Pawshake logo
Wendy og Jørn Arild

Varm Omsorg, Ansvar, Kos, Lek, Tur

Drammen
3 ganger favorisert
1 Stamkunde
Sist booket 14 dager siden
Bor med 1 hund og 1 kjæledyr
Bor sammen med Hvit gjeterhund Luna
Svarer normalt innen en time
17 timer siden
Siste aktivitet
<1h
Svartid
100%
Responsrangering
Døgnpass
24t opphold, hjemme hos dyrepasser
100 NOK for hvert ekstra kjæledyr
250 NOK
/natt
Ekstra tjenester og priser

Om Wendy og Jørn Arild

Vår dyreelskende norsk-nederlandske familie tilbyr dyrepass i et varmt hjem, midt i skogen på Konnerud eller hjemme hos deg.

Alle i familien er oppvokst og har erfaring med dyr; hunder, katter, kaniner, marsvin m.m. Vi lever i dag med en hund, en livlig, sosial og leken hvit gjeter jente på 3,5 år Luna, som er veldig kosete og vant å omgås andre hunder. I tillegg bor det en løvehodekanin i stua vår som er del av flokken. Vi har plass til en eller flere hunder eller andre dyr. Vi har ikke erfaring med hvordan en katt aksepteres i vår nåværende dyreflokk hjemme, men vi kan ta vare på katter hjemme hos deg. Dette gjelder også andre små dyr som går fri rundt i stua (siden det er snakk om dyrepass i korte perioder og dyrene trenger tid til å bli vant til hverandre). Når Luna har løpetid tar vi ikke imot hanhunder. Vi sier ifra når det er aktuelt.

Siden vi bor i skogen og på gå-avstand til 2 innsjøer har vi mulighet til fine turer (fra minst en halv time/time per tur) med hunden din. Med eller uten vår gjeterhund Luna, som kan være en velkommen lekekamerat.

Vi, Wendy (46 år) og Jørn Arild (48 år) har hovedansvaret for dyrepass vi tilbyr, men barna våre (julian på 9 år, Tristan på 14 år og Isabel på 16 år) involveres med glede og på denne måten kan vi forsikre kontinuitet i våre tjenester. Jeg (Wendy) er en omsorgsfull, ansvarsfull og sensitiv person som leser kroppsspråket til dyrene for å bli kjent med dem og tilpasser meg deres (kontakt)behov, på en leken og varm, men tydelig måte. Vi har som oftest god kjemi med dyr vi møter og har ansvar for og vi gleder oss til å bli kjent med flere vidunderlige dyr.

Vi tar gjerne en hyggelig prat med deg for å finne ut av om og hvordan vi kan ta vare på din(e) kjære kamerat(er) og sørge for at både du og hun/han er fornøyd etter en gledesfylt dag med oppmerksomhet for dens velvære :)

Jeg er ikke telefonisk tilgjengelig fra 12.00 til 14.00, men sendt gjerne en sms eller mail om det haster, så tar jeg kontakt med deg så fort som mulig.

Vi tilbyr henting og levering av dyret ditt (gjelder spesielt ved døgnpass over flere dager), så langt det lar seg gjøre ift vårt familieliv med barn. Så ved dagpass over en periode finner vi gjerne en løsning sammen med deg, om henting/levering er ønskelig, hvor vi lager en felles plan og bidrar etter evne.

Vi er ikke hundetrenere, men har mulighet til å gi basis opplæring (f eks til valper) utfra vår erfaring å omgås hunder og tidligere treninger som hundeeiere. I tilfelle voksne hunder og døgnpass: vi tar helst imot bookinger av hundeeiere som har hunder som er selvstendige i det daglige (basale ferdigheter) og kan sove adskilt fra oss, med hunden vår, på hennes sovested i kjelleren. Vi har forståelse for at det kan ta tid å bli vant til å være på et annet sted enn hjemme i den mest fortrolige omgivelsen, så selvfølgelig sørger vi for en så myk mulig tilvenning og tar godt vare på hunden din og gir den all oppmerksomhet, omsorg og mosjon den trenger.

Wendy og Jørn Arilds tjenester

Hjemme hos dyrepasser

Hundepass
Overnatting hjemme hos dyrepasser
100 NOK for hvert ekstra kjæledyr
250 NOK
/natt
Dagspass
Pass på dagtid hjemme hos passer
100 NOK for hvert ekstra kjæledyr
200 NOK
/dag

Hjemme hos deg

Hundelufting
En erfaren hundelufter plukker opp din hund i ditt hjem for en 30 minutters tur
100 NOK for hvert ekstra kjæledyr
150 NOK
/tur
Ett hjemmebesøk pr. dag
Book en dyrepasser til å dra innom hjemmet ditt og mate og leke med kjæledyret ditt.
125 NOK
/dag
To hjemmebesøk per dag
To hjemmebesøk for kjæledyret ditt
225 NOK
/dag

Wendy og Jørn Arild tilbyr også

Hent / Lever

Avbestillingspolicy: Fleksibel

Full refusjon hvis kansellert før midnatt ett døgn før bookingen, 50% refusjon etter

Omtaler

starstarstarstarstar
Kommunikasjon
starstarstarstarstar
Samvittighetsfull
starstarstarstarstar
Profilnøyaktighet
starstarstarstarstar
Behandling av dyr
starstarstarstarstar
Verdi
starstarstarstarstar
Hundepass
Sarah, 2021-07-27

Wendy and Jørn Arild made everything easy and seamless for us when we went abroad and left our 1 year old Labrador with them. They were extremely helpful and reliable with picking him up and dropping him off. We received many photos and updates and never worried for a moment that he wasn’t having a great time and well taken care of. He also enjoyed playing with their dog Luna and walks in the forest near their home. They are very experienced with dogs and we will definitely go to them again when we need to travel.

starstarstarstarstar
Hjemmebesøk
Morten, 2021-07-10

Veldig hyggelig familie som tar godt hånd om kjæledyret ditt. Vi fikk oppdatering og bilder etter hvert besøk, noe som gjorde opplevelsen veldig bra for oss. Kommer garantert til å bruke disse igjen.

1
2
next page

Tilgjengelighet

Wendy og Jørn Arild's kjæledyr

Luna
Hvit gjeterhund
Diverse Navn :)
Kanin

Om Wendy og Jørn Arild's hjem

Tillatte kjæledyr

Valper
< 1 år
Hundestørrelser
0-80 kg
Hundens alder
0-20 år
Kjønn, hund
Hunn & Hann
Katter
alle typer
Ildere
alle typer
Små dyr
gnagere, kaniner, ...

hjemmet til Wendy og Jørn Arild

Et mellomstort uteområde
Har barn yngre enn 10 år
24/7 tilsyn
Transport ved nødsituasjoner

Ferdigheter

Spesifikke ferdigheter

Jeg snakker Engelsk & Nederlandsk & Norsk
+ 10 års erfaring

Kan håndtere

Orale medisiner

Erfaring med

Dyrevelferd som frivillig

Statistikk

SMS
Verifisert
Email
Verifisert
Wendy og Jørn Arild

Wendy og Jørn Arild

Varm Omsorg, Ansvar, Kos, Lek, Tur

Drammen
Døgnpass
24t opphold, hjemme hos dyrepasser
100 NOK for hvert ekstra kjæledyr
250 NOK
/natt
Ekstra tjenester og priser
Kontakt Wendy og Jørn Arild

Avbestillingspolicy: Fleksibel

Full refusjon hvis kansellert før midnatt ett døgn før bookingen, 50% refusjon etter

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer

Kontakt Wendy og Jørn Arild