Hva bør du skrive på din dyrepasser-profil?

Author picture Marte

Din dyrepasser-profil er i rett og slett ditt dyrepasser-visittkort. Din jobbsøknad. Så... Du har lastet opp noen fine bilder, du har en kreativ profiltittel, listet opp tjenestene og satt prisene dine. Men nå kommer den viktige profilbeskrivelsen. Hva skal du skrive? Hva kan du legge vekt på for å få forespørsler fra dyreeiere?  

Din profiltekst gir viktig informasjon for dyreeiere; hvem du er, hva du kan gjøre og hva du har å tilby. Ikke glem, dyreeiere som leter etter en dyrepasser vet absolutt ingenting om deg. De ser nøye på profilen til en komplett fremmed; dermed er alt nytt! Så presenter deg selv som du ville gjort i virkeligheten.

Personlig introduksjon

Naturligvis trenger du ikke å avsløre din mest private informasjon på profilen din. Men ikke glem at Pawshake handler om tillit. Så presenter deg selv og avslør det grunnleggende: hvem du er, hva du gjør, og hvem du bor med osv. En kort personlig beskrivelse gir et godt førsteinntrykk og holder potensielle dyreeiere interessert i din profil.

Din motivasjon

Dyreiere vil vite hva som driver deg. Hvorfor bestemte du deg for å bli en dyrepasser? Er det fordi du elsker å være rundt kjæledyr? Liker du å hjelpe naboene dine og har du kanskje litt fritid som du vil bruke til noe nyttig? Eller leter du etter en lekekamerat til ditt eget kjære kjæledyr? Selv om du bare vil tjene litt ekstra lommepenger, vil dyreeiere vite hvorfor du startet med dyrepassing i utgangspunktet. Du elsker dyr, det sier seg selv. Men det er alle på Pawshake. Så, hvor stammer din kjærlighet til dyr fra? Vær så spesifikk som mulig.

Kunnskap og erfaring

Fortell så mye som mulig hvilken spesiell erfaring du har når det kommer til kjæledyr. Har du egne kjæledyr? Hvilken kjæledyrserfaring, hvis du har noen, har du? Kanskje har du tilegnet deg spesifikk kunnskap om bestemte atferdsproblemer hos katter eller hunder, eller kanskje førstehjelp for dyr? Har du tatt relevante kurs eller lest noen nyttige bøker? Forklar nøyaktig hva du vet og hva du kan gjøre når det gjelder kjæledyrspleie.

Dyrepasser-tjenester

Dine tjenester og priser er oppført øverst på profilen din. Men dyreeiere vil vite nøyaktig hva disse tjenestene innebærer. Så tenk på følgende:

  • Hjemmebesøk: Hva gjør du under et hjemmebesøk og hvor lang tid tar det? Betaler du maten til dyrene du passer selv? (PS. Dette er ikke et krav) Rengjør du kattedoene eller sengene til dyrene? Hva mer tilbyr du? Les mer om hjemmebesøk her.
  • Hundelufting: Henter du og leverer hunden(e) hos eier? Hvor tar du gjesten med på tur? Lufter du hunden(e) med eller uten bånd? Har du bil? Les mer om hundelufting her.
  • Hundedagpass: Hva innebærer en typisk dag? Hva gjør du for å underholde kjæledyrene? Har du flere dyr hjemme? Les mer om hundedagpass her.
  • Hundeovernatting: Hva er hussreglene der du bor? Hvor skal hunden sove? Hva må hundeiere ta med seg? Les mer om hundeovernatting her.
  • Huspass:Ddette innebærer å bo i eiers hus. Hvordan forholder du deg til sikkerhet og tillit? Tilbyr du utelukkende dyrepass under huspassingen eller kan du også utføre små husholdningsoppgaver som vanning av planter og henting av posten? Les mer om huspass her.

Gi dyreeiere et fargerikt inntrykk av hva de kan forvente av deg. Dette gjør det å sende deg en meldingsforespørsel, eller kanskje til og med gjøre en direkte booking, betydelig mindre skremmende.

Når du endelig har lykkes med å skape god profiltekst, legg til noen fine og engasjerende bilder til galleriet ditt. Pass på at disse bildene samsvarer med profilteksten din. Hvis du for eksempel snakker om din erfaring med kaniner, så sørg for at bildene dine viser hvor komfortabel du er med kaniner. Katteelskere bør også legge til bilder av seg selv, omgitt av sine kattekamerater, mens erfarne hundepassere vil gjøre det lurt i å ta med bilder av seg selv med hunder på feks populære hundesteder i nærområdet.