Julegave til hunden?

Julegave til hunden?

Julegave til hunden?

13/12/2017

Som hundeeier kjenner du hunden din bedre enn alle andre! Liker hunden din å være utendørs i all slags vær? Liker den å leke med andre hunder, svømme i all slags vann dere møter på turer eller rulle seg i gjørme? Hvordan pels har hunden din, og trenger den pelsen noen form for behandling i møte med sol eller snø?

            Husk at det beste hunden din vet er å bare være med deg, og få ta del all kosen som følger med jula. En hund som får hilse på alle og motta kos er en lykkelig hund. Men er dere mange under samme tak så er det greit å ta hensyn til at hunden også skal få muligheten til å slappe av på et sted den får være i ro. Det kan være mye på en gang for hunden, og mye god mat og pakker er utenfor rutinene til enhver firbent venn. Et tips fra oss når det kommer til å gi hunden gaver, er at hunden får åpne gaven sin på julemorgenen når det er rolig i huset. På den måten får hunden full glede av det den åpner, og den blir ikke overvelmet av oppmerksomhet når huset er fullt.

  • Klær og utstyr for all slags vær. Hvordan er klimaet hos deg i juletiden? Vil hunden din få det bedre ute på tur med et varmt dekken, regndekken eller sko med gummisåle? Kjøp utstyr hunden din uansett bør ha og gi det i julegav
  • Leker med juletema! På nettsider kan du sitte hjemme i godstolen og finne flotte leker til hunden din. Doggiebag har gratis frakt på sine varer i hele desember, og tilbyr leker med juletema for hunder i alle størrelser.
  • Refleksutstyr. Norge har mange mørke timer i døgnet på vinterhalvåret, og uten refleks synes man ikke langs veien. Dette gjelder også for hunden din! Husk at hunden din er usynlig uten refleks selv om du selv har på deg en refleksvest, i tillegg til at den kan befinne seg flere meter unna deg selv om den er i bånd.   
  • Lag selvlagde godbiter.  Bruk fantasien din og lag godbiter av naturlige råvarer. Frys ned en ukrydret kjøttpølse som du pakker inn rett før den gis. Tørket kjøtt (av foretrukket variant) som du lager på lav varme i ovnen for hunden din.
  • Aktivitetsleker. Disse er perfekte for å stimulere hunden din, og de er gull verdt på dager med dårlig vær. I tillegg blir hunden din dyktigere til å løse problemer, og om du har en villbasse når godbitene kommer frem så tvinges den til å roe ned for å løse aktiviteten

  •  Julestrømpe for å komme i julestemning. Hos DoggieBag kan du kjøpe og sette sammen en julestrømpe til hunden din med de produktene du ønsker å få med. Perfekt for deg som kjenner hunden din best. Liker den leker som piper? Da velger du så mange pipeleker du måtte ønske. Her kan du i ro og mak sitte hjemme og bestille en spesialtilpasset pakke til din hund.
  •  Du kan selvfølgelig også planlegge aktiviteter som turer i hundeparken og stranden – men det bør hunden din få uavhengig av om det er jul eller ikke!

 

 

Vi håper dette ga deg noen gode idéer til hva å gi hunden din til jul.