Pawshake logo

Kattepass Straume

En pålitelig kattepasser besøker katten din hjemme hos deg

Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

null NOK
/dag
Logg inn for å lagre Martin Boge som favoritt.

Martin Boge

5 km - Loddefjord

Dyreven Og Katteelskar!

1
1 Stamkunde
calendar badgeKalender oppdatert nylig
null NOK
/dag
Logg inn for å lagre Solveig som favoritt.

Solveig

6 km - Bergen

Dyreglad Jente Elsker Tur Og Kos

1
1 Stamkunde
null NOK
/dag
Logg inn for å lagre Sara Lisa som favoritt.

Sara Lisa

7 km - Bergen

Hundepass Hos Dyreelsker

3
null NOK
/dag
Logg inn for å lagre Julie som favoritt.

Julie

2 km - Straume

Omsorgsfull Og Snill Dyreelsker

Svarer normalt innen en time
null NOK
/dag
Logg inn for å lagre Patricia som favoritt.

Patricia

2 km - Kolltveit

Kattepass

Bor med 1 katt
1

Hvorfor velge kattepass?

Mange katteeiere vet at katter ofte kan være litt sære og foretrekker gjerne å være i sitt eget kjente miljø i stedet for på et ukjent sted. Selv om noen katter kan tilpasse seg hvis de må, kan mange bli stresset av å bli transportert til et nytt sted. Det er her en pålitelig Pawshake-kattepasser i Straume kan hjelpe!

Våre kattepassere i Straume kan komme hjem til deg og besøke katten din mens du er på ferie eller på jobb. Noen kan til og med bo hjemme hos deg hvis det er nødvendig. Kattepasserne våre er imøtekommende og rimelige, og det er lett å finne et alternativ som vil passe deg. Enten du trenger en kattepasser i et par timer én bestemt dag eller noen som besøker katten(e) din(e) hver dag i en uke, kan kattepassere i Straume skreddersy tjenesten sin slik at den passer deg og pusen din.

Mange katter kan være alene hjemme uten problemer, men å ha en kattepasser for tilsyn har mange fordeler. Din valgte Pawshake-kattepasser kan fylle opp vann- og matskål med nytt, ferskt innhold, tømme kattedoen, leke og tilbringe kvalitetstid med katten din. Mye mer personlig enn et kattepensjonat. \n\nHver booking hos Pawshake inkluderer også Pawshakes Kvalitetsløfte som betyr veterinærdekning hvis uhellet er ute, så du har ingenting å bekymre deg for når det gjelder din pelskling!

Dyreeiere booker kattepass i Straume på Pawshake. Over 79 dyreeiere i Straume har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.97/5. Alle bookinger er trygt betalt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Kattepass
  4. »
  5. Straume