Vanlige feil på Møt og Hils

Author picture Pawshake

Midt i det å velge en dyrepasser på Pawshake og klargjøre seg for en ferie eller jobbreise, er det ofte mye som skjer på en gang. Midt i dette hektiske rotet, blir det viktigste steget i prosessen av dyrepass ofte oversett eller ikke gjort korrekt.

Vi anbefaler i aller høyeste grad å alltid utføre en Møt og Hils før en booking - det er tross alt den ene tingen som skiller Pawshake fra andre alternativer. Du har muligheten til å velge akkurat hvem som skal lufte, leke med og mate din pelskledde baby. Da ønsker du vel å kjenne denne personen skikkelig og ta en informert beslutning!

Her er noen vanlige feil man kan unngå når man møter og hilser på dyrepasseren for å kunne forsikre seg om at kjæledyret sitt får et trygt og lykkelig ferieopphold -

1. Møte kun dyrepasseren og ikke hele husholdet

Dette er VELDIG viktig - hvis du er en dyrepasser med romkamerater eller en familie, så må de også være med for å møte kjæledyret dere skal gjeste. Det er ønskelig at hvert eneste medlem av husholdet skal være glad og fornøyd gjennom oppholdet!

2. Forhaste seg, eller verre - ikke arrangere et møte

Livet kan være skikkelig travelt, men det er veldig viktig å planlegge tid til å ha en ordentlig Møt og Hils. Du bør sette av tid til å bli ordentlig kjent med dyrepasseren, at kjæledyret blir kjent med vedkommende og at du inspiserer hjemmet som dyret ditt skal oppholde seg i. Det er også lurt å gjøre dette tidlig slik at du har nok tid til å vurdere alternativene dine hvis du møter flere enn en dyrepasser.

3. Ikke gi ut nødvendig informasjon eller stille spørsmål

Dette vil forsikre at dere begge har lik forståelse! Du bør videreføre relevant informasjon som du har om kjæledyret ditt - generell helse, personalitet, oppførsel, vaner, ja alt av relevanse! Og du må stille spørsmål til din dyrepasser om deres dyrepassererfaringer, tilgjengeligheten deres og om deres andre kjæledyr.

4. Ikke la dyrepasseren håndtere kjæledyret ditt på første møte

Et annet viktig aspekt som er lett å overse - hvis dyrepasseren din trenger å bære, holde eller leke med kjæledyret ditt mens du er borte, bør de også få en sjanse til å øve på dette i løpet av Møt og Hils. Et kjæledyrs oppførsel endrer seg fra eier er tilstede til når eier er borte, så tillat at de får øve på dette slik at dyrepasseren får en sjanse til å bygge en bånd med kjæledyret. På denne måten blir de begge mer komfortabel til hverandre før selve bookingen starter. 

5. Føle seg forpliktet til å si ja

Hvis kjemien ikke er helt riktig eller dyrepasseren ikke svarer til forventningene, skal man ikke behøve å føle at det er ukomfortabelt å si "takk men nei takk"! Et Møt og Hils er alltid fri for forpliktelser.