Den ideelle dyrepasser-profilen

Den ideelle dyrepasser-profilen

Den ideelle dyrepasser-profilen

30/03/2018

Finn den beste dyrepasseren i ditt område - kjapt og enkelt!

Uansett om du er på utkikk etter en hundelufter eller noen som kan passe dyret ditt på dagtid, er det viktig å velge en dyrepasser som passer din situasjon best. Men hva skal man se etter for å finne den perfekte dyrepasseren? Hvordan kan man være sikker på at man finner den beste for jobben? Det er flere ting som er viktige å se etter når du vurderer en dyrepasser-profil. Vi har laget en liste for deg. Vil du kanskje bli en dyrepasser selv? Sørg for at din profil også oppfyller disse kriteriene!

Det er 5 ting du bør se etter:

1) Fine og relevante bilder

Et bilde sier mer enn tusen ord. Pene, godt belyste kvalitetsbilder gir et flott inntrykk og viser raskt hvem du har med å gjøre.

Alt starter med et tydelig profilbilde. Et bra profilbilde viser dyrepasserens ansikt uten solbriller, filter eller andre forstyrrende elementer. Førsteinntrykket du får av en person er veldig viktig og noe så enkelt som et bra profilbilde kan gjøre all verdens forskjell.

En god dyrepasser viser også hvem han eller hun er ved å presentere et flott bildegalleri på profilen sin. Disse bildene kan være bilder av dyrepasseren som håndterer dyr eller går tur med hunder. Galleribildene kan også vise hvor ditt kjæledyr eventuelt kommer til å tilbringe tiden sin om vedkommende passer ditt dyr. Dyrepassere som tilbyr "hundebarnehage", "hundepass/dyrepass hjemme" eller "hundelufting" viser kanskje bilder av boligen eller hagen sin, eller parken i nærheten. Kort fortalt: Et bra bildegalleri gir deg en tydelig oppfatning av hva du kan forvente av din dyrepasser.

2) Dette er meg!

En detaljert beskrivelse i profilen forteller deg hvem dyrepasseren er og hvorfor vedkommende valgte å starte som dyrepasser i første omgang. Hvor kommer kjærligheten for dyr fra? Hvordan er personligheten til dyrepasseren? Hvordan bor han eller hun? Hvis du ser etter den perfekte hundepasseren er det viktig at de viktigste spørsmålene blir besvart allerede i beskrivelsen dyrepasseren har på profilen sin. For eksempel om deres erfaringer: Hva slags erfaring har vedkommende når det kommer til dyrepass? Har han eller hun dyr selv? Har passeren tatt noen kurs, lest relevante bøker eller kanskje vært frivillig i dyrevern?

Det er selvsagt plass til masse andre artige ting i beskrivelsen også som jobb, hobbyer og andre personlige ting. Du ser jo etter en passer som du har god kjemi med så det personlige aspektet er også veldig viktig!

hund og tyggelekeIkke glem å ta med din hunds favorittleke!

3) En beskrivelse av tjenestene

På toppen av hver profil vil du alltid se hvilke tjenester dyrepasseren tilbyr. For eksempel hundebarnehage, dyrepass hjemme hos passer, hjemmebesøk (som oftest brukt for katter eller burdyr) eller hundelufting. Du vil også se prisene der. Men hvordan disse tjenestene utfolder seg i praksis utover det generelle kan variere fra passer til passer. Sjekk om du kan se dette allerede i beskrivelsen; hvor lenge blir vedkommende hos kjæledyret ditt i snitt ved hvert hjemmebesøk? Hvor ofte og ikke minst hvor tenker passeren å ta hunden din med ut på tur? Er små tjenester som for eksempel vanning av blomster eller ta inn posten inkludert i prisen?

Mange dyrepassere vil også si noe om hva slags kjæledyr de aksepterer. Kun små hunder for eksempel, eller kun dyr som er vaksinert og har chip. Noen dyrepassere har masse erfaring med engstlige og aggressive dyr, mens andre ser etter litt "enklere" dyr å håndtere. Så se etter en person som ikke bare passer din personlighet, men også dyret ditt!

4) Praktisk informasjon

Mange praktiske aspekter dukker opp når man skal booke en dyrepasser. Tenk gjennom overlevering av eventuelle nøkler, overlevering av dyret (skal det hentes av passer eller skal du selv levere?), husk ting som mat, leker, tepper, kontaktinformasjon til veterinær osv. En god profil vil gjerne kunne besvare flere av disse tingene allerede i beskrivelsen.

Du finner også avbestillingspolicy'en til dyrepasseren ferdig utfylt på profilen. Hva passeren har valgt her sier hva du kan forvente av refusjon ved en eventuell avbestilling. De fleste dyrepassere har "Fleksibel" avbestillingspolicy, hvilket betyr at du kan avbestille bookingen inntil 5 dager før start med full refusjon.

Sist, men ikke minst: En god dyrepasser oppdaterer kalenderen sin jevnlig. Så sjekk om personen er tilgjengelig for ønsket periode før du går videre.

5) Utmerket kommunikasjon

Uansett hvor bra en dyrepassers profil fremstår vil du bli best kjent ved å faktisk møtes. Tydelig kommunikasjon er kritisk for en dyrepasser-tjeneste. Det utrolig viktig at dyrepasseren kan å kommunisere kjapt og effektivt i tilfelle ulykker skulle oppstå, men også når dere skal avtale overlevering av dyret og av nøkler.

Så bruk tid på å bli kjent. Gjennom Pawshake gjøres dette helt gratis og uten forpliktelser via "Kontakt"-knappen. Du ser gjennomsnittlig svartid til dyrepasseren på vedkommendes profil. Gode passere svarer kjapt og utfyllende på meldingene dine.

Uansett hva du ser etter for ditt kjæledyr; ro i kropp og sjel er det absolutt viktigste. Har både du og ditt kjæledyr bra kjemi med passeren? Perfekt! Da har du en god match! Har du dine tvil av ulike grunner, ikke få dårlig samvittighet av å trekke tilbake forespørselen din. Dyret ditt fortjener kun det beste!

Vil du finne en dyrepasser med en gang? Klikk her!