Hvorfor heter vi Pawshake?

Hvorfor heter vi Pawshake?

Pawshake-øyeblikket


Det er vanskelig å glemme det spesielle øyeblikket når dyr og dyrepassere møtes for første gang. Kanskje vertsfamiliens hund løper over tunet og begynner å leke med nykommeren med det samme. Eller kanskje vertsfamiliens katt er mistenksom til å begynne med, og ender opp malende i passerens fang noen øyeblikk senere. Uansett hvordan det skjer, markerer ofte Pawshake-øyeblikket begynnelsen av et meningsfullt vennskap og arbeidsforhold mellom eieren og dyrepasseren. 

Eiere og dyrepassere: den rette matchen

Den beste måten å dømme hvor dyktig en person er med dyr, er å se dem i handling. På Pawshake's nettside forsøker vi å gjenskape denne opplevelsen på nettet. Ved å utforske dyrepassernes profiler er det enkelt for dyreeiere å få en god følelse av deres egenskaper og passelighet:

  • Bilder: Korresponderer miljøet rundt dyrepasseren til ditt kjæledyrs behov? Finnes det bilder hvor dyrepasseren håndterer andre dyr? 

  • Beskrivelse: Har dyrepasseren tatt seg tiden til å skape en informativ og personalisert profil? Hva er grunnen til at de tilbyr deres tjenester på Pawshake?

  • Ekspertise: Hvert dyr er unikt og har sin egen historie. Trenger din katt en insulininjeksjon? Blir din hund stresset når du reiser bort? I seksjonen for «spesielle egenskaper» kan du få vite mer om dyrepasserens ekspertise, og vurdere om den passer til ditt dyrs behov.

  • Verifisering: Hver dyrepasser som er registrert på vår side er verifisert av Pawshake. Denne verifikasjonen kan finnes i brukerens profil. 

  • Vurderinger: Etter hver reservasjon, vil eieren vurdere dyrepasseren og dermed sende en melding til samfunnet om kvaliteten på tjenestene. Pawshake tar samfunnsintegritet veldig seriøst, og kan fjerne en dyrepassers profil etter for mange dårlige vurderinger.

Fra håndtrykk til Pawshake

De to bildene nedenfor sier mer enn tusen ord:

Nysgjerrig på å møte andre Pawshake-fans? Besøk vår instagram-konto @pawshakenorge.