1. Hjem
  2. »
  3. Kjæledyr og hus
  4. »
  5. Konnerud

Huspass, Konnerud

En dyrepasser overnatter i ditt hjem og tar vare på ditt kjæledyr

Tjeneste
Plassering
Datoer
Pris (NOK)
Hvor mange kjæledyr?
Liten hund0-10kg
Medium hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Kjempestor hund+40kg
KattAlle
Små kjæledyrFugl, kanin, marsvin e.l.
Avanserte filtre
Alle bookinger dekkes av Pawshakes Kundeløfte. Ingen skjulte avgifter.
Wendy og Jørn Arild

1. Wendy og Jørn Arild

2 km - Drammen

400 NOK

/Natt
17 omtaler
5
Stamkunder

Varm Omsorg, Ansvar, Kos, Lek, Tur

Kalenderen ble oppdatert nyligSist aktiv i går
Wendy og Jørn Arild

1. Wendy og Jørn Arild

Varm Omsorg, Ansvar, Kos, Lek, Tur2 km - Drammen
(17 omtaler)
5 Stamkunder
Kalenderen ble oppdatert nyligSist aktiv i går

400 NOK

/Natt
Jenny

2. Jenny

10 km

400 NOK

/Natt

To dyrepassere til prisen av en

Svarer normalt innen en dag
Jenny

2. Jenny

To dyrepassere til prisen av en10 km
Svarer normalt innen en dag

400 NOK

/Natt

Hvorfor velge huspass?

Skal du bort, men har et kjæledyr som foretrekker å bo hjemme? Eller kanskje har du flere forskjellige dyr og det er lite praktisk for deg å organisere for at de skal bo på forskjellige steder. Da kan det være lurt å vurdere å finne en Pawshake-huspasser som kan komme og bo hjemme hos deg i Konnerud mens du er borte.

Huspass (heretter "House Sitting") er et praktisk og rimelig alternativ når du har flere kjæledyr og også vil at huset ditt skal bli passet på mens du er borte. Mange av våre dyrepassere har veldig rimelige priser på House Sitting fordi de liker å bo og utforske forskjellige lokale nabolag i Konnerud.

På Pawshake forstår vi at det kan være litt skremmende å stole på en fremmed til å passe på huset ditt, så vi har gjort alt det harde forarbeidet for å sikre at din Pawshake-huspasser er pålitelig og trygg. Alle våre dyrepasser-profiler blir sjekket individuelt av vårt dedikerte team (mennesker, ikke roboter), og noen huspassere har også kopi av sitt rulleblad som de kan vise deg på forespørsel.

Det beste med å booke House Sitting på Pawshake er at du kan slappe av og vite at i tillegg til at dine kjæledyr er dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte som inkluderer blant annet veterinærdekning, blir ditt hjem også ivaretatt og det er bebodd i ditt fravær.

I tillegg til å passe kjæledyrene dine, vil våre huspassere med glede hjelpe deg å hente posten, ta ut søpla og vanne plantene dine. Bare sørg for å snakke om alle krav og ønsker med den valgte huspasser før du booker, slik at alle forventninger er kartlagt og vi unngår misforståelser.

Dyreeiere booker hundepass i Konnerud på Pawshake. Over 44 dyreeiere i Konnerud har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.96/5. Alle bookinger betales trygt med Visa, Mastercard, American Express

Kopirett © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rettigheter reservert. Brukeravtale og Personverns- & Informasjonskapselspolicy.