huspassing

Huspassing i ditt nabolag?

Pålitelige dyrepassere tilbyr kjærlig dyrepass hjemme hos deg

  • Kjæledyr er glade for å bli boende hjemme hos seg selv
  • Hjem, hage og postkasse blir også tatt vare på
  • Føl deg trygg på at huset blir passet på.
  • Forsikring og 24/7 kundeservice inkludert

Housesitting

Huspassing hos Pawshake betyr at en dyrepasser bor i ditt hjem og tar vare på kjæledyret/kjæledyrene dine mens du er borte.

Hvorfor huspassing?

Når du er ute og reiser eller i nødsituasjoner: Det finnes mange mulige grunner til at du trenger en huspasser. Først og fremst trenger du noen til å ta vare på kjæledyrene dine mens du reiser, uansett om det er en forretningsreise, et forlenget familiebesøk eller en avslappende ferie. Du behøver kanskje en dyrepasser mens du er på sykehuset, eller må være borte av andre årsaker.

Uansett årsak kan du stole på din hus- og dyrepasser fra Pawshake!

Jo flere, jo bedre: Huspassing er en god løsning for dyreeiere som har mange kjæledyr, sånn at det vil være upraktisk å sende dem bort og for lite med ett eller to besøk pr. dag. Det fungerer også bra for kjæledyr som blir stresset av endringer i miljøet som dyrepass borte medfører, og for dyr som opplever separasjonsangst, slik at de ikke kan være alene mellom besøk heller.

Hvordan fungerer huspassing?

Gratis første møte: Det første skrittet er å søke etter en huspasser i ditt område som passer dine behov og er tilgjengelig. Ta kontakt og avtal et personlig møte slik at dere kan bli kjent med hverandre og avgjøre om dere er en god match.

Betal gjennom Pawshake: Hvis dere kommer godt overens, book og betal trygt via Pawshake.

Gode tips for huspass:

  • I tillegg til å ta vare på kjæledyr, inkluderer huspass vanligvis oppgaver som å vanne plantene og ta inn posten.
  • Pass på å gjøre klare avtaler om hva som forventes av huspasseren og hvorvidt deler av huset skal være utilgjengelig for dem.

Få med deg hvordan det går med huset og kjæledyrene dine: Mens du er borte skal dyrepasseren sende deg tekst- eller bildeoppdateringer via nettsiden eller appen til Pawshake. På den måten trenger du aldri bekymre deg for kjæledyrene dine.

Hvorfor Huspassing via Pawshake?

Pålitelig, kvalitetssjekket og forsikret: På Pawshake kan du finne pålitelige og kvalitetssjekkede dyrepassere i ditt område. Dine kjæledyr er dekket av vår Dyrebeskyttelsesforsikring under oppholdet.

Ingen grunn til dårlig samvittighet: En dedikert huspasser kan være et godt alternativ til å be naboen eller svigermoren din om å overnatte. Mange dyreeiere synes det kan være vanskelig å spørre venner og slektninger om å ta vare på dyrene deres - en Pawshake-dyrepasser vil hjelpe deg med glede!

Pawshake-garantien

  • Lokale dyrepassere
  • Toppforsikret
  • Ro i sjelen

Menneskene fra Pawshake er her for å hjelpe.

Kontakt oss