Derfor er Pawshake trygt å bruke

Author picture Marte  - oppdatert: 01/02/2019

Når det gjelder kjæledyret vårt, er tillit det viktigste. Vi overlater ikke bare hunden eller katten vår til en fremmed person, men i noen tilfeller også nøkkelen til hjemmet vårt.. Men hvordan vet du at du kan stole på en slik dyrepasser? Hva er erfaringene fra andre dyreeiere, og hvordan vet du med sikkerhet at din Pawshake-booking er... ja, sikker?

Pawshake er et ekte samfunn av dyreelskere, og det betyr at både dyrepasseren, dyrets eiere og de ansatte bak Pawshake alle ønsker å bidra til en trygg og morsom plattform. Det er en rekke problemstillinger som vi jobber med daglig for å øke tilliten og sikkerheten ved Pawshake. Vil du hjelpe oss?

Godkjennelse av dyrepassere

Hver profil er manuelt vurdert av ekte mennesker, ikke av et system. Vi får mange søknader, men bare 20% av dyrepasserne blir akseptert. Pawshake-dyrepassere elsker dyr akkurat som du og jeg, og de registrerer seg fordi de liker kjæledyr og ønsker å hjelpe andre mennesker. Det er også profesjonelle på Pawshake, som for eksempel veterinærer, dyrepleiere eller hundeatferdsterapeuter, som ønsker å bidra litt ekstra gjennom Pawshake. 

Etter dyrepasserne blir akseptert, vil vi fortsette å overvåke profilene deres. Skulle noe endre seg eller om det kommer inn klager, vil vi alltid undersøke saken og iverksette tiltak hvis det er nødvendig.

Omtaler

Etter hver booking kan dyreeierne legge igjen en anmeldelse/omtale av dyrepasseren. Så før du booker en dyrepasser, se på omtalene på vedkommendes profil. Vi ber alle eiere om å fortelle om sine erfaringer på en rettferdig og konstruktiv måte, hvilket vil bidra til å holde plattformen gjennomsiktig og ærlig.

Selvsagt kan du også velge å kontakte en ny dyrepasser som ikke har noen omtaler ennå. Men bli alltid kjent først og book gjerne en testtur eller testdag før du forlater kjæledyret ditt med passeren over en lengre periode.

Kundeservice

Under hver booking gjennom Pawshake får du støtte av vårt kundeservice-senter. Vi som jobber i Pawshake er selv store dyreelskere, og alle ansatte er aktive brukere av Pawshake (Fun fact: Jeg ble selv head-huntet for min stilling etter 1 aktivt år som dyrepasser og -eier på siden). Det er mye kunnskap om dyr og kjæledyr i Pawshake-teamet, og vi er tilstede for å hjelpe deg med spørsmål om dyr, dyreomsorg og om nødvendig; referere til de riktige kanalene hvor du kan finne mer info.

Før hver nye forbindelse mellom dyreeier og -passer ber vi begge parter om å bekrefte mobilnummeret sitt. Dette er ikke bare en identifikasjonsmetode, men vi vil også sørge for at både eier og passer er tilgjengelig under bookingen, slik at kundeservice kan nå dem om nødvendig.

Forsikring

Ved alle bookinger er ditt kjæledyr automatisk forsikret. Dette betyr at hvis kjæledyret blir sykt under bookingen eller det skjer en ulykke, er du dekket. Du er også dekket for krav fra tredjeparter. Det betyr at du ikke vil bli utsatt for uventet høye kostnader. Les alt om forsikringen her.

Betalinger online

Pawshake fikser alle booking-betalinger på nett. Dette betyr at dyreeier og dyrepasser ikke trenger å bekymre seg eller snakke om penger. Eier betaler når han/hun foretar en booking via nettsiden eller appen. Dette kan enkelt gjøres via Paypal eller kredittkort. Vi betaler dyrepasser automatisk etter bookingen er over. Dette betyr også at vi alltid kan refundere pengene ved en eventuell kansellering. Sjekk alltid den valgte kanselleringspolicy'en på dyrepasserens profil, da de kan velge enten Moderat eller Fleksibel policy.

Et gratis første møte

Kanskje det viktigste når det gjelder tillit: Pawshake tilbyr muligheten til å avtale et gratis første møte mellom eier og passer. Dere blir kjent med hverandre og ser om kjæledyret ditt og passeren er en god match. Deretter bestemmer du om du faktisk skal foreta en booking, eller om du heller vil søke etter en som vil passe bedre for din pelsklump. Les mer om det første møtet her.

Kan virkelig ingeting gå galt?

Selvfølgelig kan det alltid være spørsmål eller bekymringer rundt kjæledyret ditt. Dyrepass er en menneskelig jobb og kjæledyr kan være uforutsigbare - disse risikoene gjelder også store, profesjonelle dyrepass-bedrifter. Med små, personlige tjenester hos Pawshake kan vi enkelt handle i tilfelle noe skulle skje. Vi jobber hele tiden med å informere eiere og dyrepassere om så mye som mulig for å minimere risiko, og vi er alltid klare til å hjelpe hvis det skulle være noen spørsmål. Og er du ikke fornøyd med dyrepasseren du valgte? Da har du rett til vår Fornøydhetsgaranti.

Som dyreeier kan du også bidra til å øke tilliten og tryggheten selv:

  • Les profilene nøye: Følg magefølelsen din
  • Les omtaler
  • Avtal et første møte uten noen forpliktelser
  • Book en testtur eller testdagpass
  • Føles det ikke 100% riktig? Ikke booking-tvang!
  • Book alltid via Pawshake-plattformen

Erfaringer fra andre Pawshake-brukere

Les erfaringer fra andre dyreeiere på siden vår her!

Nylig spurte vi også brukerne våre, både dyreeiere og -passere hva de tenker om egen tillit til Pawshake. Alle tilbakemeldinger var helt anonyme og hjelper oss å forbedre plattformen. Her er noen av dem :)

"Jeg opplever dere, og dyrepasserne som ordentlige og seriøse. Var veldig fornøyd med pass av mine to katter når jeg var på ferie i Afrika. Alt fungerte utmerket fra bestilling til hjemlevering av kattene. Kattene var glade og fornøyde også."

"Veldig bra opplegg!!!"

"Vi hadde en veldig positiv opplevelsen av dyrepass."

"Jeg har ganske høyt tillit til Pawshake, men det er jo alltid ukjente mennesker, så du aldri vet 100 %. Jeg brukte kattepass gjennom dere to ganger og var veldig fornøyd med begge. Det virker som en trygt platform, men som sagt, du må stole  på noen som du har sett en gang i livet ;)"

"Meget fornøyd med tjenesten og ville absolutt anbefale det til andre dyreeiere." 

"Har stor tillit, og trives som dyrepasser." 

"Jeg har vært dyrepasser i litt over ett år nå, jeg må si at det er et trygt sted for både dyreeiere og for oss dyrepassere. Jeg trives godt med dyr og betalingsprossessen er også veldig trygg." 

Nysgjerrig? Finn din egen dyrepasser (eller registrer deg som dyrepasser) her.

Kos dere!