjente miljø i stedet for på et ukjent sted. Selv om noen katter kan tilpasse seg hvis de må, kan mange bli stresset av å bli transportert til et nytt sted. Det er her en pålitelig Pawshake-kattepasser i Sandvika kan hjelpe!

Våre kattepassere i Sandvika kan komme hjem til deg og besøke katten din mens du er på ferie eller på jobb. Noen kan til og med bo hjemme hos deg hvis det er nødvendig. Kattepasserne våre er imøtekommende og rimelige, og det er lett å finne et alternativ som vil passe deg. Enten du trenger en kattepasser i et par timer én bestemt dag eller noen som besøker katten(e) din(e) hver dag i en uke, kan kattepassere i Sandvika skreddersy tjenesten sin slik at den passer deg og pusen din.

Mange katter kan være alene hjemme uten problemer, men å ha en kattepasser for tilsyn har mange fordeler. Din valgte Pawshake-kattepasser kan fylle opp vann- og matskål med nytt, ferskt innhold, tømme kattedoen, leke og tilbringe kvalitetstid med katten din. Mye mer personlig enn et kattepensjonat. \n\nHver booking hos Pawshake inkluderer også Pawshakes Kvalitetsløfte som betyr veterinærdekning hvis uhellet er ute, så du har ingenting å bekymre deg for når det gjelder din pelskling!

Dyreeiere booker kattepass i Sandvika på Pawshake. Over 567 dyreeiere i Sandvika har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.97/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Kattepass
  4. »
  5. Sandvika