1. Hjem
  2. »
  3. Hundepass
  4. »
  5. Tranby

Hundepass, Tranby

Overnatting hjemme hos dyrepasser

Tjeneste
Plassering
Datoer
Pris (NOK)
Hvor mange kjæledyr?
Liten hund0-10kg
Medium hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Kjempestor hund+40kg
KattAlle
Små kjæledyrFugl, kanin, marsvin e.l.
Avanserte filtre
Alle bookinger dekkes av Pawshakes Kundeløfte. Ingen skjulte avgifter.
A

1. Aleksandra

14 km
kr 400
/Natt
6 omtaler
1
Stamkunde

I will take care of your pet while are you away 🥰

Sist aktiv 5 dager siden
Svarer normalt innen en time
A

1. Aleksandra

I will take care of your pet while are you away 🥰14 km
(6 omtaler)
1 Stamkunde
Sist aktiv 5 dager siden
Svarer normalt innen en time
"Aleksandra er en topp dyrepasser og kan anbefales på det sterkeste! Hun er pålitelig, høflig og pliktoppfyllende, og tar oppgaven som dyrepasser seriøst. Hun er oppriktig glad i dyr, og man kan føle seg helt trygg når man overlater sitt kjæledyr til henne! Vår hund var hos henne i 15 dager, og det var tydelig at han hadde hatt det godt under oppholdet, noe vi også så underveis siden vi fikk bilder og ble oppdatert daglig. Hun er vårt førstevalg for fremtidig dyrepass!"
TDyreeier Toril
kr 400
/Natt
O

2. Osmara

19.7 km
kr 290
/Natt

Pålitelig og glad dyrepasser.

Sist aktiv 11 dager siden
O

2. Osmara

Pålitelig og glad dyrepasser.19.7 km
Sist aktiv 11 dager siden
kr 290
/Natt
A

3. Agata

9.2 km
kr 350
/Natt
Ny dyrepasser

Caring, patient, loving animals. Love to cuddle and walking

Sist aktiv 2 dager siden
A

3. Agata

Ny dyrepasser
Caring, patient, loving animals. Love to cuddle and walking9.2 km
Sist aktiv 2 dager siden
kr 350
/Natt
J

4. Joachim

8.7 km - Drammen
kr 200
/Natt

Katte og hundepass i Drammen

Kalenderen ble oppdatert nylig
Sist aktiv 5 dager siden
J

4. Joachim

Katte og hundepass i Drammen 8.7 km - Drammen
Kalenderen ble oppdatert nylig
Sist aktiv 5 dager siden
kr 200
/Natt
E

5. Elif

17 km
kr 500
/Natt

Can't wait to meet your pets!

Sist kontaktet 13 dager siden
Sist aktiv 12 dager siden
E

5. Elif

Can't wait to meet your pets!17 km
Sist kontaktet 13 dager siden
Sist aktiv 12 dager siden
kr 500
/Natt

Hvorfor hundeovernatting?

Hos Pawshake er vi alle hundeelskere. Vi forstår hvor stressende det kan være å måtte tenke på hvor hunden din skal bo når du må bort. Hundehotell eller hundekenneler er kanskje ikke alltid et passende alternativ, da de ofte kan være lokalisert langt fra der du bor, de er ofte overfylte og klarer ikke nødvendigvis å håndtere din hunds individuelle behov.

Heldigvis gjør Pawshake prosessen med å finne en lokal dyrepasser i Tranby enkelt og stressfritt. Våre dyrepassere går alle gjennom en streng godkjennelsesprosess, og når de tilbyr hundepass i eget hjem, må de også vise bilder av hjemmet sitt på profilen sin slik at du \kan se hvor hunden din vil bo hvis du velger akkurat den dyrepasseren. Hver dyrepasser blir vurdert av vårt team (mennesker, ikke roboter) og når de har hatt bookinger vil de kunne få omtaler fra andre dyreeiere på sine profiler som viser ekte eiere sine opplevelser. Viktigst av alt: Du kan stole på at de vil elske hunden din like mye som det du gjør.

Fordelene med å bruke en Pawshake-dyrepasser er at hunden din vil bo i et miljø som ligner det du gir den hjemme og den vil få masse kos og oppmerksomhet. På toppen av det hele er dyreepasserne i Tranby veldig fleksible og vil med glede følge alle rutiner, spesielle instruksjoner eller krav hunden din måtte ha. Dette er svært viktig siden noen hunder kan bli urolige av å bo hos fremmede for første gang, så å ha en rutine og et kjent miljø (som et annet hjem i Tranby) vil kunne gjøre opplevelsen veldig positiv for dem.

Hvis hunden din er en sofapotet og foretrekker å være inne hele dagen, vil dyrepasseren med glede tilby masse kos og oppmerksomhet innendørs. Hvis hunden din er mer aktiv og foretrekker å gå på daglige turer og feks jage en ball, kan dyrepasseren din ordne det også! Tenk på hundepass med en Pawshake-dyrepasser som en sjanse for hunden din til å ha sin egen ferie.

Pawshake-dyrepassere tar en lavere pris enn f.eks kenneler, og prisen inkluderer daglige bildeoppdateringer og selvsagt ubegrenset med kos og lek. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for en høy pris eller å måtte betale ekstra for dette. Dette gjør hundepass på Pawshake til et rimelig alternativ til tradisjonelle hundepensjonat eller -kenneler der du kan belastes ekstra for hver forespørsel.

I tillegg kan du dra på ferie helt uten bekymring, da alle bookinger på Pawshake er dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte, som inkluderer eventuell dekning veterinær under bookingen, 24-timers kundesupport-team og mye mer. Dette gir deg og dyrepasser genuin trygghet under hele bookingen.

Våre dyrepassere kommer fra mangfoldige bakgrunner og mange er fagpersoner i dyrepleiebransjen. Vi har dyrepassere som er veterinærer eller sykepleiere, og hundetrenere og frivillige i dyrevernsorganisasjoner. Med et så bredt spekter av ferdigheter, er du sikker på å møte en dyrepasser som vil dekke din hunds behov.

Har du også kanskje en forkjærlighet for dyr og nok plass til å ta i mot et kjæledyr? Hvorfor ikke vurdere å bli dyrepasser hos Pawshake i Tranby du også? Vi tilbyr 24-timers kundesupport, veterinærdekning og fleksibilitet. Du velger selv når og hvor ofte du vil tilby hundepass. Søknadsprosessen er enkel, og vi leter alltid etter nye dyrepassere i Tranby. Vi håper å kunne ønske deg velkommen, som dyrepasser, dyreeier eller begge deler!

Dyreeiere booker hundepass i Tranby på Pawshake. Over 107 dyreeiere i Tranby har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.97/5. Alle bookinger betales trygt med Visa, Mastercard, American Express.

Kopirett © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rettigheter reservert. Brukeravtale og Personverns- & Informasjonskapselspolicy.