hundepass hjemme

Hundepass hjemme i ditt nabolag?

La hunden din få bo hos pålitelige og trygge hundepassere i ditt nærområdet som tilbyr hundeovernatting. Våre hundepassere har god erfaring med hunder, mange også med valper, og du vil oppleve dem som svært engasjerte og dedikerte. Vi i Pawshake godkjenner alle dyrepasser-profiler manuelt og kun de beste passerne får tilby sine tjenester gjennom oss!

 • Et hjemmemiljø uten bur
 • Pålitelige, kontrollerte og forsikrede vertsfamilier
 • Føl deg trygg gjennom daglige bildeoppdateringer
 • Personlig oppmerksomhet og mosjon
 • Redusert risiko for å få en kennelsykdom
 • Gratis kos inkludert!

Hundepass

Hundeovernatting via Pawshake betyr at hunden din bor hos en hundepasser i en bestemt periode mens du er borte. Hundepasseren mater, går tur med og tar vare på din pelskledde venn akkurat like kjærlig som du ville gjort.

En god følelse: I motsetning til en kennel vil ikke hunden din bli låst inne i et bur. Den vil ha et hjem og midlertidig være en del av en familie.

Hvorfor hundepass hjemme?

Når du er ute og reiser eller i nødsituasjoner: Det finnes mange mulige grunner til at du ønsker at noen skal ta vare på hunden din. Først og fremst trenger du noen til å ta vare på hunden din mens du reiser, uansett om det er en forretningsreise, et forlenget familiebesøk eller en avslappende ferie.

Andre årsaker kan være at du må på sykehuset, eller at du får arbeid utført i hjemmet ditt som stresser hunden din. Uansett årsak kan du stole på din dyrepasser fra Pawshake!

Hunden din vil takke deg: I motsetning til en kennel kan du velge den perfekte matchen for hunden din. Ønsker han en lekekamerat, men ikke bli overveldet av flere titalls hunder som kommer og går hos en kennel? Velg en familie som har en sosial hund. Går ikke hunden din overens med andre hunder? Da kan du finne en familie som ikke har en egen hund.

Spesielle behov? Ikke noe problem! Hundeovernatting gir et kjærlig, morsomt og trygt miljø hvor alle behovene til din pelskledde venn ivaretas. Den rette hundepasseren er det beste valget for enhver hund, selv de med spesielle behov.

Hvordan fungerer hundepass hjemme?

Gratis første møte: Det første steget er å søke etter en hundepasser i ditt nærområde som passer dine behov og er tilgjengelig. Ta kontakt og avtal et første møte slik at dere kan bli kjent med hverandre og introdusere passerens eventuelle hund(er) for din egen hund. Du kan til og med avtale et kort prøveopphold.

Betal gjennom Pawshake: Hvis dere kommer godt overens, book og betal trygt via Pawshake. Pass på å gjøre konkrete avtaler om alt som er viktig for deg eller hunden din.

Gode tips for hundepass:

 • Når du leverer din pelskledde venn bør du ta med alt den vil trenge til oppholdet, som seng, mat, bånd, leker og medisin dersom det trengs.
 • Fortell passer om kommandoene hunden din kan.
 • Husk å gi verten et kontaktnummer for nødstilfeller og detaljene til veterinæren du bruker.

Få med deg hva hunden din gjør: Mens hunden din er hos passer kan du motta daglige tekst- og/eller bildeoppdateringer via nettsiden slik at du ikke trenger bekymre deg.

Hvorfor Hundepass hjemme via Pawshake?

Pålitelig, trygg og forsikret: Hos Pawshake kan du finne pålitelige og trygge hundepassere i ditt område. Hunden din er dekket av vår Dyreforsikring under hele passeperioden.

Ingen grunn til å ha dårlig samvittighet: En dedikert dyrepasser kan være et godt alternativ til det å be en venn eller slektning passe hunden din.

Pawshake-garantien

 • Lokale dyrepassere
 • Toppforsikret
 • Ro i sjelen

Vi elsker å se bilder av medlemmene våre. Del dine bilder og historier så vil vi kanskje framheve deg på denne siden.

Paws-veggen

Menneskene fra Pawshake er her for å hjelpe.

Kontakt oss