huspassing

Huspassing i ditt nabolag?

Pålitelige dyrepassere tilbyr kjærlig dyrepass hjemme hos deg

  • Kjæledyr er glade for å bli boende hjemme hos seg selv
  • Hjem, hage og postkasse blir også tatt vare på
  • Føl deg trygg på at huset blir passet på.
  • Forsikring og 24/7 kundeservice inkludert

Housesitting

Huspassing hos Pawshake betyr at en dyrepasser bor i ditt hjem og tar vare på kjæledyret/kjæledyrene dine mens du er borte.

Hvorfor huspassing?

Når du er på reise eller i nødsituasjoner: Det finnes mange mulige grunner til at du behøver en huspasser. For det meste trenger du noen til å ta vare på dyrene dine mens du reiser, uansett om det er en forretningsreise, et forlenget familiebesøk eller en avslappende ferie. Du behøver kanskje en dyrepasser mens du er på sykehuset, eller må være borte av andre årsaker.

Uansett årsak kan du stole på din hus- og dyrepasser fra Pawshake!

Jo flere, jo bedre: Huspassing er en god løsning for dyreeiere som har mange kjæledyr, sånn at det vil være upraktisk å sende dem bort og for lite med ett eller to besøk pr dag. Det fungerer også bra for kjæledyr som blir for stresset av endringer i miljøet som dyrepass borte medfører, men som lider av separasjonsbekymringer, slik at de ikke kan være alene mellom besøk heller.

Hvordan fungerer huspassing?

Gratis første møte: Det første skrittet er å søke etter en huspasser i ditt område som passer dine behov og er tilgjengelig. Ta kontakt og avtale et personlig møte slik at dere kan bli kjent med hverandre og avgjøre om dere er en god match.

Betal gjennom Pawshake: Hvis dere kommer godt overrens, book og betal trygt via Pawshake.

Gode tips for huspass:

  • Ved siden av å ta vare på kjæledyr, inkluderer huspass vanligvis oppgaver som å vanne plantene, ta inn posten og fylle opp kjøleskapet med noen få matvarer før eieren kommer tilbake.
  • Pass på å gjøre klare avtaler om hva som forventes av huspasseren og hvorvidt deler av huset skal være utilgjengelig for dem.

Få med deg hvordan det går med huset og kjæledyrene dine: Mens du er borte vil dyrepasseren sende deg tekst- eller bildeoppdateringer via nettsiden eller appen til Pawshake. På den måten trenger du aldri bekymre deg for kjæledyrene dine.

Hvorfor Huspassing via Pawshake?

Pålitelig, kvalitetssjekket og forsikret: På Pawshake kan du finne pålitelige og kvalitetssjekkede dyrepassere i ditt område. Dine kjæledyr er dekket av vår Dyrebeskyttelse-forsikring under oppholdet.

Ingen grunn til dårlig samvittighet: En dedikert huspasser kan være et godt alternativ til å be naboen eller svigermoren din om å overnatte. Mange dyreeiere synes det er pinlig å spørre venner og slektninger om å ta vare på dyrene deres - en Pawshake-dyrepasser vil hjelpe deg med glede!

Pawshake-garantien

  • Lokale dyrepassere
  • Toppforsikret
  • Ro i sjelen

Menneskene fra Pawshake er her for å hjelpe.

Kontakt oss