Dyrepass: Hvor mye koster det og hva bør ligge bak prisene?

Dyrepass: Hvor mye koster det og hva bør ligge bak prisene?

29/04/2018

Dyrepasserne hos Pawshake er alle dedikerte dyreelskere som tilbyr pass fordi de virkelig liker det og fordi de har stor kjærlighet for dyr. Å bruke Pawshake er helt gratis både for dyrepassere og dyreeiere, men å faktisk booke en passer koster selvsagt litt. Hver enkelt dyrepasser setter sine egne priser for sine tjenester. Det er ingen skjulte kostnader, som dyreeier betaler du kun for den bestemte tjenesten og du betaler den prisen som står. Men hva er rimelige dyrepasser-priser? Hvilken sum bør du ta for tjenestene dine og hva er en rettmessig pris å betale for dyrepass? Vi forteller deg hva du bør tenke på:

Erfaring og popularitet

Hvis du nettopp har begynt å jobbe som dyrepasser, er det lurt å ikke sette prisen altfor høyt. Spesielt hvis du heller ikke har fått noen vurderinger fra dyreeiere enda. Legg merke til prisnivået til passere i nærområdet ditt for å se hvor "konkurrentene" dine legger seg, og sett prisene dine litt lavere enn passere med mer erfaring enn deg. Når du begynner å få noen bookinger og dermed litt erfaring kan du øke prisene dine litt etter litt.

Det er verdt å merke seg at vi i Pawshake har satt en grense for hvor lave prisene kan være. Dette gjør vi fordi vi har høye forventninger og krav til dyrepasserne våre og ønsker at de får en rettmessig kompensasjon for dette.

Populære passere som får mange bookingsforespørsler vil kanskje be om en høyere pris fordi de har begrenset tid og kapasitet. Pawhake-passere tilbyr personlig kvalitetspass hvor de for eksempel kun tar inn to eller tre dyr samtidig. De kan ikke, som en stor kennel eller hundehotell, ta inn 10 eller 20 hunder samtidig. Det er grunnen til at prisen for hundepass hjemme hos dyrepasser ikke nødvendigvis er billigere enn en kennel.

Les mer om den perfekte dyrepasser-profilen her

Kunnskap og spesielle egenskaper

Dyrepassere hos Pawshake er generelt sett "vanlige" dyreelskere, men noen av våre medlemmer har ekstra kunnskap om noe eller spesielle egenskaper som kan komme til nytte. Du kan finne veterinærer, dyrepleiere, hundeatferdseksperter, frivillige hos dyreorganisasjoner, profesjonelle oppdrettere osv. Dette er perfekt hvis du ser etter en dyrepasser som kan gi litt ekstra når det kommer til omsorg og hjelp - for eksempel hvis du har en veldig energisk hund som trenger en passer som kan mye om hunders atferd, eller hvis du har en usikker katt som trenger en rolig tilnærming. Spesielle egenskaper eller kunnskap som dette kan kunne koste litt mer.

Hundepass-priser

Reiseutgifter og annet

Prisene på dyrepasserens profil er "all inclusive", det er ingen skjulte kostnader som legges til i ettertid. Som dyrepasser bør du tenke på reiseutgifter og andre utgifter som kan tilkomme når du setter en pris for tjenestene dine. Med noen dyrepass vil du kanskje måtte bruke mer tid, penger og energi enn ved andre. Hold deg til et gjennomsnitt du anser som rimelig og prøv å ikke endre prisene dine for mye fram og tilbake. Ærlighet og tillit er utrolig viktig for dyreeiere og de ser etter først og fremst etter kvalitet, men også etter overkommelige priser før de booker.

Betaling og betalingsmetoder

Hvis du har funnet den perfekte dyrepasseren, kan du booke og betale gjennom vår nettside eller vår gratis app for både Android og Iphone. Når du gjør det vil både du og dyrepasseren kunne benytte dere av vår kundeservice som er tilgjengelig 24/7. I tillegg er ditt kjæledyr dekket av vår Premium Forsikring, og du kan gi passeren en vurdering av jobben i etterkant. Du kan enkelt betale via PayPal eller med vanlig bankkort. Når betalingen er gjort, beholder vi pengene trygt hos oss før dyrepasseren blir betalt etter passeperioden er over. På den måten kan du være sikker på at jobben blir gjort før passeren får betalt. 

Når du setter prisene dine som dyrepasser er det viktig å ta med Pawshake-bidraget på 19%. For eksempel, hvis du vil tjene 150,- for hundelufting må du sette prisen din til 190,- pr tur slik at du vil få utbetalt rundt 150,-. Vi bruker disse 19% til å rekruttere nye medlemmer, utvikle og forbedre nettsiden og app'en, for kundeservice og forsikringen. Å bruke Pawshake er ellers helt gratis. Du betaler ingen "medlemskapspris" og kan slette kontoen din når som helst.

Tips: Har du allerede en Pawshake-profil? Dobbeltsjekk nå om prisene dine samsvarer med det du tilbyr. Ligger du litt for lavt eller litt for høyt? Du kan endre prisene dine når du vil.

-> Become a pet sitter

or

-> Find a pet sitter