Pawshake logo

Finn pålitelig hundeovernatting nær deg

Din hund får overnatte hos passeren du velger.

Hundeovernatting

Kjærlig overnatting for hunden din

Ut å reise, pusse opp hjemme eller flytte? Hunden din kan bo trygt og fint hos en hundepasser fra Pawshake.

Pawshake har tusenvis av kjærlige og manuelt godkjente hundepassere som mer enn gjerne åpner opp hjemmet sitt for din pelskledde bestevenn. Slipp bråkete og trange kenneler, og gi hunden din en koselig ferie i et komfortabelt hjem.

Ikke prøvd hundeovernatting før?

Slik fungerer det

Hva innebærer hundeovernatting?

Pawshakes hundeovernatting er en dyrepasstjeneste som differansierer seg fra tradisjonelle kenneler. I stedet vil hunden din bo hjemme hos dyrepasseren, og få den samme kjærligheten og omsorgen den ville fått hos deg.

Vil hundeovernatting pass hunden din?

Fra liten til stor: Vi har noe for enhver hund!

Valpepass

Valpepass er et supert valg hvis valpen din fortsatt øver seg på å bli stueren og dermed behøver konstant tilsyn. Mange erfarne Pawshake-dyrepassere tilbyr valpepass i et valpesikkert hjem.

Eldre hunder

Akkurat som valper, kan eldre hunder trenge tilsyn både natt og dag. Du kan være sikker på at din eldre hund vil få like mye kjærlighet og omsorg ved hundeovernatting som den ville fått hjemme.

Aktive hunder

Det er aldri en god idé å la en rastløs og aktiv hund være hjemme alene over en lengre periode; de vil garantert få utløp for energien sin på møbler og sko. I stedet kan du tilby hunden din trygghet og aktivitet i et hundesikkert hjem hvor den er garantert masse lek, oppmerksomhet og trening.

Hunder med spesielle behov

Hvis hunden din har en tilstand som krever ekstra forsiktighet eller veiledning under hundeovernattingen, diskuter dette med din hundepasser. Du kan være sikker på at han eller hun vil imøtekomme hundens unike behov med kjærlighet og omsorg.

Nervøse hunder

Hvis hunden din er litt nervøs eller sjenert, velg hundeovernatting hos en dyrepasser som ikke har egne kjæledyr eller andre bookinger på samme tid. Hunder som sliter med seperasjonsangst trives ofte bedre i et rolig og koselig hjem, enn på en ukjent og bråkete hundekennel.

5-stjerners omtaler

Les ekte omtaler fra fornøyde dyreeiere

Hundeovernatting
Eirik, 13-03-2018
Vi er som de fleste andre skeptisk i forkant av å la andre få passe vår kjære hund, men Yngvild var en svært dyktig hundepasser. Hun sendte oss flere oppdateringer og bilder daglig, og var ikke annet enn positiv og flink. Hun vil være den første vi kontakter om vi trenger hundepasser i fremtiden, og ...
Les mer om Trygg Og Dyrekjær Turgåer
Hundeovernatting
Kari, 06-12-2016
Vi hadde våre to Petit Basset hunder hos Anne-Jonette i 5 dager. Hundene fikk være i et hjem og var en del av familien som de er vant til. Anne-Jonette sendte oss bilder og utfyllende oppdatering hver dag slik at vi kunne følge med på at hundene hadde det bra. Det var utrolig godt for oss å se hvor ...
Les mer om Aktiv Hundepasser Med Lang Erfaring
Hundeovernatting
Natalie, 14-08-2019
Ida-Aleksandra og familien hennes har tatt så godt vare på King. De reddet ferien vår ved å svare på så kort varsel da vi plutselig ikke hadde hundepasser. Vi har fått gode oppdateringer og bilder under hele oppholdet og vi merker at hunden vår har hatt det veldig godt på ferie hos dem. Kommer nok t ...
Les mer om Barnefamilie Søker Tur Og Kosevenn
Hundeovernatting
Tom, 02-05-2017
Pernille gjorde en veldig og jobb med å passe på hunden vår og holdt oss oppdatert med meldinger og bilder underveis. Hun har veldig god kompetanse på hunder og jeg kan anbefale henne som hundepasser.
Les mer om Omsorgsfull Familie

Pawshake-forskjellen

Hunden din er i trygge hender

Dyreforsikring inkludert

Når du booker og betaler gjennom Pawshake-plattformen, blir ditt kjæledyr automatisk dekket av vår Premium Dyreforsikring i tilfelle ulykke eller sykdom under hele bookingperioden - enten ved ett-døgns opphold, langvarige opphold eller andre typer dyrepass.

