Katrine

Dyrepasser - fordi hvert dyr er så unikt og viktig

Bydel Sagene
14 ganger favorisert
2 Stamkunder
Sist booket 7 dager siden
Sist kontaktet 10 dager siden
Svarer normalt innen noen timer
6 dager siden
Siste aktivitet
<2h
Svartid
Kjæledyr og hus
24 t. opphold, i ditt hjem
320 NOK
/natt
Ekstra tjenester og priser

Om Katrine

Som tittelen sier så setter jeg stor verdi i hvert eneste dyr jeg møter på. Det er ikke bare et hvilket som helst dyr, men et dyr med en helt unik personlighet og sjel. Jeg heter Katrine, født 2000 og studerer på NSKI - Musikkteater bachelor i Oslo og jobber deltidsstilling på Dyrego Zoo Oslo City ved siden av. Dyr har siden starten av mitt liv vært ett av mine viktigste livsmål. Et av mine mål på bucket lista er å hjelpe dyr og å ta vare på dem. Jeg ønsker veldig gjerne å bli kjent med kjæledyret ditt og gi den hjelpen jeg kan gi.

Hva jeg kan tilby:
-Lufteturer
-Pass av kjæledyr hjemme hos eier
-Ønsker å passe hunder, katter, gnagere som hamster, marsvin, kaniner etc.

Jeg studerer fra 09:00-16:30 mandag til fredag, så jeg er tilgjengelig etter skolen og i helger. For å kunne ta vare best mulig på hvert enkelt dyr velger jeg å bare ta en booking pr dag.

Mine tidligere erfaringer:

Jeg er vokst opp med hunder, valper, katter, kattunger, hamstre og gårdsdyr. Min far har også drevet oppdrett av hund og jeg har kommet tett på. Jeg har også stor kjennskap med folk som eier dyr. I tillegg har jeg alltid vært glad i alle slags dyr både store og små.

Å hjelpe dyr er også et av mine lidenskaper. Da jeg var 8 år kom det en hjemløs kattunge under trampolinen våres, 12 flotte år hos oss fikk hun. Våren 2021 fant jeg en fuglunge som hadde falt ned fra redet sitt og ga den mat, vann og stell i håp om å redde den. En annen hendelse hvor jeg jobbet tett med oppfølging av dyr var da en av kattungene våres ble født og etter hvert ikke tok inntak av melk. Den ble da passet på døgnet rundt i en ukes tid frem til vi etter hvert tok den til dyrlegen

Mine dyr:

Selv har jeg kjæledyr som bor i Bø i Telemark med mine foreldre. Det er to Gordonsettere som heter Kimy og Mikky. Disse dyrene verdsetter jeg så høyt. Jeg har også tidligere hatt min kjære katt Mittens som vi fant under trampolinen og hadde henne i 12 år. Hun var noe av det viktigste i livet mitt, og vi gikk ofte turer og hun var en elskbar katt som hadde en merkbar og unik personlighet. Vi har både hatt Riesenschnauzer og nå Gordonsettere, med 6 kull på førstnevnte og 5 kull på andre og 3 kattekull på Mittens. Og beholdt den ene katungen som vi kalte Bolt: Jeg har også drevet med snørekjøring på våres hunder årlig.

Motivasjon:
Jeg gjør dette fordi det er noe som betyr så mye og som jeg ikke gjør for penger, men fordi jeg faktisk oppriktig ønsker å ta meg av dyrene. Dyr gjør noe med oss mennesker som intet annet kan, og det er den gleden og hjelpen jeg ønsker å kunne tilby. Jeg strekker meg veldig langt for kjæledyr og er også veldig glad i mennesker og se gleden de kan få av denne hjelpen med pass av kjæledyr.

Personlighet:
De som kjenner meg beskriver meg som ærlig, pliktoppfyllende og gledes-spredende, med en stor stå-på-vilje for det jeg brenner for og at en kan stole på meg. Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra Apoteket og Bø Sommarland hvor jeg jobber i ferier, at jeg skaper et godt miljø, og vil alt for at en skal kunne arbeide best mulig. Mange kunder på Dyrego har lagt merke til at jeg gir god service fordi jeg ønsker å hjelpe så langt jeg kan.. Jeg blir beskrevet som at jeg har et veldig genuint og ekte smil som gir mye av meg selv.

