Pawshake logo

Hundepass Tranby

Overnatting hjemme hos dyrepasser

location
Hundepass
closedContainer
Startdato
Sluttdato
Kjæledyr
closedContainer
Avansert filter
closedContainer
Jeg ser etter
Hundepass
closedContainer
Nær
location
Datoer
Startdato
Sluttdato
Kjæledyr
Kjæledyr
closedContainer
Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

400 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Eva som favoritt.

Eva

11 km - Røyken

Trygge Forhold Venter!

3
1 Stamkunde
Dyreeier Katerina:Pga. utenlandsreise måtte vi ha hundepass til vår 2 år gamle Alaska husky tispe Bina. Vi har sjekket flere steder, men v ...
Les mer
calendar badgeKalender oppdatert nylig
400 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Wendy og Jørn Arild som favoritt.

Wendy og Jørn Arild

12 km - Drammen

Varm Omsorg, Ansvar, Kos, Lek, Tur

17
5 Stamkunder
Dyreeier Julia:Cæsar hadde et par kjempefine dager hos Wendy og Jørn Arild. Erfarne hundepassere og generelt kjempekoselige folk :) Vi ...
Les mer
400 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Truls og Stine som favoritt.

Truls og Stine

18 km - Kolsås 

Aktive, erfarne og pålitelig par

7
2 Stamkunder
Dyreeier Mie:Rett og slett verdens beste hundepassere!!!!!!! Trenger ikke utdypes noe mer.. 10/10! ...
Les mer
420 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Cathrine som favoritt.

Cathrine

16 km - Sandvika

Aktiv Hundepass

3
1 Stamkunde
Jeg heter Cathrine. Er 31 år og bor i Bærum. Jeg har en vorsteh som er snart 4 år. Vi bor sammen i en leilighet med hage ...
Les mer
700 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Hilde som favoritt.

Hilde

17 km -

Dyreglad person klar til tjeneste 🐾👩‍🏭

1
Sist aktiv i dag
Hei! Jeg er en 33 år gammel kvinne bosatt på Bjerke med samboer og to katter. For tiden jobber jeg fulltid i sentrum, ...
Les mer
400 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Karoline som favoritt.

Karoline

18 km -

Lange turer og koselig innemiljø 🐶🥰

Bor med 1 hund
Hei! Jeg vil gjerne være hundepasser fordi jeg digger å ha med meg en kompis eller to til Terra når vi er ute å går. Je ...
Les mer
1

Pawshake tilbyr også hundepass i

Hvorfor hundeovernatting?

Hos Pawshake er vi alle hundeelskere. Vi forstår hvor stressende det kan være å måtte tenke på hvor hunden din skal bo når du må bort. Hundehotell eller hundekenneler er kanskje ikke alltid et passende alternativ, da de ofte kan være lokalisert langt fra der du bor, de er ofte overfylte og klarer ikke nødvendigvis å håndtere din hunds individuelle behov.

Heldigvis gjør Pawshake prosessen med å finne en lokal dyrepasser i Tranby enkelt og stressfritt. Våre dyrepassere går alle gjennom en streng godkjennelsesprosess, og når de tilbyr hundepass i eget hjem, må de også vise bilder av hjemmet sitt på profilen sin slik at du \kan se hvor hunden din vil bo hvis du velger akkurat den dyrepasseren. Hver dyrepasser blir vurdert av vårt team (mennesker, ikke roboter) og når de har hatt bookinger vil de kunne få omtaler fra andre dyreeiere på sine profiler som viser ekte eiere sine opplevelser. Viktigst av alt: Du kan stole på at de vil elske hunden din like mye som det du gjør.

Fordelene med å bruke en Pawshake-dyrepasser er at hunden din vil bo i et miljø som ligner det du gir den hjemme og den vil få masse kos og oppmerksomhet. På toppen av det hele er dyreepasserne i Tranby veldig fleksible og vil med glede følge alle rutiner, spesielle instruksjoner eller krav hunden din måtte ha. Dette er svært viktig siden noen hunder kan bli urolige av å bo hos fremmede for første gang, så å ha en rutine og et kjent miljø (som et annet hjem i Tranby) vil kunne gjøre opplevelsen veldig positiv for dem.

Hvis hunden din er en sofapotet og foretrekker å være inne hele dagen, vil dyrepasseren med glede tilby masse kos og oppmerksomhet innendørs. Hvis hunden din er mer aktiv og foretrekker å gå på daglige turer og feks jage en ball, kan dyrepasseren din ordne det også! Tenk på hundepass med en Pawshake-dyrepasser som en sjanse for hunden din til å ha sin egen ferie.

Pawshake-dyrepassere tar en lavere pris enn f.eks kenneler, og prisen inkluderer daglige bildeoppdateringer og selvsagt ubegrenset med kos og lek. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for en høy pris eller å måtte betale ekstra for dette. Dette gjør hundepass på Pawshake til et rimelig alternativ til tradisjonelle hundepensjonat eller -kenneler der du kan belastes ekstra for hver forespørsel.

I tillegg kan du dra på ferie helt uten bekymring, da alle bookinger på Pawshake er dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte, som inkluderer eventuell dekning veterinær under bookingen, 24-timers kundesupport-team og mye mer. Dette gir deg og dyrepasser genuin trygghet under hele bookingen.

Våre dyrepassere kommer fra mangfoldige bakgrunner og mange er fagpersoner i dyrepleiebransjen. Vi har dyrepassere som er veterinærer eller sykepleiere, og hundetrenere og frivillige i dyrevernsorganisasjoner. Med et så bredt spekter av ferdigheter, er du sikker på å møte en dyrepasser som vil dekke din hunds behov.

Har du også kanskje en forkjærlighet for dyr og nok plass til å ta i mot et kjæledyr? Hvorfor ikke vurdere å bli dyrepasser hos Pawshake i Tranby du også? Vi tilbyr 24-timers kundesupport, veterinærdekning og fleksibilitet. Du velger selv når og hvor ofte du vil tilby hundepass. Søknadsprosessen er enkel, og vi leter alltid etter nye dyrepassere i Tranby. Vi håper å kunne ønske deg velkommen, som dyrepasser, dyreeier eller begge deler!

Dyreeiere booker hundepass i Tranby på Pawshake. Over 133 dyreeiere i Tranby har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.96/5. Alle bookinger betales trygt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Hundepass
  4. »
  5. Tranby

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.