Pawshake logo

Hundepass Sofiemyr

Overnatting hjemme hos dyrepasser

Enkel kanselleringsprosess og ingen endringsgebyrer.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer.

calendar badgeKalender oppdatert nylig
300 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Agata som favoritt.

Agata

15 km - Grünerløkka

I already love your dog and he will love me too!

Ny dyrepasser
Sist kontaktet i dag
200 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Aleksandra som favoritt.

Aleksandra

15 km - Grünerløkka

Hunden din i gode hender 🌸

4
Sist booket 5 dager siden
200 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Thamy som favoritt.

Thamy

14 km - Oslo

Kjære Dyr

9
1 Stamkunde
calendar badgeKalender oppdatert nylig
400 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Berit som favoritt.

Berit

19 km -

Trygghet, omsorg og kjærlighet for dyr.

6
1 Stamkunde
200 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Line som favoritt.

Line

8 km - Oslo

Bestevenn

17
3 Stamkunder
calendar badgeKalender oppdatert nylig
250 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Anne-Lene som favoritt.

Anne-Lene

11 km - Oslo

Katteelsker Uten Katt

23
14 Stamkunder
450 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Agnieszka som favoritt.

Agnieszka

19 km - Oslo

Pet lovers

18
7 Stamkunder
350 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Luisina som favoritt.

Luisina

15 km - Grünerløkka

Trenger 5-stjerners hundepass i høst? Kontakt meg! 🐾🍂

13
1 Stamkunde
450 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Jeanette som favoritt.

Jeanette

15 km - Oslo

Koselig hundehjem 

11
7 Stamkunder
300 NOK
/natt
Logg inn for å lagre Maren som favoritt.

Maren

14 km - Grünerløkka

Dyrevant med erfaring med hund, katt, kanin

7
1 Stamkunde
1
2
next page

Hvorfor hundeovernatting?

Hos Pawshake er vi alle hundeelskere. Vi forstår hvor stressende det kan være å måtte tenke på hvor hunden din skal bo når du må bort. Hundehotell eller hundekenneler er kanskje ikke alltid et passende alternativ, da de ofte kan være lokalisert langt fra der du bor, de er ofte overfylte og klarer ikke nødvendigvis å håndtere din hunds individuelle behov.

Heldigvis gjør Pawshake prosessen med å finne en lokal dyrepasser i Sofiemyr enkelt og stressfritt. Våre dyrepassere går alle gjennom en streng godkjennelsesprosess, og når de tilbyr hundepass i eget hjem, må de også vise bilder av hjemmet sitt på profilen sin slik at du \kan se hvor hunden din vil bo hvis du velger akkurat den dyrepasseren. Hver dyrepasser blir vurdert av vårt team (mennesker, ikke roboter) og når de har hatt bookinger vil de kunne få omtaler fra andre dyreeiere på sine profiler som viser ekte eiere sine opplevelser. Viktigst av alt: Du kan stole på at de vil elske hunden din like mye som det du gjør.

Fordelene med å bruke en Pawshake-dyrepasser er at hunden din vil bo i et miljø som ligner det du gir den hjemme og den vil få masse kos og oppmerksomhet. På toppen av det hele er dyreepasserne i Sofiemyr veldig fleksible og vil med glede følge alle rutiner, spesielle instruksjoner eller krav hunden din måtte ha. Dette er svært viktig siden noen hunder kan bli urolige av å bo hos fremmede for første gang, så å ha en rutine og et kjent miljø (som et annet hjem i Sofiemyr) vil kunne gjøre opplevelsen veldig positiv for dem.

Hvis hunden din er en sofapotet og foretrekker å være inne hele dagen, vil dyrepasseren med glede tilby masse kos og oppmerksomhet innendørs. Hvis hunden din er mer aktiv og foretrekker å gå på daglige turer og feks jage en ball, kan dyrepasseren din ordne det også! Tenk på hundepass med en Pawshake-dyrepasser som en sjanse for hunden din til å ha sin egen ferie.

Pawshake-dyrepassere tar en lavere pris enn f.eks kenneler, og prisen inkluderer daglige bildeoppdateringer og selvsagt ubegrenset med kos og lek. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for en høy pris eller å måtte betale ekstra for dette. Dette gjør hundepass på Pawshake til et rimelig alternativ til tradisjonelle hundepensjonat eller -kenneler der du kan belastes ekstra for hver forespørsel.

I tillegg kan du dra på ferie helt uten bekymring, da alle bookinger på Pawshake er dekket av Pawshakes Kvalitetsløfte, som inkluderer eventuell dekning veterinær under bookingen, 24-timers kundesupport-team og mye mer. Dette gir deg og dyrepasser genuin trygghet under hele bookingen.

Våre dyrepassere kommer fra mangfoldige bakgrunner og mange er fagpersoner i dyrepleiebransjen. Vi har dyrepassere som er veterinærer eller sykepleiere, og hundetrenere og frivillige i dyrevernsorganisasjoner. Med et så bredt spekter av ferdigheter, er du sikker på å møte en dyrepasser som vil dekke din hunds behov.

Har du også kanskje en forkjærlighet for dyr og nok plass til å ta i mot et kjæledyr? Hvorfor ikke vurdere å bli dyrepasser hos Pawshake i Sofiemyr du også? Vi tilbyr 24-timers kundesupport, veterinærdekning og fleksibilitet. Du velger selv når og hvor ofte du vil tilby hundepass. Søknadsprosessen er enkel, og vi leter alltid etter nye dyrepassere i Sofiemyr. Vi håper å kunne ønske deg velkommen, som dyrepasser, dyreeier eller begge deler!

Dyreeiere booker hundepass i Sofiemyr på Pawshake. Over 196 dyreeiere i Sofiemyr har skrevet en omtale med en gjennomsnittsscore på 4.98/5. Alle bookinger betales trygt med Visa, Mastercard, American Express.

  1. Hjem
  2. »
  3. Hundepass
  4. »
  5. Sofiemyr