Katrines tjenester

Hjemme hos deg

Hundelufting
En erfaren hundelufter plukker opp din hund i ditt hjem for en 30 minutters tur
80 NOK for hvert ekstra kjæledyr
180 NOK
/tur
Ett hjemmebesøk pr. dag
Book en dyrepasser til å dra innom hjemmet ditt og mate og leke med kjæledyret ditt.
180 NOK
/dag
Kjæledyr og hus
En dyrepasser overnatter i ditt hjem og tar vare på ditt kjæledyr
320 NOK
/natt

Katrine tilbyr også

Hundetrening
Stell
Hent / Lever

Avbestillingspolicy: Fleksibel

Full refusjon hvis det kanselleres før 12:00 én dag før bookingen, 50% refusjon etter.

Ingen refusjon kan utbetales hvis bookingen kanselleres i det bookingen starter eller etter startdato.

Merk: Alle tider er basert på dyrepasserens tidssone

Omtaler

starstarstarstarstar
Kommunikasjon
starstarstarstarstar
Samvittighetsfull
starstarstarstarstar
Profilnøyaktighet
starstarstarstarstar
Behandling av dyr
starstarstarstarstar
Verdi
starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Hans Kristian, 2023-07-07

Kjempefornøyd med Katrine som passet katten vår! 10/10 for ryddig kommunikasjon, vennlighet, god med dyr og brukte rikelig med tid på besøkene hos katten. Velger definitivt Katrine igjen ved neste anledning 😺

starstarstarstarstar
Kjæledyr og hus
Katharina, 2023-02-27

Katrine er en veldig søt jente, som var flink med katten vår Tom 😊 Vi booker gjerne Katrine igjen!

1
2
3
4
next page

Tilgjengelighet

Ferdigheter

Spesifikke ferdigheter

Jeg snakker Engelsk & Norsk
+ 10 års erfaring
Kjent med hundetreningsteknikker
Med våres riesenschnauzere og gordonsettere så har jeg lært lydighet og disiplin. Mine familiehunder er lært opp til å ikke bjeffe, til å komme på kommando, ligge, sitte, bli stående. Og våres gordonsettere som vi har nå har trening på rypejakt da de er jakthunder. Jeg har dermed også god erfaring i å trene opp hunder i lydighet. Jeg har også snørekjørt hver sesong med hundene og lærer mye av det å skulle stå bakpå med ski og å veilede de i riktig retning samt unngå andre mennesker/respektere andre som også kommer gående motsatt i løypen. De kan da forskjell på både venstre og høyre. Jeg har også vært med pappa på utstilling av hundene vi har hatt. Erfaring med å redde fyr dyr har jeg som nevnt i beskrivelse: Da jeg var 8 år kom det en hjemløs kattunge under trampolinen våres, 12 flotte år hos oss fikk hun. Våren 2021 fant jeg en fuglunge som hadde falt ned fra redet sitt og ga den mat, vann og stell i håp om å redde den. En annen hendelse hvor jeg jobbet tett med oppfølging av dyr var da en av kattungene våres ble født og etter hvert ikke tok inntak av melk. Den ble da passet på døgnet rundt i en ukes tid frem til vi etter hvert tok den til dyrlegen

Erfaring med

Omplasserte dyr

Statistikk

Telefonintervjuet
Verifisert
SMS
Verifisert
Katrine

Katrine

Dyrepasser - fordi hvert dyr er så unikt og viktig

Bydel Sagene
Kjæledyr og hus
24 t. opphold, i ditt hjem
320 NOK
/natt
Ekstra tjenester og priser
Kontakt Katrine

Avbestillingspolicy: Fleksibel

Full refusjon hvis det kanselleres før 12:00 én dag før bookingen, 50% refusjon etter.

Ingen refusjon kan utbetales hvis bookingen kanselleres i det bookingen starter eller etter startdato.

Merk: Alle tider er basert på dyrepasserens tidssone

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer

Kontakt Katrine