Tilbring Valentine's Day med kjæledyret ditt med disse søte tipsene <3

Tilbring Valentine's Day med kjæledyret ditt med disse søte tipsene <3

Tilbring Valentine's Day med kjæledyret ditt med disse søte tipsene <3

11/02/2018

Passer du et kjæledyr på Valentine’s Day? Tilbringer du dagen med din kjære og prøver å finne ut hva dere skal gjøre? Eller er du hjemme og slapper av med kjæledyret ditt?

Uansett om du får kjærlighet fra en person eller et kjæledyr på Valentine’s Day; her er noen morsomme og koselige aktiviteter dere kan gjøre sammen.

  1. Pakk inn hunden din i noe varmt og ta dere en tur ut. Været er muligens kaldt, men den friske luften og bevegelse i kroppen vil få blodet til å pumpe og utløse et endorfin rush. Når du kommer hjem vil både du og din lille stråle av glede; farvel vinter-blues!

  2. Tenn noen lys, kjøp inn litt deilig snop og nyt en kveld i sofaen med filmer som har kjæledyr i hovedrollene. Vi foreslår Beethoven, Som Hund og Katt, Lady og Landstrykeren, Kjæledyrenes Hemmelige Liv...alle klassikerne!'

  3. Ha en spa-dag sammen med kjæledyret ditt! Gi dem et bad og børst ut alle floker mens du selv har på en deilig ansiktsmaske.

  4. I stedet for å kjøpe Valentine’s Day-gaver du egentlig ikke trenger, vis kjærlighet ved å donere pengene du ville brukt til en dyreorganisasjon av eget valg.

  5. Middagsplaner ute i kveld, men kjæledyret trenger tilsyn? Send en melding til din favoritt-Pawshakedyrepasser og gi dyret ditt en bitteliten mini-ferie mens du koser deg helt uten bekymringer.

  6. Har ikke et kjæledyr, men skulle ønske du hadde det? Registrer deg som Pawshake-dyrepasser i dag og snart har du en liten pelsdott du kan kose med!

Ha en fantastisk Valentine’s Day og feir kjærlighet, livet, kjæledyr og alle gode ting som virkelig betyr noe. Vis oss et bilde av kjæledyret ditt som koser seg ved å tagge oss på Instagram med #pawshakenorge! Vi gleder oss! <3