Dyrepass uten dårlig samvittighet

Pawshakes dyrepassere er blant annet veterinærstudenter, pensjonister eller unge familier som elsker selskapet hunder gir. Hvis du ikke har samvittighet til å spørre familie eller venner om hjelp, hvorfor ikke spørre en entusiastisk Pawshake-dyrepasser?

Ekstratjenester

Hvis du har spesielle behov, for eksempel valpepass, pass for eldre hunder, pelspleie eller medisinering, kan du be din dyrepasser om å utføre disse oppgavene. Din hund vil få den samme kjærlige omsorgen den ville fått hjemme.

Hold kontakten

Hvis du er redd for å savne kjæledyret ditt når du er borte, ikke vær redd. Dyrepasseren din vil holde deg oppdatert med bilder og meldinger av dyret ditt som har det fantastisk under hele oppholdet. Du kan til og med avtale en morsom video-samtale med hunden din!

Finn hundeovernatting i våre mest populære byer

Hundeovernatting nær deg

Pawshake-garantien

Vi dekker både deg og kjæledyret ditt

Betryggelsesgaranti inkludert

I de sjeldne tilfeller hvor kjæledyret ditt blir sykt eller skader seg under en Pawshake-booking, dekker vi eventuelle veterinærkostnader. Betal trygt online for automatisk dekning under hele bookingperioden. Du er i trygge hender hos Pawshake.

Lokalt godkjente dyrepassere

Alle dyrepassere er nøye vurdert av vårt kvalitetsteam; mindre enn 20% av potensielle dyrepassere slipper gjennom nåløyet. Alle dyrepassere har en detaljert profil med personlig informasjon og ekte omtaler fra dyreeiere som du kan lese før du eventuelt velger å booke dem.

Fornøydhet er garantert

Våre lidenskapelige dyrepassere engasjerer seg for din katt, hund, kanin, fugl eller marsvin. Få daglige oppdateringer og bilder fra din dyrepasser under passeperioden, om det så er hundepass, annen dyrepass, hundelufting eller hjemmebesøk. Vårt kundesenter hjelper deg online.

Bookinggaranti

Hvis dyrepasseren du har booket plutselig kansellerer, vil vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg å finne en annen. Dette skjer svært sjeldent, men vi vil selvsagt bidra i søket.

Hvordan fungerer det?

Pawshake er enkelt!

1. Et gratis første møte

Send en melding til en kjærlig dyrepasser og avtal et første møte uten noen forpliktelser.

2. Book online

Book og betal trygt gjennom Pawshake og få kundestøtte, bookinggaranti og eventuelle veterinærutgifter under bookingen dekket av oss.

3. Len deg tilbake og slapp av

Ditt kjæledyr er i trygge hender. Din dyrepasser vil holde deg oppdatert med bildeoppdateringer under hele passeperioden.

Alle dyrepasser-tjenester

Finn dyrepassertjenesten som passer dine unike behov.

Pawshake-app'en - For dyrepass i lommen din.

Last ned Pawshake-appen helt gratis for å finne og booke din perfekte dyrepasser.

Dyreeier

Trenger du dyrepass, enten på dagtid eller over natta? Registrere deg på Pawshake og finn den perfekte dyrepasseren.
Registrer deg som dyreeier hos Pawshake

Dyrepasser

Ønsker du å hjelpe dyreeiere mens de er på ferie eller på jobb? Bli en dyrepasser på Pawshake; det er gøy, fleksibelt og gratis!
Bli dyrepasser hos Pawshake
  1. Hjem
  2. »
  3. Hundeovernatting