1. Hjem
  2. »
  3. Kattepass
  4. »
  5. Indre Arna

Kattepass, Indre Arna

En pålitelig kattepasser besøker katten din hjemme hos deg

Tjeneste
Plassering
Datoer
Pris (NOK)
Hvor mange kjæledyr?
Liten hund0-10kg
Medium hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Kjempestor hund+40kg
KattAlle
Små kjæledyrFugl, kanin, marsvin e.l.
Avanserte filtre
Alle bookinger dekkes av Pawshakes Kundeløfte. Ingen skjulte avgifter.
L

1. Ole-Christian

1.4 km
NOK 180
/Dag
18 omtaler
8
Stamkunder

Dyrepasser Til Tjeneste!

Bor med 1 katt
L

1. Ole-Christian

Dyrepasser Til Tjeneste! 1.4 km
(18 omtaler)
8 Stamkunder
Bor med 1 katt
"Både katt, høner og undulater var fornøgde då me kom heim etter ei veke. Kommunikasjonen mellom oss var veldig god medan me var vekke. Me kjem til å ta kontakt med Ole-Christian dersom me treng dyrepass igjen😀"
IDyreeier Hildegunn
NOK 180
/Dag
L

2. Alida

1.4 km
NOK 170
/Dag
3 omtaler

Et Mindre Pass å Tenke På

Sist aktiv 3 dager siden
Bor med 1 katt
L

2. Alida

Et Mindre Pass å Tenke På1.4 km
(3 omtaler)
Sist aktiv 3 dager siden
Bor med 1 katt
"Anbefales! Vi var veldig fornøyde med pass av våre to katter. Hun sendte bilder og oppdatering underveis, og gjorde alt som vi hadde avtalt. Kommer til å booke kattepass fra Alida igjen! :) "
IDyreeier Silje
NOK 170
/Dag

Hvorfor velge kattepass?

Mange katteeiere vet at katter ofte kan være litt sære og foretrekker gjerne å være i sitt eget kjente miljø i stedet for på et ukjent sted. Selv om noen katter kan tilpasse seg hvis de må, kan mange bli stresset av å bli transportert til et nytt sted. Det er her en pålitelig Pawshake-kattepasser i Indre Arna kan hjelpe!

Våre kattepassere i Indre Arna kan komme hjem til deg og besøke katten din mens du er på ferie eller på jobb. Noen kan til og med bo hjemme hos deg hvis det er nødvendig. Kattepasserne våre er imøtekommende og rimelige, og det er lett å finne et alternativ som vil passe deg. Enten du trenger en kattepasser i et par timer én bestemt dag eller noen som besøker katten(e) din(e) hver dag i en uke, kan kattepassere i Indre Arna skreddersy tjenesten sin slik at den passer deg og pusen din.

Mange katter kan være alene hjemme uten problemer, men å ha en kattepasser for tilsyn har mange fordeler. Din valgte Pawshake-kattepasser kan fylle opp vann- og matskål med nytt, ferskt innhold, tømme kattedoen, leke og tilbringe kvalitetstid med katten din. Mye mer personlig enn et kattepensjonat. \n\nHver booking hos Pawshake inkluderer også Pawshakes Kvalitetsløfte som betyr veterinærdekning hvis uhellet er ute, så du har ingenting å bekymre deg for når det gjelder din pelskling!

Dyreeiere booker kattepass i Indre Arna på Pawshake. Over 208 dyreeiere i Indre Arna har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.96/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

Kopirett © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rettigheter reservert. Brukeravtale og Personverns- & Informasjonskapselspolicy.