hundepass hjemme

Hundepass hjemme i ditt nabolag?

La hunden din bo hos en ekte familie mens du er borte

 • Et hjemmemiljø uten bur
 • Pålitelige, kontrollerte og forsikrede vertsfamilier
 • Føl deg trygg gjennom daglige bildeoppdateringer
 • Personlig oppmerksomhet og mosjon
 • Redusert risiko for å få en kennelsykdom
 • Gratis kos inkludert!

Hundepass

Dyrepass hjemme på Pawshake betyr at valpen din bor hos en vertsfamilie i en bestemt periode mens du er borte. Vertsfamilien mater, går tur med og tar vare på din pelskledde venn akkurat like kjærlig som du ville gjort.

En god følelse: I motsetning til hos en kennel vil ikke hunden din bli låst inne i et bur. De vil ha et annet hjem og midlertidig være en del av vertsfamilien.

Hvorfor hundepass hjemme?

Når du er på reise eller i nødsituasjoner: Det finnes mange mulige grunner til at du ønsker at noen skal ta vare på hunden din. For det meste trenger du noen til å ta vare på hunden din mens du reiser, uansett om det er en forretningsreise, et forlenget familiebesøk eller en avslappende ferie.

Andre årasker kan være at du må være på sykehuset, eller at du får arbeid utført i hjemmet ditt som uroer hunden din. Uansett årsak kan du stole på din dyrepasser fra Pawshake!

Hunden din vil takke deg for deg: I motsetning til en kennel kan du velge den perfekte matcen for hunden din. Ønsker han en lekekamerat, men ikke å bli overveldet av dusinvis med hunder som kommer og går hos en kennel? Velg en vertsfamilie som har en sosial hund. Går ikke hunden din overrens med andre hunder? Du kan finne en vertsfamilie som ikke har en egen hund.

Spesielle behov? Ikke noe problem! Dyrepass hjemme tilbyr et kjærlig, morsomt og trygt miljø hvor alle behovene til din pelskledte venn tas med i beregningen. Den rette hundepasseren er det beste valget for enhver hund, selv de med spesielle behov.

Hvordan fungerer hundepass hjemme?

Gratis første møte: Det første trinnet er å søke etter en vert i ditt område som passer dine behov og er tilgjengelig. Kontakt dem og arranger en Møt & Hils slik at du dere kan bli kjent med hverandre og introdusere vertsfamiliens eventuelle hunder trygt til din hund. Du kan til og med gjøre et kort prøveopphold.

Betal gjennom Pawshake: Hvis dere kommer godt overrens, book og betal trygt via Pawshake. Pass på å gjøre konkrete avtaler om alt som er viktig for deg eller hunden din.

Gode tips for hundepass:

 • Når du leverer din pelskledte venn bør du ta med alt han vil trenge for oppholdet, som sengen, mat, bånd, leker og medisin dersom det trengs.
 • Fortell verten om kommandoene hunden din kan.
 • Husk å gi verten et kontaktnummer for nødtilfeller og detaljene til veterinæren til hunden din, bare i tilfelle.

Få med deg hva Fido gjør: Mens hunden din er hos verten vil du motta daglige tekst- og/eller bildeoppdateringer via nettsiden slik at du ikke trenger bekymre deg for dem.

Hvorfor Hundepass hjemme via Pawshake?

Pålitelig, kontrollert og forsikret: Hos Pawshake kan du finne pålitelige og kontrollerte hundepassere i ditt område. Hunden din er dekket av vår Dyrebeskyttelse-forsikring i løpet av hundepasstjenesten.

Ingen grunn til å ha dårlig samvittighet: En dedikert dyrepasser kan være et godt alternativ til å be en venn eller slektning passe hunden, siden mange hundeeiere synes det er pinlig å spørre dem om å gjøre det.

Pawshake-garantien

 • Lokale dyrepassere
 • Toppforsikret
 • Ro i sjelen

Vi elsker å se bilder av medlemmene våre. Del dine bilder og historier så vil vi kanskje framheve deg på denne siden.

Paws-veggen

Menneskene fra Pawshake er her for å hjelpe.

Kontakt oss